Seele Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 O bakisla taylan her sekil alir maclari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Seele said: O bakisla taylan her sekil alir maclari. Şişt sen eceline mi susadın çek bakam o uniteleri dedi. Tamamdır... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Gangren (kangren eder adamı yapma etme dedikçe) Scorch team : Em0.hunterz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 ҜìLL4ù Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 tek girebiliyormuyuz turnuvaya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 2v1 mi yapacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 harristhegosu said: tek girebiliyormuyuz turnuvaya ? ahaha Gangren adamin dedigi net ve acik degil mi? öpmek istiyor hepimizi sevgi yumagi olalim diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mendoza said: Baal, maç programını koyarsan biz de ona göre katılıp katılamayacağıma bakalım. Misal ben cumartesi akşamı olmayabilirim ama cuma ve pazar akşamı müsaitim. şimdi şöyle ki; double elimination oldugundan bu sefer biraz uzun sürecek turnuva, cuma akşamı partnerin de sen de müsaitseniz ilk 2 rakibinizle oynayıp sonra elenmezseniz pazar devam edebilirsiniz. aynı şekilde pazar işi olanların maçını ctesi ye alır sonra ptesi devam ettirebiliriz. (zaten zannımca pazar'a bitmiyecek). turnuva chart + maç saatleri şeysini 16 takım'a ulaştıktan sonra koyucam şuan yeterli sayıya ulaşamadık (yarın da ulaşamazsak 8 takımla yaparız) şimdilik katılanlar ; *)Deep Threat : Baaluo(toss) - Bloody(terran) *)Ölüm melekleri : fevax(zerg?) - Visas(zerg?) *)Ölüm melekleri avcıları : Memph(terran?) - DerangereD(??) *)Em0.hunterz : gangren(??) - scorch (??) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 *)xxx (takım ismi yok henüz kararlaştırırız : Sanguin(toss) - Selee(?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Ben Hybrid olacam (sadece pr0lara açık, sorry) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Sanguin said: *)xxx (takım ismi yok henüz kararlaştırırız : Sanguin(toss) - Selee(?) ahaha ekibim olmus ama senin hanim gelince yalan olur askimiz yari yolda birakirsin beni acimaz bu baal aninda bye ceker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Seele said: Sanguin said: *)xxx (takım ismi yok henüz kararlaştırırız : Sanguin(toss) - Selee(?) ahaha ekibim olmus ama senin hanim gelince yalan olur askimiz yari yolda birakirsin beni acimaz bu baal aninda bye ceker. Allah söyletti herhalde, eşim derken takım arkadaşım demek istemiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 yok direkt totomdan anlamisim olayi. takim arkadasin kizmasin benle filört ettigine. bak ayri ev isterim arabada ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Seele said: yok direkt totomdan anlamisim olayi. takim arkadasin kizmasin benle filört ettigine. bak ayri ev isterim arabada ona göre. Bu haftalık bişey demez, istersen oynayalım beraber? Ya da bana attığın ilk mesaj bir yalan mıydı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 ving(protoss) xunn(protoss) takım ismi: double penetration Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Sanguin(toss)&Thraine(terran) süt kardeşler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zodiackiller Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 takım arkadaşı olmak isteyen varsa pm atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 şimdilik katılanlar ; *)Deep Threat : Baaluo(toss) - Bloody(terran) *)Ölüm melekleri : fevax(zerg?) - Visas(zerg?) *)Ölüm melekleri avcıları : Memph(terran?) - DerangereD(??) *)Em0.hunterz : gangren(??) - scorch (??) *)Süt kardeşler: Sanguin(toss) - Thraine(terran) *)Double penetration : ving(protoss) - xunn(protoss) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 İki takım daha katılırsa süper olacak. 8 takım olacak. İlk turda elenecek olsakta bir kişi bulursam bende katılırım. Turnuvaya katolanlara şimdiden başarılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 zodiackiller said: takım arkadaşı olmak isteyen varsa pm atsın ben sana olurumdum ama biliyorsunsen bi numara büyüksün bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Biz de arkadaşla katılalım diyoruz tarihi ne zamana denk gelecek acaba? Arada nickler: Blend - Elephantalk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Vingthor said: ving(protoss) xunn(protoss) takım ismi: double penetration /bangbrofist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Takım ismi Abdest Twin bu arada unutmuşum söylemeyi. Irklar da Blend: Protoss , Elephantalk: Terran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 kanka arıyorum, xunn needs tokatting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 spark benle girer misin turnuvaya? ben de birini arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar