sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 gecko said: sipeyskek, senin neden ciddi ciddi kel olduğunu şimdi anladım. liseli etti, mühim birşey değil ama sen de tavrını koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Allah cezanı bende birşey oldu sandım ahah. Düşene bir de ben koyarsam çocuk daha üniye başlayamadan yamulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 ahahahha keliz, mutluyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Arkadaşım, ben senle mutlu falan değilim şimdi gerçeğe gerçek. Kendi halimle, şu son 1 haftadır hiç birşey yapmayıp göt büyütme politikamla çok mutluyum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 abi biz ikimiz mutluyuz demedim :( keller olarak komple..götünü dinlendir biraz iyi yapmışsın : DD:sSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Senin gibiler yüzünden kellerin adı çıkıyor, keller göte eller diye sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Pyro said: Allah cezanı bende birşey oldu sandım ahah. Düşene bir de ben koyarsam çocuk daha üniye başlayamadan yamulur. Peki neden edit? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Masquerade said: burda ota boka laf çarpan, yetersiz diyen birinin de vasat bir bölümden 2.05 ile mezun olması iyimiş. Hangi bölümde okuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 gecko said: Pyro said: Allah cezanı bende birşey oldu sandım ahah. Düşene bir de ben koyarsam çocuk daha üniye başlayamadan yamulur. Peki neden edit? :D Off tam bebe çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 mühendislik okumayan artizlik yapmasın. GZ bu arada. inş aynı şekilde bende mezun olurum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 2.05 çok güzel ortalama lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Sen o ff leri ver, 2.5 la 4. sınıfa geçeceksin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Pyro said: gecko said: Pyro said: Allah cezanı bende birşey oldu sandım ahah. Düşene bir de ben koyarsam çocuk daha üniye başlayamadan yamulur. Peki neden edit? :D Off tam bebe çıktı. üebbebebüebeübe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Gratz. Kap bavulunu da gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 yaklaşık 1-2 ay rötarım var galiba. Ama 100% ihtimalle yılbaşına yetişicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Xaenin said: Masquerade said: burda ota boka laf çarpan, yetersiz diyen birinin de vasat bir bölümden 2.05 ile mezun olması iyimiş. Hangi bölümde okuyorsun? bence kesin uzay mühendisi, uzaya çıkan ilk türk olacak. Ondan bu hava... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 ShadowFury said: 3.98 in altında ortalama yapanları belediye toplayıp infaz etsin abi olmaz ki böyle... zehir verelim (benim de ortalamam 3.98 altında ama fikri biz ürettiğimiz için bize dokanamazlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar