Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 olitere said: ah ulan keşke bu kadar kıllı olmasam :/şunu yaptırmak istiyorum http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs152.snc4/36960_403542898852_696518852_4307379_5089638_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Ben bu hatunu bi yerden tanıyorum ama :S:S:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 azuzuz ben de nerden tanıdık geliyo bu diyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 dragon wings and equivalent kind of lameness a giriyor evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 faggy lameness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 evet pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Bence sadece sen istediginde gorunecek yerlere yaptırmak daha mantıklı dövmeyi. Yani her elini sıkanın görmesi turkiyede pek akıllıca degil ama senin hayatın senin kararın elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 reyou said: kizlarda erkeklere gore 7 kat dayaniklidir aciya. hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 evet doğru demiş arkadaş.bi kadının katlanabildiği doğum sancısına mesela 7-8 erkeğin totaldeki dayanıklılığı katlanamazmış muş muş. ki dövme yapan arkadaşlarım da bunu söylüyolar erkekler daha dayanıksız diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Popeye said: el uzeri ve boyundan yukari dovme sanirim en buyuk esekliklerden biri agir pismanlik yaratir ilerde soylemedi deme cok dogru, ben dirsek asagisi, diz asagisi, boyun yukarisi diyorum. kisacasi kisa kollu gomlek, kisa pantalon, vs giyince gozukmemeli. onlarca sebebi var. gozukmeyen dovmeyi niye yaiyim diyenler icinde, korkmayin herkes gorucek zamanla, olene kadar birliktesiniz. barda otururken dovmen gozuktu diye de kizlar ekstra ilgi gostermiyo zaten asfasdsa o yuzden pisman olabileceginiz hareketlerden kacinin. kendinize oyle bir hayat tarzi ciziyorsaniz, dovmeyi bir aksesuardan ote hayat tarzi olarak benimsiyosaniz, yapin, ama onuda 20 sine gelmeden en azindan karar vermeyin derim, bi ton bos alan var digerlerinden baslayin, zamanla asagi indirirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Kısa kollu bir şey giydiğinde dövmenin yarısından azı gözükecek. Böylece bir gizem havası oluşturacaksın. Dövmenin kalanını merak eden çok hatun kişiliği bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 koldaki dövmenin full olmadıktan sonra gizemi yada bi güzelliği yok ya (bi de muhteşem,orjinal bi iş çıkarmamışsa yapan kişi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 ee gidip mahalle arasında yaptırmayacak tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Tenekeadam said: Kısa kollu bir şey giydiğinde dövmenin yarısından azı gözükecek. Böylece bir gizem havası oluşturacaksın. Dövmenin kalanını merak eden çok hatun kişiliği bulunur. kisa kollu gomlek dedim zaten o yuzden. gomlek genelde dirsekte biter, gozukmez. Ben bi sirkette calisirken patronlarim muhafazakardi ornegin. hani gorseler umrumda degilde, hic gormediler mesela, yazlarida surekli kisa kollu gomlekle giderdim.. kisa kollu tisort zaten kisadir, onda gozukur ister istemez, ki o da iyi yani. gizem oluyo dogru. ucu gozuyuo mesela, aa ne var bakiyim diye aciyolar. dirsegimden 5-7 cm yukarda bitiyor heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 bende gozukmemesinden yanayim.. bendeki su andaki omzumda, onumuzdeki sene planladiklarimda dirsegimin ic kisminda olucak biraz daha on kol a yakin ama iceride kalicak. ben kisakollu gomlek giymem, hic sevmiorum, uzun kollu giyer kollarini kiviririm. o sekilde oldugunda hic problem cekmeyecegim bir yerde olucak.. size de o seklini tavsiye ederim. ve evet el uzeri acir. ama siddeti duzgun ayarlanmis bir makinayla bu aci minimumda olucaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Bu çok basit ve eski bir taktik. deneyip başarılı olan arkadaşım var. Onun için yazdım. Genç nesiller faydalanmalı bu birkimimizden. nedanko said: kisa kollu tisort zaten kisadir, onda gozukur ister istemez, ki o da iyi yani. gizem oluyo dogru. ucu gozuyuo mesela, aa ne var bakiyim diye aciyolar. dirsegimden 5-7 cm yukarda bitiyor heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Trampstamp <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Tenekeadam said: Kısa kollu bir şey giydiğinde dövmenin yarısından azı gözükecek. Böylece bir gizem havası oluşturacaksın. Dövmenin kalanını merak eden çok hatun kişiliği bulunur. adam meyvasını yemiş. sende yap sende ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 SoT'uma lame diyen arkadasların tribal bakkal dövmesi yaptırıcam abieağ diyen msn loglarını arattırmayın şimdi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 hahahah varmı peki? yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 ayrıca bakkal dövmesi>faggot lamer fantazi dövmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Trollemek için ardarda 5 post da atsan immune gögsümden sekiyor üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 http://2.bp.blogspot.com/_tsOe-FCnO1g/Sa8hXxNRFbI/AAAAAAAAByg/BNrxPtmYW9g/s400/marf%C3%A1n%2Bpectus%2Bexcavatum.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 İŞKENCE SEMBOLÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar