Holy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 MAÇ PAZAR GÜNÜ; 20:00-21:00 5 Eylül 2010 20:00 - 21:00 8v8 göztepe gülbahçesi (sahil yolu 50.yıl tahran lisesi yanı) google maps'te yer: http://bit.ly/bEvTyF adam başı 8TL 10TL verenden 1TL, daha fazla verenden 2TL haraç işine devam edicez=) 13 TL verip 5 TL para üstü istemeyin; para üstü vermemek için, herkes tam para getirsin diye yapıyoruz lan bunu=) yoklama başlasın belki gelirim diyenler cuma akşamına kadar durumlarını netleştirsinler, aksi takdirde onları yok sayıcam yeni arkadaşlara garanti veremiyorum, açıkta kalma ihtimalleri olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 gelinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 ich komme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 ich möchte kommen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 misimovic olarak gelicem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Şükrü'nün hayaleti olarak gelebilirim.Ayaklarım mahvoldu artık.. deri falan kalkmazsa(bkz: iğrenç içerikli mesaj) gelebilirim tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 up. Hadi beyler yumurta dayanınca başlamayalım olaya. Geçen haftaki maç son zamanlarda yapılan en zevkli maçlardan biriydi. Gelmeyenler çok şey kaçırıyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 ben gelemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 BEN GELİYORE!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Bu hafta da gelemiyorum ne yazık ki:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 aksilik olmazsa geliying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Gelirem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 holy fizban tolga arcane konn wishmaster kaspar spidee babacum simdi, screwy, pha, dreagloth, tora, murat, sertac geliyorlar mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 holy yok bildiğim kadarıynan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 pazar günüymüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 ben gelemiyorum sakat skat cıktım gecen hafta cok kotu oldu bilegim suan canım acıyo yani =) maca gelip izliycem tabi yapcak daha iyi bi aktivitem oldugunu sanmıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Ben gelmiyorum, yerime boğaç geliyor. isimler değişse de sayımız aynı :P Tora da gelicek yanılmıyorsam. Tolga zaten geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Ali ve Görkem de geliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Fena değil gençler.. İşte böyle.. Devam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 11 kişi olmuş bile. Sercan geçen haftadan söylemişti sanırım bu hafta da olmayacağını, ankara'ya gidiyo olabilir. Saygın ve Tora'ya telefon ile ulaşıp öğrenin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lenas Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 hocam yer varsa ve kabul ederseniz bende gelebilirim.Tanışmışta oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Bekleriz, sahanın yerini biliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lenas Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Teşekkürler.Acıbadem'de oturuyorum kolay gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar