Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Oynadığın genel mevkii ve yetenek seviyenden de bahsedersen kadroları kurmakta zorluk çekmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 bir cv vermeni istiyor wishmaster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lenas Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Hep defans ve defansın önünde oynadım halı sahalarda oralarda oynatırsanız faydalı olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 ben de defans da başlamıştım ilk.. hewy gidi.. sonra geriledim.. kaleci oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 nereye defans başladın lan? sen her daim sol çizginin tamamında oynadın. gidgelgidgelgidgel yapıyodun hep. çizgiyi görmeden duramayan ildeniz izledik biz yıllarca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Holy said: nereye defans başladın lan? ahah aynısını demeye gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Lenas said: Teşekkürler.Acıbadem'de oturuyorum kolay gelirim. Lenas said: Hep defans ve defansın önünde oynadım halı sahalarda oralarda oynatırsanız faydalı olurum. oha direk yedegim cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Daha adam lazım olursa getirebilirim. Zaten nerdeyse hepiniz tanıyosunuz artık benim getirebilceklerimi. Engin gelmek istiyodu hatta. fizban tolga arcane konn wishmaster kaspar spidee babacum görkem ali lenas boğaç Sercan, Tora ve Saygın da gelir diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Ben Ankara`ya gidiyorum, bir sonrakine yetişmeye çalışıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 beni de ekleyin pazar maça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Engin gelsin direk gelebiliyosa ya, +1'likten baya öteye geçti zaten adam direk yazıyorum. fizban tolga arcane konn wishmaster kaspar spidee babacum görkem ali lenas boğaç engin tora saygın gelirse 15 oluyoruz. 1 kişi daha lazım. kaleci yok mu yine ya, değişmeli geçince ben milleti kaleye geçirmiş gibi hissediyorum vicdan azabı çekiyorum bak sonra. çıksa 16. olarak bi babayiğit keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Görkem kısa görkem ise kaleye geçebilir öncü de oyunda olur işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 uzun olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 +1 i getireyim isterseniz, cankut'u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Şuan 15'iz. Duruma göre ayarlanır bir şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 16. lazım ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 biri bişey derse bende +1 getirecemde haber veren yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 gelsin cankut işte ya zorlamaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 getir yaw, getir getir. takımları da ben kurmiyim hiç, görkem'in nasıl oynadığını hatırlamıyorum, ali'yle cankut'u hic bilmiyorum. ilhan sen soyle direk takımlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Engin gelemiyo,önemli bir işi çıkmış,herkesden özür diliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 .....babacum........ tora.spidee.arcane görkem.wishmaster ......boğaç......... ......fizban........ .......pha......... ...konn....ali..... ......transfer... tolga.lenas.cankut .......kaspar...... Şöyle düşündüm ben ama lenas'ın fizik kapasitesini bilmedigimden belki lenas ve spidee değişebilir isteğe göre. dizilimlere göre kimi kimle eşledigimi anlayabilirsiniz. engin ile emrah veya fizban ve pha. oyuncuları oynayabildiklerinin dışında oynamayı sevdikleri yerlere göre koymaya çalıştım. beğenmezseniz kafanızı kırarım, ama yine de değiştiririz. *: engin'e göre olunca kadroları yapılandırmak gerekecek, önce artı bulmak gerek, şimdilik engin yerine transfer. gelecek adama göre, engin yerine karşıdan görkem ile yeni gelecek arkadaşı da değiştirebiliriz. herşey son adama bağlı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 engin'in yerine birini bulmak gerekecek, bir de kaspar kaleci değil, öbür takım değişmeli oynayacak kalede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 kale sorun olmaz, öncü son maç dizi yüzünden kalede oynamıştı ben kalede oynayacak sanıyordum. değişmeli oynanır sorun yok. yada kaleci bulabiliriz engin yerine :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Ben yine maçın baya bi kısmında kalede olurum herhalde ya ağrılarım geçmedi daha, çok zorlamayacam. Bi hevesimi alacak kadar çıkarım en fazla ehah. İlhan'ın yazdığı kadrolar tam iyi olacakmış ki transfer şart oldu. Engin olmadıysa İbricic'e çevirelim rotayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar