Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 windsurf öğrenmek istiyorumda , bayramda gidicem.Bu iki adayı hep birbirine karıştırıyorum. İkisinden birisi rüzgar ve tesis bakımından daha iyiydi ama hangisiydi unuttum. Giden,gören,ilgilenen söylüyebilirmi pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 alaçatı değil miydi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 bozcaada'da tesis yok gökçeada'da bir tane otel+tesis var, windsurf hocaları iyidir.. bulgardı hocalar sanırım ama türkçe biliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 ikisi de bitişik yazılır :P gökçeada'da bi süre kalmıştım. gayet esintili püfür püfür bi yer. ama hep öyle midir, tesadüf müdür bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Datça'da çok iyi tesisleri var bunun, sadece olayla ilgilenenlerin gittiği; adalarda biraz fakir ortamlar. Daha pahalıdır Datça. Sen bilirsin ama. http://www.datcasurf.com/ Ekleme yapayım bir de: Bozcaada Türkiye'nin en güzel yeridir bence ama nedense her gittiğimde günde en az iki şişe ada şarabı devirdiğimden eve döndüğümde tam olarak neler yaptığımı hatırlayamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 sörf mü? sörf ne arar la gökçeadada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 su foruma hep zengin bebeleri geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 servet düşmanlığı yapmayın arkadaşım. bu forum zengin bebelerinin ayaklarının altındadır! unutulmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 ula o kadar bozcaadaya felan giderim bi sörf yapamadım anasını satayım...Zengin olmak başka şey tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Gökçeada'da var tesis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 e para var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Seele said: e para var mi? Bilmiyorum ben çok gezen değilim çok okuyan oluyorum sanırım.O kadarını biliyorum tesis var ama gidip görmedim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 para furyası fena sardı burayı.Bu kadar pahalı birşeymi bu be ^^. Artislik olsun,elit spor yea... diye sormadım. Bir gezi programında izlemiştim güzel,sakin ve öğrenmek için en uygun yer bla bla... anlatıyordu ama hangi adaydı hatırlayamadım. Herkes farklı birşey söylemiş Mod. şu ada ları birleştirin ya çok kötü duruyor harbiden sinirim bozuldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 GERGE said: adalarda biraz fakir ortamlar. Eğer sözünüz bunaysa Türkçe bilmiyorsunuz ya da biraz anlayışsızsınız demek. Şu anlamda kullandım: fakir Olması gerekenden az: “Seni fakir, soluk bir dekor içinde görmek istemem.” -M. Yesari. Güncel Türkçe Sözlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 yahu sorfun parayla ne alakası var 500tl ye 10 ders sonra 2 saati 50 tl herşeyi içinde sadece mayonun giyip geliyosun büyükçekmecede istanbul da o kadar da fakirseniz forumda gezmeyin gidin para kazanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 istanbul'da bostancı, kalamış, tuzla'yı öneririm, hepsinde tesis var ama gökçeada'nın rüzgarı iyidir baya.. orda öğrenebilirsen sırtın yere gelmez =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar