Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 ekledim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 dyn. rangee bak ya :( negzel sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 ordaki catilarin birinden assa isediydim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 sirkeci tren istasyonunu az kullanmadiydim Istanbul'da yasarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 bizim makineler yetersiz geliyor lan sdf. D800 var adamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Fotoşaplı gibi fotolar, salla hacı. boşver Ek: 1964 yılında söylediğin makina yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 diyarbakir da oxford vardi da biz mi gitmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 HDR yapayım derken heder olmuş gar fotoğrafı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 asdafsada hdr heder iyi benzetme olmuş, ince görmüş. bende heder olmamış ama, gayet tadında bi hdr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 tren garini zaten kisaca "HDR" yapmadan fotograflamak, mimari goruntu icin yeterli degil. ha sekerci dukkani gibi yapmak da var hdr yaparken ki az dikkatli bakarsaniz hic bir renk tonu abarti degil, bilhassa dikkat ettim. :) siyah beyaz hdr yapmak genelde bunun da ustesinden geliyor ama renklerin uyumu hosuma gittigi icin renkli biraktim. o fotoda o kadar yuksek bir dynamic range var ki hic bir makine zaten bunu kapatamaz. trenin oldugu yer asiri parlakken catinin alti ve sol kenar pek bir karanlikti. 5 fotoyu birlestirip yaptigim icin ve hdr sonrasi lightroom ve photoshop da da detaylari iyice artirmak icin yaptigim duzenlemeler sonrasi zaten mimari detaylari tamamen ortaya cikti. yoksa bu kadar detay gormek mumkun olmaz. neyse daha da iyi yapilabilir belki yani epey ugrasmak lazim. zaten o nedenle raw fotolari tutuyorum. 3 sene sonra belki de cok daha iyi bir deneyime sahip olup daha iyisini yaparim diye. :) Yeni bir foto ekleyeyim, Safranbolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Abant Gölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Zemin olayı çok bozuyor, doku tamamen kaybolmuş, parıltılar da çok dikkat çekiyor. Göz alıyor diyelim. HDR zaten Samsung Galaxy kamerası ile fotoğraf çekmek gibi bir şey. Bir de sadece manzara fotoğraflarında arada gideri oluyor, o kadar. Wouldnt bang diyorum gar fotoğrafı için hala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 dyna şu imzadaki yazının kenar çizgisini küçült bari biraz çok kalın ya. ya da ne biliyim sade bi fontla AKSOY yazsın silik bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 imza olayini 4 yildir deniyorum herkesin begenecegi sekilde bir turlu yapamadim. sanirim omrumun sonuna kadar da olmayacak. her gun yuzlerce fotografa bakiyorum da acikcasi fotonon ortasina fotoyu %40 kaplayacak sekilde koymadilarsa ben pek umursamiyorum imzalari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 abi bas helveticayı vur kırbacı sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Gecenlerde Focus On Imaging fuarina girmistim Ingiltere, Birmingham'da. Epey bir pro fotografci ile konusup baya bir lens denemistim. Workshoplara falan katildim baya eglenceli ve bilgilendirici olmustu. Karl Taylor'i biliyorsaniz eger onunla da epey bir sohbet ettim hatta bir tane workshop'unu izledim en onden. Gosterimlerini de fotografladim. Sonrasinda bana ulasip fotograflarimdan bazilarini istedi. Bloglarinda ve videolarinda kullanmak icin. Simdi gordum videoyu youtube'a eklemisler. Fotolarin bana ait olanlarin sag altinda adimi gorebilirsiniz. 0:16 da benim kel kafayi gorebilirsiniz en onlerde tripod un sol ayagi kafama degiyormus gibi gozukuyorum. omzumda camera strap var. 0:51 deki foto benim cektigim fotolardan biri. Baya zor oldu mesela bunu cekmek. Bir kac saliselik bir zamanda cekmem gerekti ve tabi ki ben cekeyim diye de beklemiyorlar. Hizli davranip yakaladim. Cektigim bu foto aninda Karl'in yaptigi cekim ile elde ettigi fotolar da 1:00 da gorulebilir. 2:12 de de cektigim baska bir foto var. adamin videolarini izleyip baya bir sey ogrenmistim bir kac yil once, sonra gidip tanisip uzerine reportage tarzda fotolarini cekmem ve fotolari kullanmak icin benimle iletisime gecip de fuari ozetledigi videosunda kullanmasi guzel ya. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Cok imrendim diyebilirim.Harika fuar olmus. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Guzeldi evet. :) ayagimi sakatlayip da agri kesiciler ile zor ayakta durup bir suru yol gidip gelmistim. iyi heveslenmistim :) Neyse efendim, Londra'ya bahar geldi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Bir de Türkiye'ye gelse şu bahar, donduk arkadaş. Yine kar yağmış karşı tepelere zaten, estikçe donduruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathhLord Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 kızların kendilerini yerine koymak istedikleri özgürce takılıp, istedikleriyle sevişebilecekleri, ağzına geleni söyleyebildikleri özgür bir dünya üzerine kurulu. Filmin özünü oluşturan depresif karakterler de aslında erkeklerden daha sık depresyona giren kızlara gönderme yapıyor. Erkek adam depresyona mı girer-imiş ? hahahah alakasız olacak biraz ama bi şey dicem. Bu film çıktığında mahallemizin koşu alanında inanılmaz bir artış olmuştu.- rob stark freylerin kızıyla evlenmekten vazgeçip yeni karıya yavşayınca kızlardan birini edmure tully ile evlendirelim diye teklif ediyor walder frey. sike sike kabul ediyor rob. düğün günü rob stark ve annesi dahil düğüne gelen bütün adamlarını öldürcek freyler. robun kafasını kesip yerine kurdunun kafasını dikecekler bi güzel. anasının da boğazını kesip nehire atıyorlar ama beric dondarrion resliyor onu sonradan. - cüce tywin lannisteri öldürecek crosbow ile sıçarken. - cofri piçini zehirleyecek yeni yavuklusunun annesimi ninesimi bişeysi tam hatırlamıyorum orasını - jaime lannisteri vargo hoat ve çetesi yakalıyor yolda ama öldürmüyorlar sağ elini kesiyorlar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Heryer cicek :) Bizim bahcede de esim bu aralar manyak gibi cicek buyutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Gecen gun yasadigim bolgedeki parklari kesif turuna ciktim bisikletle. Tek lens ve kamera ile: D800 70-300VR Dolasirken bu kopegi gordum. Once goletin kenarina inip dusuk acidan fotografladim sonra yanina gittim sahibi ile konusmaya basladim. 70+ yaslarinda bir Ingiliz. Sac sakal birbirine karismis bir amca. Kopegin 14 yasinda oldugunu ve emekliye ayrilmis bir guvenlik kopegi oldugunu soyledi. Firma da kopekle isi bitince bu amca sahiplenmis. Derken amcanin esi geldi yaninda da 3 tane devasa alman coban kirmasi. Kopekler beni gorunce hirlayarak uzerime kostular. Artik bisiklettir kameradir ne varsa attim onume kendimi korumak icin. Yarim metre kala sahibi bir kac kere bagirinca durdu hepsi... Tabi ben oldugum yere cakili kaldim. Kopeklerin bir tanesi otururken dirsegime geliyor. Simdiye kadar gordugum en buyuk alman coban kopegi kirmasiydi herhalde. Arka planda gozuken kopeklerin sol ve sagdaki ogullari, ortasindaki anneleri. Bizim 14 yasindaki de babalari. Eh bir sure sonra oynamaya gittiler, golete falan girip yuzeceklerdi. Bizim yasli kopek de pek haraketli olmadigindan arkalarindan bakmakla yetindi. Uzun uzun bakti. Ben de tam o sirada dusuk bir acidan cektim fotografi. Benim icin oldukca anlamli bir fotograf oldu. Teknik detaylar su sekilde: Focal Length 240mm Shutter Speed 1/800 sec Aperture f/5.6 ISO 800 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 çok iyi olmuş. yalnız kadraj bana yamuk geldi ya da laptop kucagımda oldugundan yamuk gördüm. eline sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar