Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Asgard said: beyler 8x ffa insane ai yi nasıl yenecez yaw achiye kasıyorum ama yok aga bi türlü olmuyo terran oynuyorum ben 1 marauder cıkana kadar herif 15 marauderle geliyo ffs direk 4 kişininde yanyana başladı bir harita aç protoss oynayarak her tarafını cannonla kapla birbirlerini yesinler, o sırada voidray bas 1 kişi kalınca yar profit cannon çok önemli, trilyon tane yap
scorch Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 veya seç terranı, lavlı adalı bi harita va 8 kişilik orayı seç direk oyunun başında adaya taşı command center ı ilk 5-10 dakika kimse gelmeyeceği için command centerla taşıyamadığın son scv ile de fast expand yap ve diğer adaya cık bölece 2 adayı sömürme şansın oluo sonra turret + 4 command center ile 3 işleyen mineral kaynağın oluo hava savunması yeterli , gerisi bişey yapmıosun basıosun bolca battlecruiser 3+3 upgradeli dalıosun tek tek kalanlara :P
TheAlterRealm Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Deacon said: Xenocide said: colossusların yanında şeylerde vardı.. neylerdi onlar? o havaya ateş eden dört bacaklılar? onlar işte. onlar da yemiş olabilir beni ama bu cloakı bozan neydi aga? adam observer getirmiştir. observer da cloaked olduğundan sen detector götürmediysen göremezsin obs'ı. o dört ayaklılar da stalker. banshee'lerini de onlar yemiştir çünkü colossus yukarı ateş edemiyor. tüm büyüyü bozdun
doubtful Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Tachikoma said: Asgard said: beyler 8x ffa insane ai yi nasıl yenecez yaw achiye kasıyorum ama yok aga bi türlü olmuyo terran oynuyorum ben 1 marauder cıkana kadar herif 15 marauderle geliyo ffs direk 4 kişininde yanyana başladı bir harita aç protoss oynayarak her tarafını cannonla kapla birbirlerini yesinler, o sırada voidray bas 1 kişi kalınca yar profit cannon çok önemli, trilyon tane yap achi yapayım dedim ve bu yöntemi denedim, ai'yi yendiğim halde achi alamıyorum. custom gaöe-> melee -> ffa seçiyorum, 7 tane ai atıp hepsinin seviyesini hard yapıyorum ve oyuna başlıyorum. Fakat oyunu kazandığımda achi alamıyorum, neden olduğunu bilen var mı acaba?
doubtful Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Hard için de bir achi vardı. Yok muydu? Vardı vardı. Yoksa ? Edit: Gidip single player'dan versus ai yapınca vermiyor tabii, efendi gibi multi'den açtım ok.
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ehh yani :) multiplayer olması lazım. hard için de var ama porteyi istiyorsan insane olması lazım.
doubtful Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Aynen dediğin gibi önce hard yaptım, portreyi alamayınca insane devam edip aldım portreyi.
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Ya arkadaşlar. Ben bu oyunu harbi seviyorum, ama multi başaramıyorum. eziyorlar beni, mahvediyorlar. Benim ciddi bi starcraft dersinden geçmem lazım. Guide'lar replay'ler vs. her türlü bilgiye ihtiyacım var. en çok ihtiyacım olan ise, gönüllü bir arkadaşın bana anneye anlatır gibi anlatması lazım, hangi binayı ne zaman kurmalıyım, hangi durumda ne yapmalıyım vs. var mı böyle bir gönüllü yiğit? bu gönüllü yiğitle birebir kontak kurmak istiyorum hatta bu gönüllü yiğitle oyunlar atarak performansımı geliştirmek istiyorum. kısacası; BİR KİŞİNİN PADAWANI OLACAM ARKADAŞ BENİ EĞİTSİN JEDAY YAPSIN
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Protoss oynuyorsan bildiğim kadarı ile yardımcı olurum. Real ID : fevzi [ettt] sobee com tr Başka ırk oynuyorsan da en azından oyunun temellerini anlatabilirim.
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 şu anda aşırı noob olduğum için terran oynayabiliyorum ki onu da oynayamıyorum ama asıl isteğim protoss oynamak. bildiğim kadarıyla oynaması en kolay ırk terran, sonra protoss, en zoru da zerg'müş. yani bana önce terranı sonra protossu sonra zerg'ü öğretip son olarak advanced protoss öğreticisi lazım. uyar mı?
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 iyi de aşiri noob olduğum için terran oynuyorum mantığı ne ki? hangi irki oynamak istiyorsan onu oynayıp onla kaybetçeksin ki tecrüben olsun. ayrıca ünitlere alişmak da mühim. öyle genel bir mikro yok. her irk ve ünit farklı sonuçta. ayrıca arcane'in teklif baya iyi.
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Hocam bildiğim kadarı ile öğretirim. Lakin baştan bilmen gereken bir şey var. Eğer 4 gate rush tam böle yapılır, void ray tam şu dakkada çıkılır, timing push ahanda tam böle yapılır öğrenmek istiyorsan yanlış adamım ben. Ben kendi metodlarımla oynuyorum. Yani öğreteceğim de farklı olacaktır. batworm [ettt] hotmail com bu da msn
VoodooRush Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 pronoit said: iyi de aşiri noob olduğum için terran oynuyorum mantığı ne ki? hangi irki oynamak istiyorsan onu oynayıp onla kaybetçeksin ki tecrüben olsun. ayrıca ünitlere alişmak da mühim. öyle genel bir mikro yok. her irk ve ünit farklı sonuçta. ayrıca arcane'in teklif baya iyi. Single Terran üzerine olduğu için genel bir alışkanlık olması mantıklı geldi bana, ama bilemem tabi.
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Trainingine başlıyoruz Sercan'ın.
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 hayırlı uğurlu olsun :)
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 MTV deki made programı gibi olmuş. 2 ay sonra bi turnuvaya katılda tam olsun. Başarılar...
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 şu anda başlayacak birisi için sc2 den mi başlamalı yoksa sc den mi başlamalı. birşey kazandırır mı eski oyunu oynamak
tunca Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 olmaz hiç bi kazancı farklı oyunlar. sc2den başla direk
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 multi takılacaksan farketmez diyebilirim ama üstadlarımın da cevaplaması lazım :) singleplayer - hikaye diyorsan 1'i oynamadan 2'yi oynama.
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 kazandırmaz farklı baya.bunu oynaman eski oyuna kazandırır ama
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Pickles said: şu anda başlayacak birisi için sc2 den mi başlamalı yoksa sc den mi başlamalı. birşey kazandırır mı eski oyunu oynamakkaybettirir
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 yildirimokur said: MTV deki made programı gibi olmuş. 2 ay sonra bi turnuvaya katılda tam olsun. Başarılar... hahah o zaman kendime bi before-after yapayım. Şu before'um olsun; http://img835.imageshack.us/img835/5655/beforew.jpg son oynadığım maçı saymayın tabi :) Fevzi hocamın daha öğrettiği 1000'de 1'lik şeyleri uygulayarak aldım. Bakalım benden adam olacak mı?
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 bende protoss mentor arıyorum :(
Öne çıkan mesajlar