nameless Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 para konusunda en rahat adama da çingene muamelesi yapılmış ya helal olsun. yazılım forumunda atarlandı diye birisi burda öcünü almaya çalışıyor herhalde. nooldu di? adam deneye deneye query yazmaya çalıştı da ayar verdin diye mi böyle diyor sfdgfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 off bozacının şaidi şıracı. nasıldı lan bu laf, doğru mu yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 oo satıcı konuşmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Bir de iskembeden sallamak var Sukru. Biliyorsan birsey buyur yaz. Iskembeden sallamadan tabi. Zira surdaki cikarimlarin hemen hepsi ordan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 ben de tanırım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 iskemleden sallıyorum ben, 360 derece dönerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 topik bi anda di yi nasil bilirsiniz e donmus :D nese bisiyler yaziyim bari; kendisini tanimam ama, onca is guc arasinda donanim yazilimda herkese yardim etmeye calisiyo, buda yardimsever biri oldugunu gosterir, adam hakli beyler kisaca, dagilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 kimse dairenin kayınvalideye ait olduğuna dikkat etmemiş yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Istanbulda kalkti tren Ankarada yapti firen bu lafima cevap veren ya area masterz'dır ya shaggy. bu kıvama geliyoruz arkadaşlar sakin olun asldkas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 14 sayfa peeh rüzgar gibi geçti. olaylar halolmuş. millet birbirine lafını etmiş gözünü budaktan sakınmamış. İyiydi.. di (tu) Arada di nin yazdıklarını hiç bi empati kurmayıp, computer (bkz:mr.spok) edasıyla okuyup cevap verenler beni hayli eğlendirdi. Sağolun var Olun. said: Istanbulda kalkti tren Ankarada yapti firen bu lafima cevap veren ya area masterz'dır ya shaggy. iyiydi =)) güldürdün şukular sana gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Eee çıkardınmı kiracıyı merak ettim hehe. Yobaz vs tartışmalarına yönelik: Evine giren çıkan çok oluyor bilmem ne diye yalnız yaşayan kadınlara karşı takınılan önyargı çok berbat bişey tabii ama topici açan arkadaşın herhalde durumu ayırtedebilecek kadar kafası çalışıyodur yau. Kapıcılar kralındaki yazıcam bunu diyen gazeteci geyiğine çok güldüm bu arada nerden aklına geldi popeye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 kıracı ile ugrastıgından daha az ugrastı su topictekilerle RIP di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 fuhuş diyince çok çirkin de sex fln diyince oluyor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 di said: Yau bir de beni taniyan edenleriniz bi yazar misiniz nasil bir adamim, ne kadar onemlidir para benim icin, para muhabbetlerinde nasil davranmisimdir, nasil alisverislerimiz olmustur ? Allah askina yazin bi. Kendimden suphe duyucam yoksa.adam cimrinin önde gideni.herşeyi para olmuş paragözün teki.eminim rüyasında bile para görüyordur.host parasını geciktirdim diye pompalıyla evime geldi 0 laptopumu alıp gitti.oysa 10 lira alacağı vardı. not:bu mesaj son mesajım olabilir hakkınızı helal edin:( ama gerçekler bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 ben de daha bi kere bile görmedim gerçek hayatta 10 ay oldu host parasını vermeyeli vereyim diyorum istemiyor sistem yapcaz etcez diyo valla heheh madem referans veriyoruz ekliym dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 dostum bilinçli olarak yapıyor.daha sonra geçen her gün için %50 faiz alacak senden.ayvayı yedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 di said: Masquerade said: di said: Simdi boyle bir durumda yapilacak akillica hareket ne olur ? Jandarmaya sikayet edip cikarttirmak bir secenek ama bu yapilirsa daire sonraki 3 ay kiraya verilemiyormus ve cinsel hastaliklara karsi dezenfekte edilmesi gerekiyormus. Iyi bir secenek degil. Ediverin dezenfekte? Doğrusu o değil mi zaten... O sorun degil abi, olay sonrasinda dairenin 3 ay boyunca kiraya verilemeyecek olmasi sorun. ama şunuda düşünmeniz lazım bu ablayı kovduktan sonra normalde 3 ay veremeyeceğiniz kira olayını ablayı direk kovarak çözebilecekmisiniz.? abla çıkınca ya 5 ay kimse gelmezse? iki ucu boklu deyneğe doğru gider yapıyor olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 tüm konuyu okuyamadım kusura bakma.ev istanbuldamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Yaa eski adrese tamda alışmıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 yeni kiracinizi dikkatli secersiniz artık. konunun omrude dolmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar