Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Diyorum ki vodaphone'un şu kampanyalarından bir telefon edineyim. Iphone 3GS 99 tl x 24 ay ve 125 tl x18 ay gibi seçeneklerle geliyor. Acaba almak mantıklı mıdır yoksa Iphone 4g yi mi beklesem? 3GS kullanan varsa yorumları alabilir miyim bir de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Bunu bende çok düşünüyorum ya. İphone 4 bana birşey kazandırmayacak maksat iphoneum olsun diye 3gs alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 4g değil, 4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 2 mesja var gözüküyor ama ben göremiyorum?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 acayip ısınıyor abi ayfon almayın bence BB9000 alın karizma tlf ben alcam mesela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 retina display farkini dusununce kesin bekle derim ben. muhtemelen tamamen ayni sartlarda bir kontrat olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 bence de bekle, yenisi varken eskisini almanın manası yok. mumun dediği gibi çok fark olmaz kampanyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 yaklasik bi tarih var mi? ne zaman gelecegine dair? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 eylul dediydi steve amca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 http://www.turkcellmedya.com/BulletinDetail.aspx?BulletinID=295 Eylül demişti turkcell ciler... ama iPhone 3G geleceği zaman 1 ay önceden bas bas bağırıyorlardı iphone geliyo geldi diye tv reklamları falan... şimdi hiiç ses yok.... Muhtemelen diğer ülkelerdeki talebe yetişemedikleri için Türkiye lansmanını ertelediler. ya da bayramdan sonra geldi diyiverecek turkcell... bakalım göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 20si diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 iphone 4g deil o ya, olsa da zaten ABD de değilsen ( ki adamlar yeni başladılar ) gereksiz. Samsung'un 4g sı var ama onu al Samsung>apple apple almayın kardeşim nie alıonuz, wave var işte mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Suark said: Samsung'un 4g sı var ama onu al Samsung>apple apple almayın kardeşim nie alıonuz, wave var işte mis gibi. Oooooolduu caanııım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 samsung büyüktür apple nasıl bir vizyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 adamın alkollü olma ihtimalini göz önüne almamız lazım beyler. yoksa böyle bi hatayı ben bile yapmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar