pnoise Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 20 yaşındayım şu saaten sonra virtiöz olacak halim yok sırf kendimi mutlu etmek ufak şeyler çalabilmek için piyano dersi almak istiyorum. önerdiğiniz güzel, sağlam, kaliteli yer var mı? çok da tuzlu olmayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 şehir neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 hmmm . istanbul ise bilemeyeceğim. izmir olsaydı yardımcı olabilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 izmir için bana yardımcı olur musun peki? arkadaşla aynı durum, yaş da 22. Hep içimde kaldı böyle bu aralar bir niyetlendim gibi sanki tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 parmaklarım da uzun ayıptır söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Anadolu yakası'nda mısın? Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde Ayşe Tütüncü ders veriyor. İstiyorsan olanakları araştır. Haftada 4 gün 6 saatmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 hacı parayıda yazın püf nokta orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 sipeyskeyk said: izmir için bana yardımcı olur musun peki? arkadaşla aynı durum, yaş da 22. Hep içimde kaldı böyle bu aralar bir niyetlendim gibi sanki tekrar. kızı görünce nasıl da piyano aşkı doğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 aklıma "kardeşimin parmakları yok" şakası geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 ahahahah spark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Turkceplease said: hacı parayıda yazın püf nokta orası Senelik 1000 liraymış NHKM. 9 ay boyunca haftada 24 saat, gayet iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar