Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 'dan alışveriş yapcak olan olursa yapmadan önce bana bi ulaşsın ya. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 çalışmaya mı başladın dayıboy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Yok ya bişey aldım iade ettim 70tllik çek verdiler bi ihtiyacım da yok, nakite çevirmek istiyorum :D biri bişey alırsa 70tl ile takas ederiz.. Çok iyi niyetli insanların olduğunu biliyorum burda bu iyiliği yapıcak o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 50 lira veririm çeke 2. el sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 50 lira + 1 malbuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 50+2 malbuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 bu ne lan herkesin babası marlbora fabrikasında mı çalışıyor? hem kaç para malbuş? 50 lira + 3 malbuş verince 70e gelmio mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Millet 70liralık çeki niye 70 liralık nakitle takas etsin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 adama iyilik yapmak için? benim alcağım bişi olursa yapardık ama yok maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Eyv yavuz yine de aklında bulunsun.Duruyo öyle çek kenarda köşede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 ben adaşıma katılmıyorum, git kendini becer dart adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 up :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 ben olsam mağzaya gidip kasanın orda beklerdim. bisey alanlara anlatırdım durumu. mağazada çalışanlar kızar mı acaba öyle bişey yapsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar