di Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Selamlar, Bu tip sorularinizi gonderir misiniz bana ? Illa oyle bir derdiniz olmasi gerekmiyor =) Sadece soru kismi lazim. Hemen her tur konuda belli miktarda soru toparlamam gerekiyor. Sorular Guzin Abla turevi sorulari yanitlayacak birine gidecek, onlar da cevaplariyla birlikte baska bir yerde yayinlanacak. Sorularin anneniz, teyzeniz, ablaniz tipindeki kisilere gidecegini varsayarak edep seviyesini o sekilde tutmanizi rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 abi öle siteler vardır, oralardan cple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Kaynagindan almak varken kopyanin kopyasini neden alalim abi. Paticik cevher bence bu konuda, inaniyorum ben =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 aç kişiseli konuları kopyala o zman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 How can i go to Sultanahmmet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Kiracınızın misafirlerine sorsana olm, kaynak asıl orda elinin altında. Vurma Tim, şaka lan vurma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 kisisele degilde buraya yaziyim bari, hemde degerlensin konu disinda daha cok hit alir eheueh sevgili guzin abla ben 24 yasinda, 1.80 boyunda hafif toplu ve cinsel olarak aktif bir erkegim. Bu yasima kadar saglikli iliskilerim oldu ancak son yasadigim iliski ile ilgili problemlerim var, su anda beraber oldugum sevgilim bir mankenlik ajansina kayit oldu ve 2 cekim sonra kendisini cok begenip dizide oynamasi icin davet ettiler, onun adina cok sevindim hatta bunu bir gece guzel bri restoranda oturup kutladik. Dizi cekimelri basladiktan sonra giderek daha tuhaf davranmaya basladi, basta setteki yorgunluktandir diye dusunuyordum ancak eve gec gelmeye, telefonunu acmamaya ve aramzia mesafe koymaya basladi, beraberlik yildonumumuzude unutunca cok merak edip sete gittim ancak sette beni bodyguardlar karsiladi, isminin mehmet oldugunu ogrendigim bir isadaminin ofisine goturduler ve kiz arkadasimdan ayrilmami istediler, reddedince biraz hirpaladilar ve gurultuyu duyan kizarkadasim odaya girip agliyarak ayrilmamiz gerektigini soyledi. Eve dondugumde butun bu olup bitenden dolayi moral olarak cokmustum, beni uzgun goren annem ne olup bittigini sordu ve olayi analtinca cok korktu ve "Teyzen ve enistenin yanina Bel-Air a tasiniyorsun" dedi. Yoldan bir taksi cevirdim ve yanima geldiginde dikzi ayansinda zar asiliydi ve arkasinda "Taze" yaziyordu, desem desem bu taksi ozel olabilir ancak "unut bunu, artik evin Bel-Air", 7-8 gibi eve vardim, taksiye "gorusuruz ahbap" diye bagirdim. Kralligima baktim ve Bel-Air prensi olarak tahtima oturmak icin nihayet ordaydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 ne kafası bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 benim 2005 ve 2006 da kişisele açtığım topikler silsilesi çok güzel örnekler de şimdi bulamam heralde onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 sevgili güzin abla : insanlarla cinsi münasebet kuramıyorum, denedim çok denedim fakat olmuyor :( ps : gönül rahatlığıyla eşeğe varabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 sevgili guzin abla ben 19 yasında, genc, saglikli ve erkenden cinsellikle tanismis bir erkegim. belki size korkunc gelebilir ama bunun nedeni, finlandiya da dogmus ve 12 yasıma kadar orda kalmıs olmamdir. ailem aslen turk. daha sonra turkiye ye dondum. turkcem bozuk gibi gorunse de kendimi gelistirdim. benim sorunum, finlandiya da yaşadığım bu iliski beni duygusalliga soktu. ona asik olmustum. ben 11 yaşında ilk cinsel deneyime sahip oldum. bu kisi sonradan sevgilim oldu. adı sonia idi. fakat 1 yıl sonra ailemin durumları ile turkiye ye donduk. sonia ise orada kaldi yasadigim sehre uyum sorunu yasarken bile sonia yı aklımdan cikaramıyorum. ilginctir, bundan 6 ay once yillardir aklimdan cikaramadigim askim sonia yi arkadaslik sitesi olan facebookta buldum, ustelik telefon numarasi falan gorunur haldeydi. bir umutla sonia ile iletisim kurmaya calistim ama beni tanimamisti. o fazla degismemisti halbuki. hayatimda belkide bir kizi hem seviyor hem de nefret ediyordum. ilk deneyimini yasadigi erkegi unutacak kadar zayif bir insan miydi? yoksa bu onun icin bir son olmadi mi bilemiyorum. bu yaz ailemden para alip tatile gitme bahanesi ile finlandiya ya gitmek istiyorum. ama buna degecek mi bilmiyorum. kafam cok karisik, onu hala o sitedeki ufak fotograflarla hayal etmeye calisiyorum. benim icin cok zor olan bir durumdayim lutfen bana bir akil ver ablacim. BASED ON TRUE STORY, VALLA BİLLA. ( bu kişi ben değilmi tabii ki ehüeheh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 sevgili güzin ablam sene 2005 lise sondayken oldukça güzel giden bir ilişkim vardı. kız arkadaşımla çok iyi anlaşıyorduk ve çok mutluydum, fakat bir gün okulun yanındaki bakkal okan abi'nin yanında takılan çocuklardan biriyle sevgilimi, bakkalın bulunduğu apartmanın arkasındaki arazide, ağacın altında nahoş bir durumda yakaladım. o kadar kırılmıştım ki diyecek bir şey bulamadım ve hemen orayı terkettim. bu da yetmezmiş gibi bu olay tüm okula yayıldı ve insan içine çıkamaz oldum, 1 hafta okula gitmedim. tüm bunlar olurken ailem de memleket ziyaretine gitmişti ve ben aileme okula gidiyorum diyerek kendimi eve kapatmıştım. üst katımızda oturan nalan, kocasından ayrılalı 2 sene olmuştu ve ailemle arası çok iyiydi. bir gün bakkala inip sigara alacağımda apartman kapısında karşılaştık ve bana neden okulda olmadığımı sordu. uzun hikaye olduğunu söyledim ve o da üstüme gelmeden tamam ama canını sıkan şey ne ise söyleyebilirsin dedi. sigarayı alıp eve dönmüştüm, hazır evde yalnızken çok afedersiniz biraz açık seçik şeyler izleyeyim dedim, gençlik işte. bir 10-15 dakika sonra kapı çaldı, ben de kapıcıdır diye kalktım açtım. nalan gelmişti, elinde en sevdiğim poğaçalarından getirmiş, içeri davet etmek zorunda kalmıştım. poğaçaları aldığım gibi son sürat salona koşup tvyi kapattım. hemen ardımdan nalan geldi ve oturdu. biraz hal hatır sorduktan sonra, neden okulda olmadığımı, canımı sıkan bir şeyler olup olmadığını sordu. ben de içimi dökecek bir yer arar bir haldeydim, her şeyi olduğu gibi anlattım. nalan 34 yaşında olmasına rağmen adeta bir arkadaş gibi, bütün kötü enerjimi üzerimden atmamı sağladı, harika bir sohbetti. kendimi çok iyi hissediyordum, derken sohbet arasında söz bitince nalan kalktı ve hadi biraz tv izleyelim diyip tvyi açtı. tabii bendeki akıl, televizyonu kapatmıştım ama vcd oynatıcı açıktı ve televizyonun açılmasıyla benim domates rengine dönüşmem bir oldu. tam o anda nalan'da garip bir şeyler sezdim. hafifçe gülümseyip bana baktı. valla arkadaş vermişti nalan abla dememin üzerine, bunda utanılacak bir şey yok canım, ben de izliyorum arada, herkes izler dedi. oldukça şaşırmıştım. "neyse şimdi bunun zamanı değil ama" diyip vcdyi ve tvyi kapattı. ardından yanıma geldi ve aynen şöyle dedi: "zor zamanlar geçirdiğini biliyorum, ben de çok zor zamanlar geçirdim ve seni anlıyorum. bunu aşmanın tek yolu