senko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 bu sene okul bitiyor diye sevinirken okul bana öyle bir kazık attı ki aklınız almaz. şimdi ben 4.sınıf öğrencisiyim 1dönemdir. bu sene yaz okulu da bittikten sonra okul yönetimi ders programlarını ve önkoşulları değiştiriyor. iyi güzel. fakat proce1'in önkoşulunu cs201 diye bi ders olarak değiştiriyorlar. proje1in eski önkoşulu ise se201 diye bi ders ki geçtim zamanında bu dersi. neyse efendim şimdi ben cs201i geçmediğim için bana proje1i de vermiyorlar, ki proje 1 ve takibinde proje2 yi alamazsam 1 sene atıyor okul direk. yaptıkları saçmalık, bu yeni kuralları bi 5gün önce fln açıkladılar, açıklama dediğimde işte sitenin ücra köşelerinden bulcaksın, yoksa haberim de olmayacaktı. ve yaz okulu bittikten sonra açıklıyorlar, yaz okulundan önce yapsalar ona göre cs201i de alırdım ben yaz okulunda. birde zaten 4.sınıfta olan bir adamı etkilememesi lazım 4.sınıfa yapılan değişiklikler 3ten 4'e geçenleri etkilemesi lazım. dekanlığa dilekçe verdim dekana mail attım bekliyorum bakalım, başka yapabilceğim bişi var mı onu merak ediyorum. bide acaba yök'ün bi kanunuyla fln çakışıyormudur bu yaptıkları yoksa vakıf ünivleri yökten bağımsız mı hareket ediyorlar.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 bence direk dava açabilirsin. edit: ekonomideydin dmi sen de? bizim okul böyle de mal bir okul işte.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 olmaz öyle şey, sen değişiklikten önce girdiğin için o zamana göre yapmaları lazım, bas davayı.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 ha bir de şu var, öğrenci işlerinin müdürü nergis filiz ile görüş bu konuyu bir de çok iyi bir kadın yapılabilecek birşey varsa yapar.
Bittus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 senin bu düzenlemeden muaf olman gerekmiyor mu? bir araştır bence
senko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 nergiz ile değil direk meryem hanımla görüştüm bizim bölümün sorumlusu, o da işte şimdiki kurallara göre yapcak bişi yok anca dilekçe verebilrisin dedi. verdim bende fakülte dekanlığına dekan yardımcısını(bizim bölümün başkanı ayrıca) aradım o da söz bende olsa direk verirdim, ama iş bende bitmiyor işte dedi. heralde dekan'a kaldı durumum :( olumsuz bir karar çıkarsa mahkeyeme vercem elbet'te, yani bi kanunla fln çelişse çok daha avantajlı olurum mahkemede.
senko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Bittus said: senin bu düzenlemeden muaf olman gerekmiyor mu? bir araştır bence abi mantıken muaf olmam gerekiyor ama öğrenci işleri muaf değilsin senin içinde geçerli diyor.
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 kazanılmış haklarından dolayı değişiklik seni vurmaz dava açarsan kazanırsın
Bittus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 senko said: Bittus said: senin bu düzenlemeden muaf olman gerekmiyor mu? bir araştır bence abi mantıken muaf olmam gerekiyor ama öğrenci işleri muaf değilsin senin içinde geçerli diyor. çok saçma ya. sonuna kadar git abi, gerekirse dava da aç. öyle saçma şey mi olur.
oldun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 daha önce dava acmıs kazanmıs iki kişi biliyom birisi tazminat almak üzere karlı bile cıkarsın ama senin okul işini halletmezde davalık olursan okul illa uzucak demektir
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 git tehdit et mahkemeye vericem falan diye uğraşmak istemezler muhtemelen, senin durumunda kaç kişi var?
senko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 benim durumumda adam var mı şu an bilmiyorum ama vardır ben haber alamadım daha onlardan. abi bide ilk önce olayın tatlılıkla sonuçlanmasını bekliyeyim diye düşünüyorum, şimdi direk mahkemeye vercem diye rage'e girersem ver madem diyebilirler. yani iş tatlılıkla çözümlenebilcekken mahkemeye varabilir durum.
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 sipeyskeyk said: git tehdit et mahkemeye vericem falan diye uğraşmak istemezler muhtemelen, senin durumunda kaç kişi var? adamlar uğraşmıycak ki. avukatlar uğraşıcak büyük ihtimalle. ver gitsin derler o zaman.
senko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 izmir ekonomi üniversitesi - yazılım mühendisliği
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 senin 3-5 kuruşunamı kalmışlar ki sfds.dava ile tehdit edersen geçirirler.geçirmeseler bile peşini bırakma
senko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 sence peki dekanlıktan olumsuz karar çıktıntan sonra mı mahkemeye gideyim yoksa bugün yarın başlatayım mı işlemleri?
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 dur abi sonuç gelsin bi heyecanlanma, olmusuz gelirse okula git ben sizi mahkemeye vereceğim haberiniz olsun de. Ondan sonra 1 gün daha bekle ertesi gün git yapıştır dava dilekçesini.
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Fistan said: kazanılmış haklarından dolayı değişiklik seni vurmaz dava açarsan kazanırsın
oldun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 sipeyskeyk said: dur abi sonuç gelsin bi heyecanlanma, olmusuz gelirse okula git ben sizi mahkemeye vereceğim haberiniz olsun de. Ondan sonra 1 gün daha bekle ertesi gün git yapıştır dava dilekçesini. sonuna kadar blöf (tu)
Suark Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 hacı davaya gerek kalmadan, dekan'la gorustun mu? olmadı rektöre direk mail attın mı? sana cevap vermek zorundadaır yüksek ihtimalle. Gidip derdini anlat bi exception sağlarlar, sonuçta herşey rektörün iki dudağı arasında.
senko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 dekan yardımcısı ile konuştum dekan'a mail attım. dekan şu an okulda değil zaten. rektöre de mail atayım mı?
Suark Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 at hacı at, dekan donmedıyse at. Gerçi silsileyi takip etmen gerekmiyor, durumu güzel güzel açıkla ailenin zor durumundan maddi sıkıntılardan dem vur işe yarar
Öne çıkan mesajlar