Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dövmesi olan arkadaşlara soru

padawan

Öne çıkan mesajlar

Popeye said:

el uzeri ve boyundan yukari dovme sanirim en buyuk esekliklerden biri

agir pismanlik yaratir ilerde soylemedi deme

cok dogru, ben dirsek asagisi, diz asagisi, boyun yukarisi diyorum.

kisacasi kisa kollu gomlek, kisa pantalon, vs giyince gozukmemeli. onlarca sebebi var. gozukmeyen dovmeyi niye yaiyim diyenler icinde, korkmayin herkes gorucek zamanla, olene kadar birliktesiniz.

barda otururken dovmen gozuktu diye de kizlar ekstra ilgi gostermiyo zaten asfasdsa

o yuzden pisman olabileceginiz hareketlerden kacinin. kendinize oyle bir hayat tarzi ciziyorsaniz, dovmeyi bir aksesuardan ote hayat tarzi olarak benimsiyosaniz, yapin, ama onuda 20 sine gelmeden en azindan karar vermeyin derim, bi ton bos alan var digerlerinden baslayin, zamanla asagi indirirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Tenekeadam said:

Kısa kollu bir şey giydiğinde dövmenin yarısından azı gözükecek. Böylece bir gizem havası oluşturacaksın. Dövmenin kalanını merak eden çok hatun kişiliği bulunur.

kisa kollu gomlek dedim zaten o yuzden. gomlek genelde dirsekte biter, gozukmez. Ben bi sirkette calisirken patronlarim muhafazakardi ornegin. hani gorseler umrumda degilde, hic gormediler mesela, yazlarida surekli kisa kollu gomlekle giderdim..

kisa kollu tisort zaten kisadir, onda gozukur ister istemez, ki o da iyi yani. gizem oluyo dogru. ucu gozuyuo mesela, aa ne var bakiyim diye aciyolar. dirsegimden 5-7 cm yukarda bitiyor heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

bende gozukmemesinden yanayim..
bendeki su andaki omzumda, onumuzdeki sene planladiklarimda dirsegimin ic kisminda olucak biraz daha on kol a yakin ama iceride kalicak.

ben kisakollu gomlek giymem, hic sevmiorum, uzun kollu giyer kollarini kiviririm. o sekilde oldugunda hic problem cekmeyecegim bir yerde olucak..

size de o seklini tavsiye ederim. ve evet el uzeri acir. ama siddeti duzgun ayarlanmis bir makinayla bu aci minimumda olucaktir.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu çok basit ve eski bir taktik. deneyip başarılı olan arkadaşım var. Onun için yazdım. Genç nesiller faydalanmalı bu birkimimizden.

nedanko said:

kisa kollu tisort zaten kisadir, onda gozukur ister istemez, ki o da iyi yani. gizem oluyo dogru. ucu gozuyuo mesela, aa ne var bakiyim diye aciyolar. dirsegimden 5-7 cm yukarda bitiyor heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...