var." dedi. ne demek istediğini anlamıştım, kızardığımı hissediyordum ama bunun nedeni utanç değil başka bir şeydi. "nedir peki?" diye sordum ve aldığım cevap "bir kaç el tavla oynamak tabii, hemen çay yapıp geliyorum" dedi ve kalkıp mutfağa gitti. bense kafamı koltuğa gömüp hem değişik şeyler düşündüğüm için kendimden utandım, hem de ateşlenen hislerimi bastırmaya çalıştım. gerçekten de nalan iyi tavla oynardı ve mahalledeki çoğu erkeği de yenerdi. her neyse hala o günün travmasını üzerimde taşıyorum güzin abla, ama hikaye bitmedi devamını haftaya göndereceğim. iyi yayınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 devamı seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 haftaya seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Sevgili Güzin Abla; bu saBAH kArnıM tamaMen tok iken, aDam kaFese çok yAklaştı. tabELAdA yasıyo, KaFase YaKlaşMak Yasak diyo! bEN tabElayı güstErMek için Pençemi pArnaĞımı uzatınca adam dengesi kayBettiği gibi elBisesi de YırtLark tAbi HeMen AYağı da kaydı vE kaFası dişlerimin arasına giReR! Kurtarmak için çok uğraşmama rağmen Bu üsücü KAzanın şokuyla ısır pArçalanan kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Güzin Abla. Karnım tok sırtım pek. Hiç bir sorunum yok ama sorunumun olmamasını kendime sorun ediyorum. Aslında sorunumun olmamasını kendime sorun edişim, bir sorunum olduğunu gösterir, bu durumda bir sorunum yok aslında. Niahyetinde asıl sorun, sorunumun olmayışını kendime sorun edişimdi ama artık bu başlıbaşına bir sorunsa, demek ki sorunum olmayışını kendime sorun etmeme gerek kalmadı bu durumda sorunumu kendim çözdüm. Fakat bu durumda yine başa döndük bir sorunum yok ve ben bunu kendime sorun ediyorum. Güzin abla neyin kafasını yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Sevgili Güzin abla; naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Viktor said: kisisele degilde buraya yaziyim bari, hemde degerlensin konu disinda daha cok hit alir eheueh sevgili guzin abla ben 24 yasinda, 1.80 boyunda hafif toplu ve cinsel olarak aktif bir erkegim. Bu yasima kadar saglikli iliskilerim oldu ancak son yasadigim iliski ile ilgili problemlerim var, su anda beraber oldugum sevgilim bir mankenlik ajansina kayit oldu ve 2 cekim sonra kendisini cok begenip dizide oynamasi icin davet ettiler, onun adina cok sevindim hatta bunu bir gece guzel bri restoranda oturup kutladik. Dizi cekimelri basladiktan sonra giderek daha tuhaf davranmaya basladi, basta setteki yorgunluktandir diye dusunuyordum ancak eve gec gelmeye, telefonunu acmamaya ve aramzia mesafe koymaya basladi, beraberlik yildonumumuzude unutunca cok merak edip sete gittim ancak sette beni bodyguardlar karsiladi, isminin mehmet oldugunu ogrendigim bir isadaminin ofisine goturduler ve kiz arkadasimdan ayrilmami istediler, reddedince biraz hirpaladilar ve gurultuyu duyan kizarkadasim odaya girip agliyarak ayrilmamiz gerektigini soyledi. Eve dondugumde butun bu olup bitenden dolayi moral olarak cokmustum, beni uzgun goren annem ne olup bittigini sordu ve olayi analtinca cok korktu ve "Teyzen ve enistenin yanina Bel-Air a tasiniyorsun" dedi. Yoldan bir taksi cevirdim ve yanima geldiginde dikzi ayansinda zar asiliydi ve arkasinda "Taze" yaziyordu, desem desem bu taksi ozel olabilir ancak "unut bunu, artik evin Bel-Air", 7-8 gibi eve vardim, taksiye "gorusuruz ahbap" diye bagirdim. Kralligima baktim ve Bel-Air prensi olarak tahtima oturmak icin nihayet ordaydim. ahuahuahuahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar