freemaniacss Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 şimdi arkadaşlar şöyle bir sorunum var.Kız arkadaşım öğretmen.geçen sene muşun bi köyünde söleşmeli öğretmendi.bu sene kadroya geçti,fakat yine saçma bi ilde saçma bi köyde.ben öğrenci olduğumdan evlilik durumu imkansıza yakın.eş durumundan yanıma yani batıya gelebilmesi için 1 senelik aralıksız sigorta istiyolarmış.bizde şöyle düşündük,tanıdıklardan birisini ayarlayıp sahte nikah kıymak.böyle bi durum olursa haziran gibi yanıma gelebilecek.benimde okulum 2012 de biticek.anca 2012 gibi evlilik olabilir aramızda ve kendisi oradaki şartlardan ötürü 2012 ye kadar dayanamıcak gibi orada. -Şimdi haziranda birisiyle sahte nikah kıyıp geldiğinde ve 2-3 ay sonra boşansa ne olur?Yani bu sahte nikah olayının anlaşılmaması için evli kalınma süresi gibi birşey varmı. -Doğu görevi 3 sene,eğer haziranda evlenir gelirse doğu görevini tamamlamamış oluyor.Bir sorun teşkil edermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 siz niye evlenmiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 bakire değilse evlenmesin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 öğrenciyim ve sigortam hiç yok,1 senelik sigorta istiyolarmış ve şimdi bi yer ile anlaşıp yatırmaya başlasam bile 2 sene orada beklemesi gerekliyor,atamalar bi şubatta birde haziranda oluyo.en yakın tarih haziranda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 ne kadar saçma.yalandan da olsa başkasıyla niye evlendiriosun ? git kendin evlen.ha 1 sene sonra evlenmişsin ha 1 sene önce evlilik mi sigorta istiyor yoksa kızın buraya gelmesi için mi sigortalı biri lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 önce paradan konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 abi anlamıyosunuz heralde kız orada dayanamıyor gelmek istiyor diyor, gelmesi için de en az 1 yıl sigorta yatırmış biriyle evlenmesi gerekiyor bir de tayinlerin şubat haziran aylarında olmasından dolayı sigortaları şimdi ödemeye başlasa bile kızı ancak 2 sene sonra getirebiliyormuş ama yalandan da olsa evlendirme kimseyle bence de edit: doğu görevini yapmamış olması sonradan puanının düşük olması dışında bi sorun yaratmaz bence, evlenme mazeretiyle izmir gibi kapalı bölge bi yere tayin çıkarıp kocası(yani sen) da orada çalıştığı ve ikametgahı orada bulunduğu sürece emekliliğe kadar orada kalabilir. edit2: puanının düşük olması sebebiyle evinizle kızın çalışacağı okul arasında 20-30 km mesafe olabilir, kendisinin tayini gayet kötü yerlere çıkabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 çok dramatik hikaye cıkar.sahte diye evlilik yapacakken aşık olurlarmış boşanmazlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 yani bende öyle diyodum,2 sene sonra evleniriz diyodumda,şimdi atandığı okulda telefon dahi çekmiyomuş,köyde kalıcak.ilçeden gidiş geliş yokmuş.günde 1 kere dolmuş varmış,o da saçma bi saatte olduğundan ilçede ya da şehrin merkezinden gidiş geliş yapılmıyor.şartlar böyle olunca sahte nikah mantıklı gelmeye başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 sahte nikah her türlü failure, hiç kalkışma derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 sen bunu dusunuyorsan hic sevmemissin bu kizi ben soyliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 onu o kadar sevdiği için bir an önce rahata ermesini stiyor ve bunun için başkası ile evlenmesine bile katlanıyor? da yaş işler bu işler. ben olsam dişimi sıkarım beklerim. aklıma bile getirmeme böyle bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 freemaniacss said: şimdi arkadaşlar şöyle bir sorunum var.Kız arkadaşım öğretmen.geçen sene muşun bi köyünde söleşmeli öğretmendi.bu sene kadroya geçti,fakat yine saçma bi ilde saçma bi köyde.ben öğrenci olduğumdan evlilik durumu imkansıza yakın.eş durumundan yanıma yani batıya gelebilmesi için 1 senelik aralıksız sigorta istiyolarmış.bizde şöyle düşündük,tanıdıklardan birisini ayarlayıp sahte nikah kıymak.böyle bi durum olursa haziran gibi yanıma gelebilecek.benimde okulum 2012 de biticek.anca 2012 gibi evlilik olabilir aramızda ve kendisi oradaki şartlardan ötürü 2012 ye kadar dayanamıcak gibi orada. -Şimdi haziranda birisiyle sahte nikah kıyıp geldiğinde ve 2-3 ay sonra boşansa ne olur?Yani bu sahte nikah olayının anlaşılmaması için evli kalınma süresi gibi birşey varmı. -Doğu görevi 3 sene,eğer haziranda evlenir gelirse doğu görevini tamamlamamış oluyor.Bir sorun teşkil edermi? Evlendikten sonra belli aralıklarla bunu belgelemek zorunda çeşitli yerlere, yani evlendim atamam yapıldı oh rahatım hadi boşanayım gibi bir durum mümkün değil, doğu görevi tamamlanmamış ise evlenip geldiğinde, boşanma halinde doğu görevine geri dönüş yapmak zorunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Ek olarak şikayet vb. yollarla sahte evlilik anlaşılırsa çok ağır cezalar alabilir. Eğer kız arkadaşının ailesinden birisi bakıma muhtaç ise rapor ile bulunduğu şehirde kalabilir ama bu da çok düşük bir olasılık. Bence yapabileceğin en mantıklı şey, bir tanıdık bulup, kendini çalışıyor gibi göster, sigortanı öde tanıdığın kişiye, siz evlenin. Sahte evlilik, boşanma, sıkıntı yaratır böyle şeyler, para isterler falan. Crysis said: gelmesi için de en az 1 yıl sigorta yatırmış biriyle evlenmesi gerekiyor bir de tayinlerin şubat haziran aylarında olmasından dolayı sigortaları şimdi ödemeye başlasa bile kızı ancak 2 sene sonra getirebiliyormuş Evlendiği kişinin 2 yıl içinde 300 gün sigortası var ise ( 300 günü uyduruyorum ama buna yakın bir rakamdı. ) hali hazırda, kızın ataması yapılır o sene içinde, tabi stajerliğinin de kalkmış olması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 önce kıza sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 epic fail bi düşünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 yapmayin sakin ole bisi basiniza is alicaksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Öyle 2-3 ay sonra boşanınca özür grubundan atandığı yerde kalamaz, geri gönderebilirler. Sömürülen bir durum olduğu için devlet bu konuda eskisine nazaran önlem almaya başladı... Adamlar zorunlu hizmet kalkmadıkça eğitim özrünü bile kabul etmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Zor şartlar ama, kimse orada görev yapmak istemezse oradaki insanların hali de kötü arkadaş.. Ha bunu ben söylüyorum, benim kız arkadaşım da daha mezun olmadan doğu görevini düşünüyor. Bana da zor gelir yani tabi. Ama hatalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 kızı nası getiririm yerine ben nası giderim diye düşünün biraz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 hiç, kendini sıkıntıya sokan yok !!1 ataerkil düşünce !!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 sizin evleneceğiniz kız da sizden ayrı doğuda 3 yıl görev yaptı da mı konuşuyorsunuz? Edit: ama siz sadece trollüyormuşsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 boşandığı zaman geri gitmek zorunda doğu görevini yapmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 dshte evlenince sevişmiycekler ki abi sahte kocasıyla ne sakıncası var evlenmesinin evlensin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 abi ya adam madem herşey yasal bari şu kıza bi tecavüz edeyim derse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar