RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 bad manner geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Memphis said: cidden bu ırkları oynayabildinizi iddaa ediyosanız istediniz zaman aksini kanıtlayabilirim sen kimsin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Oynamıyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Memphis said: cidden bu ırkları oynayabildinizi iddaa ediyosanız istediniz zaman aksini kanıtlayabilirim egona hastayım canıms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 şaka yaptım herkez özür diliyorum ciddiye alcanızı tahmin edemedim herzamanki gibi dedim belki biri sazar bisey yazar 2 güleriz ama ıh ıh ego mego yine triplere girmiş bazıları ehe özür selam bende terran oynuyorum insan ırkı <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 tekrar soruyorum sen kimsin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 önemli olan insan olmak tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 kermit said: tekrar soruyorum sen kimsin ? nası yani kimsin LAN Sen! ? anlamındamı yoksa sen kimsinlaaa seni çeerez niyetine yerim .. anlamındamı yoksa cidden bütün dünyanın önünde saygıyla eyildigi beni tanımıyormusun çünkü bu chp'de görev yapıp kılıçdaroglunu tanımamamk gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Memphis said: şaka yaptım herkez özür diliyorum ciddiye alcanızı tahmin edemedim herzamanki gibi dedim belki biri sazar bisey yazar 2 güleriz ama ıh ıh ego mego yine triplere girmiş bazıları ehe özür selam bende terran oynuyorum insan ırkı <3 yok be tribime girmedim, cidden imreniyorum. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Memphis said: cidden bu ırkları oynayabildinizi iddaa ediyosanız istediniz zaman aksini kanıtlayabilirim nasıl bir post bu ya, kimsin aga sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 bundan sonra ocak dışısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Memphis said: kermit said: tekrar soruyorum sen kimsin ? nası yani kimsin LAN Sen! ? anlamındamı yoksa sen kimsinlaaa seni çeerez niyetine yerim .. anlamındamı yoksa cidden bütün dünyanın önünde saygıyla eyildigi beni tanımıyormusun çünkü bu chp'de görev yapıp kılıçdaroglunu tanımamamk gibi bişey bi daha soruyorum sen kimsin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 hanlar hanı padişahlar padişahı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Memphis said: cidden bu ırkları oynayabildinizi iddaa ediyosanız istediniz zaman aksini kanıtlayabilirim kimsin olm sen? ne ayaksın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 türkler bir birini tanımaya uğraşmaktan kavga edemezmiş -kimsin lan sen * sen kimsin olm - kimsin oğlum sen * bana bak sen kimsin oğlum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Protoss master race Bide memphis yine mizah girişiminde bulunup başaramayınca ciddiye aldın sanmış postunu. Sadece komik değil amigo, ciddiye alan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Vendy said: Memphis said: şaka yaptım herkez özür diliyorum ciddiye alcanızı tahmin edemedim herzamanki gibi dedim belki biri sazar bisey yazar 2 güleriz ama ıh ıh ego mego yine triplere girmiş bazıları ehe özür selam bende terran oynuyorum insan ırkı yok be tribime girmedim, cidden imreniyorum. (tu) biliyorum canım okadar oyun attık muabetimiz var ^^ xuun bu olayıda çözebilcekmi diye merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 kim bu adam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 kermit said: kim bu adam ? H3h3heHe3 ilk 4 ü cok deilde 5. si harbiden komikti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Memphis said: cidden bu ırkları oynayabildinizi iddaa ediyosanız istediniz zaman aksini kanıtlayabilirim Kimsin lan sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 aslinda hangimiz biziz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 kermit said: tekrar soruyorum sen kimsin ? şaka yaptı galiba abisi türkiyenin en gosu Terranı ayrıca en gosu SC2 cisi whiteRa empirekas gibi ün yapmış adamların eline veren türk oyuncumuz büyük idol Memphisi tanımayan türkiyeli olup atatürkü tanımamak gibi bişi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Hmmmm Sen kimsin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 baybety said: kermit said: tekrar soruyorum sen kimsin ? şaka yaptı galiba abisi türkiyenin en gosu Terranı ayrıca en gosu SC2 cisi whiteRa empirekas gibi ün yapmış adamların eline veren türk oyuncumuz büyük idol Memphisi tanımayan türkiyeli olup atatürkü tanımamak gibi bişi olur. Atatürk'ü böle kolay harcamıyalım başka bi değerimiz yok muavin türkiyeli kardeslerim için varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 memphin röportaj videosu vardı biyerlerde onu koyunda herkes tanısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar