Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v2010.26

Holy

Öne çıkan mesajlar

Daha adam lazım olursa getirebilirim. Zaten nerdeyse hepiniz tanıyosunuz artık benim getirebilceklerimi. Engin gelmek istiyodu hatta.

fizban
tolga
arcane
konn
wishmaster
kaspar
spidee
babacum
görkem
ali
lenas
boğaç

Sercan, Tora ve Saygın da gelir diye tahmin ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Engin gelsin direk gelebiliyosa ya, +1'likten baya öteye geçti zaten adam direk yazıyorum.

fizban
tolga
arcane
konn
wishmaster
kaspar
spidee
babacum
görkem
ali
lenas
boğaç
engin
tora

saygın gelirse 15 oluyoruz. 1 kişi daha lazım.

kaleci yok mu yine ya, değişmeli geçince ben milleti kaleye geçirmiş gibi hissediyorum vicdan azabı çekiyorum bak sonra. çıksa 16. olarak bi babayiğit keşke
Sosyal ağlarda paylaş

.....babacum........
tora.spidee.arcane
görkem.wishmaster
......boğaç.........
......fizban........

.......pha.........
...konn....ali.....
......transfer...
tolga.lenas.cankut
.......kaspar......

Şöyle düşündüm ben ama lenas'ın fizik kapasitesini bilmedigimden belki lenas ve spidee değişebilir isteğe göre.

dizilimlere göre kimi kimle eşledigimi anlayabilirsiniz. engin ile emrah veya fizban ve pha. oyuncuları oynayabildiklerinin dışında oynamayı sevdikleri yerlere göre koymaya çalıştım.

beğenmezseniz kafanızı kırarım, ama yine de değiştiririz.

*: engin'e göre olunca kadroları yapılandırmak gerekecek, önce artı bulmak gerek, şimdilik engin yerine transfer. gelecek adama göre, engin yerine karşıdan görkem ile yeni gelecek arkadaşı da değiştirebiliriz. herşey son adama bağlı yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben yine maçın baya bi kısmında kalede olurum herhalde ya ağrılarım geçmedi daha, çok zorlamayacam. Bi hevesimi alacak kadar çıkarım en fazla ehah.
İlhan'ın yazdığı kadrolar tam iyi olacakmış ki transfer şart oldu. Engin olmadıysa İbricic'e çevirelim rotayı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...