Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Daireyi hayat kadini kiralarsa ...

di

Öne çıkan mesajlar

14 sayfa peeh rüzgar gibi geçti. olaylar halolmuş. millet birbirine lafını etmiş gözünü budaktan sakınmamış.

İyiydi..

di (tu)

Arada di nin yazdıklarını hiç bi empati kurmayıp, computer (bkz:mr.spok) edasıyla okuyup cevap verenler beni hayli eğlendirdi. Sağolun var Olun.

said:
Istanbulda kalkti tren
Ankarada yapti firen
bu lafima cevap veren
ya area masterz'dır ya shaggy.

iyiydi =)) güldürdün şukular sana gelsin
Sosyal ağlarda paylaş

Eee çıkardınmı kiracıyı merak ettim hehe.
Yobaz vs tartışmalarına yönelik: Evine giren çıkan çok oluyor bilmem ne diye yalnız yaşayan kadınlara karşı takınılan önyargı çok berbat bişey tabii ama topici açan arkadaşın herhalde durumu ayırtedebilecek kadar kafası çalışıyodur yau. Kapıcılar kralındaki yazıcam bunu diyen gazeteci geyiğine çok güldüm bu arada nerden aklına geldi popeye :P
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Yau bir de beni taniyan edenleriniz bi yazar misiniz nasil bir adamim, ne kadar onemlidir para benim icin, para muhabbetlerinde nasil davranmisimdir, nasil alisverislerimiz olmustur ? Allah askina yazin bi. Kendimden suphe duyucam yoksa.
adam cimrinin önde gideni.herşeyi para olmuş paragözün teki.eminim rüyasında bile para görüyordur.host parasını geciktirdim diye pompalıyla evime geldi 0 laptopumu alıp gitti.oysa 10 lira alacağı vardı.

not:bu mesaj son mesajım olabilir hakkınızı helal edin:( ama gerçekler bu
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Masquerade said:

di said:
Simdi boyle bir durumda yapilacak akillica hareket ne olur ? Jandarmaya sikayet edip cikarttirmak bir secenek ama bu yapilirsa daire sonraki 3 ay kiraya verilemiyormus ve cinsel hastaliklara karsi dezenfekte edilmesi gerekiyormus. Iyi bir secenek degil.

Ediverin dezenfekte?

Doğrusu o değil mi zaten...

O sorun degil abi, olay sonrasinda dairenin 3 ay boyunca kiraya verilemeyecek olmasi sorun.

ama şunuda düşünmeniz lazım bu ablayı kovduktan sonra normalde 3 ay veremeyeceğiniz kira olayını ablayı direk kovarak çözebilecekmisiniz.? abla çıkınca ya 5 ay kimse gelmezse? iki ucu boklu deyneğe doğru gider yapıyor olay.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...