Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hirr de Ceo degisikligi ve Morsus Mihi


Glatheros

Öne çıkan mesajlar

Dun yapilan bir duyuruda hirr corpunun Ceosu, Anastasia Korenchkin, ayni zamanda MM'in joint directoru resmi bir torenle emekliye ayrildi, hirr corpunun yeni Ceosu olarakta Ashemi Darkhold'u atadi.

bazilarinin bildigi uzere, MMin supercap ve cap uretimini yapan corp hirr, dolayisiyla bu Ceo degisikligi direk olarak MM ve NC uzerindede etkisini gosterecek.Eve onlinedaki en zengin corp olan hirr in yeni planlari daha belli degil, fakat Southern coalition ile olan savas bekledigimizden daha kisa surdu, dolayisiyla yeni bir savas baslayabilir.

Ashemi'nin Ceo olmasinin yaninda director ve officer kadrosundada degisiklikler oldu bazi uyeler terfi aldi eski bir directorumuzde corptan ayrildi.su an icin hirr in en kesin plani titan sc ve bilimum cap uretimine devam etmek. Ashemi uye alimlarinin acilmayacagini duyurdu.

Bu degisikligin benim ongordugum en buyuk etkisi hirrin NC yonetiminde daha aktif bir rol oynayacagi yonunde, Kore oyundan baydigi icin Alliancela yeteri kadar ilgilenmiyordu. Ashemi ise gayet aktif bir oyuncu. Muttefiklerimizin siparislerinin uretimi olagan hiziyla devam edecek, NC ye mavi iseniz Titan SC Cap siparisleriniz icin hirr e basvurmaya devam edebilirsiniz.

suya bir tas daha atildi, dalgalarin kiyiya vurup bu etkinin eve dunyasina yansimasi yaklasik 1 ayi bulur.

discuss
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...