Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Dun yapilan bir duyuruda hirr corpunun Ceosu, Anastasia Korenchkin, ayni zamanda MM'in joint directoru resmi bir torenle emekliye ayrildi, hirr corpunun yeni Ceosu olarakta Ashemi Darkhold'u atadi. bazilarinin bildigi uzere, MMin supercap ve cap uretimini yapan corp hirr, dolayisiyla bu Ceo degisikligi direk olarak MM ve NC uzerindede etkisini gosterecek.Eve onlinedaki en zengin corp olan hirr in yeni planlari daha belli degil, fakat Southern coalition ile olan savas bekledigimizden daha kisa surdu, dolayisiyla yeni bir savas baslayabilir. Ashemi'nin Ceo olmasinin yaninda director ve officer kadrosundada degisiklikler oldu bazi uyeler terfi aldi eski bir directorumuzde corptan ayrildi.su an icin hirr in en kesin plani titan sc ve bilimum cap uretimine devam etmek. Ashemi uye alimlarinin acilmayacagini duyurdu. Bu degisikligin benim ongordugum en buyuk etkisi hirrin NC yonetiminde daha aktif bir rol oynayacagi yonunde, Kore oyundan baydigi icin Alliancela yeteri kadar ilgilenmiyordu. Ashemi ise gayet aktif bir oyuncu. Muttefiklerimizin siparislerinin uretimi olagan hiziyla devam edecek, NC ye mavi iseniz Titan SC Cap siparisleriniz icin hirr e basvurmaya devam edebilirsiniz. suya bir tas daha atildi, dalgalarin kiyiya vurup bu etkinin eve dunyasina yansimasi yaklasik 1 ayi bulur. discuss
ZERO-G Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Tahmni ettiğimin pek de dışına çıkılmadı. Hirr ve MM için bence iyi gelişmeler. Bana da artık eksik manufacturing ve science skillerini train etmek kalıyor.
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Aman dikkat edin yazdıklarınıza. Corp reklamı yapıyorsunuz diye kafa göz dalan bazı kişiler dolaşıyor ortalıkta. Kanka manka da dinlemiyorlar ha.
Suark Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 KB koyun olm yiyosa, ben KB görmeden inanmam hirr neymiş ayrıca öle korpmu olur itmi korpmu bellideeil
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 corp reklami yapmiyoruz, uye alimi kapali cunku. killboard
reampage Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Ben 4S e NYX kaca dedim 17 gun sonra cikio sana verim dedi adam direk herhalde NC bu savas sanayisini hizlandirmasinin nedeni alinan uzun vadeli istihbaratlar.
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 bende esprisine koydum kb yi zaten :)
ronin22 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Exodous said: Aman dikkat edin yazdıklarınıza. Corp reklamı yapıyorsunuz diye kafa göz dalan bazı kişiler dolaşıyor ortalıkta. Kanka manka da dinlemiyorlar ha. Bi git.
Moss Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Imperian ve pb gelmedigi muddetce MM den bi yol olmaz ama ceo degisikligi cok biseyi etkilemedi =) Corp reklami espirisi cok saglamdi :D
Öne çıkan mesajlar