vernon_sullivan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Evin bir odasına ses izolasyonu yapmak istiyorum. Duvarları kırıp inşaat işiyle uğraşmak şart mıdır? Yoksa alternatif çözümler bileniniz var mı? Stüdyo duvarlarındaki süngerler gibi değil de böyle ne bileyim bilsem sormam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Yumurta kabı döşe bütün odaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 ses yalıtımı da ne için ses yalıtımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vernon_sullivan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 dışarıdan gelen gürültüyü kesmek ve içerde yüksek sesle müzik dinleyebilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 çok çok yüksek müzik dinleyeceksen kulaktık kullan bence.. lol yok duvarları kaplarsın yalıtım malzemesi ile ama dB yükseldikçe malzemenin kalınlığı da maliyeti de yükselecek. bi yerden sonra sadece duvara yapıştırılan malzemeler kesmez zaten.. dübelle takılan hedelere girersin ki evet kırma dökme çıkar. ayrıca taban, tavan da var hani.. ötekilerde de yapıştırıcı>yalıtım>sıva>boya olur.. çok ucuz değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Odanın yarısını yalıtılmış bi kutuya dönüştür ve içine gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vernon_sullivan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 kulaklık benim de aklıma geldi hatta birkaç model baktım compelden de sürekli kulaklık kullanmak çok sağlıklı bir şey değil ondan pek istemiyorum. evin önünden sürekli trafik akıyor gece gündüz. bahsettiğin yalıtım malzemeleri için fiyat filan bakıp bilgi alabileceğim bir site var mı? dübel filan çok sorun değil. çeşitli yünler var galiba duvarın içine yerleştirilmesi gerekiyor o kadar teferruatlısına girişemem ama duvar delebilirim sessizlik için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 sana bi kulaklık önerim fiyatı uygun ve çok memnun olcaksın ben çok memnunum mesela http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=3936&gid=1841 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 prosonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 kulaklık uzun kullanımlarda inanılmaz rahatsızlık yaratıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 odayı kurşunla kapla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 o radyasyon için dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Pickles said: Yumurta kabı döşe bütün odaya adam haklı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 koskoca odanın içinde müzik dinlemek için kulaklık mı kullanılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 odanın dört duvarı, tavanı ve tabanı için üçerden 18 parça izocam kestir, tabii bunları odaya sokabilmek için balkon tarafını kırıp bir vinç kiralaman gerekicek ama konumuz bu değil. koçtaşta satılan şu 3x1,5cm lik sert plastik kolonlardan al odanın boyutuna göre işte, 1 metre aralıklarla koyulacak. bunu yapıştırmak için camcına söyle bir yapıştırıcı ayarlayacak. daha sonra tüm odayı 1 boşluk hava, 1 boşluk su, 1 boşluk hava olacak şekilde camlarla kaplayıp (aradaki boşluğa suyu doldurmayı unutmayın sonraki katmana geçmeden) en süper ısı ve ses yalıtımına ulaşabilirsin. sonra da sulu katmana vakumla delik açıp oksijen motoru vs. yerleştirip içine 10-15 tane balık at, hem akvaryumun olmuş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 odanın dört duvarı, tavanı ve tabanı için üçerden 18 parça izocam kestir, tabii bunları odaya sokabilmek için balkon tarafını kırıp bir vinç kiralaman gerekicek ama konumuz bu değil. koçtaşta satılan şu 3x1,5cm lik sert plastik kolonlardan al odanın boyutuna göre işte, 1 metre aralıklarla koyulacak. bunu yapıştırmak için camcına söyle bir yapıştırıcı ayarlayacak. daha sonra tüm odayı 1 boşluk hava, 1 boşluk su, 1 boşluk hava olacak şekilde camlarla kaplayıp (aradaki boşluğa suyu doldurmayı unutmayın sonraki katmana geçmeden) en süper ısı ve ses yalıtımına ulaşabilirsin. sonra da sulu katmana vakumla delik açıp oksijen motoru vs. yerleştirip içine 10-15 tane balık at, hem akvaryumun olmuş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 hehe çift mesaja bak biri önceki sayfada diğeri bu sayfada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 diğer sayfada hala göndermeye çalışıyor yalnız zıhehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 suyu bilemem de tam bi ses yalıtımı yapmak için kurşun plaka + izocam + belki de aküstik süngeri kullanman gerekiyor kurşun plakanın metrekaresi 50 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Eralp said: o radyasyon için dostum ses yalıtımı için de çok başarılı bir materyal kurşun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 doruk dediğinin yapılmış versiyonu var mı, merak ettim nasıl oluyor. tüm odayının etrafını akvaryuma çevirmek priceless bişi olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Ses yalıtımı yapacak paran varsa bunu al daha iyi: http://www.sanalmarketim.com/urun/526365ff2497e46ff901fd16732f1fd0/GRADO-GS-1000i-Kulaklik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 iki tane kafes yaptır iç içe çelik mesela olabilir, fakat ikinci kafes hiçbirşekilde ilk değmemeli, sonra iki kafes arasındaki boşlukdaki havayı vakumla. Kusursuz bir ses yalıtımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 law'ın dediğini yapman için odanın top şeklinde olması lazım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Keşke "süper genel kültür/fizik biliyorum bakın, bunu yapmak 160 bin TL falan tutar ama olsun, yalıtım dediniz söyledik" şeklindeki ergen yorumların sayısı, uygulanabilir çözüm önerilerinin sayısından az olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar