di Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Pardon, ben anlamamisim o kismi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 evlenmeden sevişemez mi bilaer iki kişi ya- ha onu da demişin tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Viktor said: fuhus deniyorda sanki sadece hayat kadinlari sevisiyor kadin kocasiyla sevisince okey baskasiyla sevisince CIK APARTMANDAN :D iyimiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 bırak işini yapsın, o da emekçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 la yürüyün gidi dünyanın her yerinde hayat kadınlarına kimse ev vermek istemez empati empati bir yere kadar benim tavsiyem "cık apartmandan dersin 1 ay süre veririsin cıkmaz ise iki üç arkadas sopayla döv" sonra gene cık de bu sefer cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Ahahah çocuklar duymasından buraya nasıl attım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Pickles said: Havuç biraz daha büyüdüğünde pınar altuğ şimdiki genç sevgilisini bırakıp havuca yar olur artık ... ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Popeye said: di said: O yuzden alaksiz uc ornekler verilmesinin, gelip "yobaz dolmus burasi" denmesinin ya da Arda'ya daha cok "hastalikli beyinler" lafi kullanmasi icin gaz vermenin alemi yok esasen. kusura bakma maksat seni rahatsız etmek değil çöpçüler kralındaki yazacam bunu gazeteye diyen yaşlı herife benzetiyorum ardayı çoğu olayda aha blogumda bu konuyla ilgili yazım diye link veriyorda genelde aklıma gelmişken laf atayım dedim Hastalıklı beyinler. Bi de yok bunu yazmam ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 paralı sevişmeyede okey kadın mesleğinden memnunsa . Sevişmek lan bu dünyanın en doğal şeyi yemek yemek gibin.Karnın acıkınca bakkaldan ekmek alırken ekmeğin sahibine para verirken sorun yok ; ama canın sevişmek istiyince vücudun sahibine para verince suç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 di said: Ardeth said: ya hayat kadını değilse çok sevişiyosun diye kovcak mısınız hehe komşuların da şikayet süper "giren çıkan belli değil" Abi surekli farkli tiplerin gelmesi hayat kadini oldugunun ispati degil mi zaten ? Yani tipin oturdugu yer Halkali. Oyle gece kluplerine gidip her gun one-night-stand iliskisinin olmasi cok mumkun degil. abi öyle kızlar var. para almayıp her fırsatta bi denyo bulup birlikte olan. ama tabi profesyonel olması daha büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 böyle bir daireyi apartmanda komşu olarak uzun seneler barındırmış biri olarak, tecrübelerimi paylaşayım. bazı arkadaşlar saçmalamış, "YOBAZLIK, İRAN ESİNTİSİ, isteyen istediği kadar sevişir!!! paralı parasız sevişir!!! liberalistim!!" tribine girmişler. ama onların büyük ihtimalle durumdan bihaber olduğuunu düşünerek hoşgörelim. evet hastalıklı beyinler çok, kapı deliğinden habire apartmanı gözleyip IRISPI LİSELİ GENE SEVGİLİ ATTI diyen teyzeler, BUNLAR DA ORUÇ TUTMUYO YEMEK SÖYLÜYO diyen çember sakallı komşular vb. olabiliyor. ama ben gürültü duymadığım, rahatsız edilmediğim, güvenlik sorunu yaşamadığım, tedirgin olmadığım sürece apartmandaki hiç kimseye karışmam. satın alınmış parası ödenmiş özel mülkte yasadışı iş dahil, bana bulaşmayan yılan bin yaşasın şeklinde bir insanım. karşılaşmamayı, bihaber olmayı tercih eder geçerim. bu noktada araya girip "EHÜHE ÇOK GİTTİN Mİ KOMŞUYA" diyecek, balonu patlamamış trollere de selam etmek isterim. neyse efendim. rahatsızlıklara gelince. sizin bir dereceye kadar sahiplenip önemsediğiniz apartmanı ayda yılda bir görecek veya hiç görmeyecek, parayla ilişkiye girmeye hazır adamın gözetmesi sizinkiyle bir olmuyor. daha kapıdan girerken başlıyor bu tutum, PORDON ABÜ YONNOŞ BOSTOK diyen GÖRÜP GÖREBİLECEĞİNİZ EN BARZO adamlar genel müşteriler çünkü. üstelik gece 3-4'te bile basıp uyandıran oluyor, KUSURO BOHMO BÜLADER diyip geçiyolar. bir de bu 5 sene boyunca random olarak değişik zamanlarda oluyor bir düşünün. apartman içine balgam çıkarmak, izmarit atmak, kapıda arabalarını park alanlarını gözetmeden hayvanlar gibi bırakmak, MUHAHA OHAHA diye ikili üçlü gruplar halinde girip çıkmak gibi değişik huzursuzluk verici aktiviteleri bulunmakta. "var yaa bunun gibiler bizim orda gürültü yapcak, yapsa keşke:D" diyeceğiniz adamlar olmuyolar hep. evet illegal iş yaptıkları için çekiniyolar, daha uslu gelip gidiyolar ama adamlar o kadar hanzo ki yine de batıyolar, silah taşıyanı geçiyor, kafa pilot olmuş hapçısı geçiyor, yeriniz yurdunuz belliyken, kapıda ev eşofmanıyla duran mülayim tip olarak lölö yapmak pek akıl karı değil. kendi kendine işini gören, eskort kız havasında değilse mutlaka kadının bir üst seviye çakalı, "pimp"i de vardır. bazen adamları getirir, bazen kapıda karşılar, bazen ortalarda gözükmez. hemen yanıbaşınızda minik bir "tarlabaşı"yla yaşamak hoş değil haliyle. henüz olmasa bile olabilecek olayların sıkıntısı var üstünüzde. evinize misafir gelirken çakışırlarsa da kötü oluyor zaten. neyse diyeceklerimin yarısını da unuttum, bizimki nasıl çıkmıştı derseniz, adamın kendisi kendi bi üst seviye çakala yamuk yapmış ve ortalardan kaybolmuştu, şimdi başkası oturuyor. kaldı ki kolay kolay gönderemememizin sebebi de adamın kardeşinin evsahibi olmasıymış, kiracılık durum olmayınca elinize yapışıyor yani. benim şansıma mıdır nedir, geçen sene de apartmanda hırsız çetesi gelmişti kiracı olarak. dairede 15 kişi kalıyorlarmış ve sürekli gürültü oluyormuş (gündüz uyuyup gece çalışıyorlar haliyle). bu sefer işi sıkı tuttuk duyar duymaz emlakçıyı atlayarak direkt ev sahibine ulaştık (site olduğu için evsahipleri irtibat bilgisi yönetimde var), polis baskınıyla götürdüler, yarısı zaten aranan adamlarmış. ben bu iki olayı denk tutuyorum, binanıza değişik değişik adamlar girmesi gerçekten sinir bozucu bir durum. ne zaman böyle biri görseniz teyakkuza geçip "napiyler la" diye gözetliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 şimdi polemiklerde bi yerde sıkıldım bıraktım okumayı, söyleyeceklerim var, birincisi komşu lafı denen şey gerçekten 2 kere farklı insan girsin kerhane olur orası, bizim eve kuzenler geliyor diye tarikat evi diyenler bile oldu. o yüzden kiracıya ulaş ve düzgün bir şekilde söyle, telefona çıkmıyorsa kapıcıya söyle o evdeyken sana haber versin atla arabaya git. burda topik açmaktan ya da mahkemeye gitmekten daha kolay bir çözüm. ikincisi şahsi görüşümdür ki insanların çat diye depozitosunu kesmek insan işi değil, uyar kadını, de ki çık. şimdi bu kadın sana evde maddi hasar bırakmadıysa, kirasını zamanında veriyorsa depozitoyu kesmek hakkın değil. dairende bir orospunun kalması hoş bir his olmayabilir ama o insanlar da yaşıyor bir yerlerde. eğer orospular olmasa tecavüzler tacizler 5-6 katına çıkar belki daha fazla. o yüzden o kadar nefretle yaklaşmaman lazım bence tim. hatta burda söylediğin şeyleri de anlat yani, yanlış zile basmalar, başkalarının taciz edilmesi, o giderse bir süre daha gelenlerin olacağı vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 fastreloader said: dairende bir orospunun kalması hoş bir his olmayabilir ama o insanlar da yaşıyor bir yerlerde. eğer orospular olmasa tecavüzler tacizler 5-6 katına çıkar belki daha fazla. o yüzden o kadar nefretle yaklaşmaman lazım bence tim. Yazdığın şu paragraf hariç hepsine hak verdim, yanlız sokakta tecavüz azalacak diye bu adam sürekli gelen telefonları ve şikayetleri çekmek zorunda mı? Üstelik para durumum kötü olduğu için vermek zorundayım diyor, tıpkı şu an benim ailemin içinde olduğu durum gibi. Bu işin ne nefretle ne de yobazlıkla alakası var, komşunun sözlerine inanmamak lazım, dedikodu denilen şey o kadar iğrenç ki, belli bir kalıbın içinde değilseniz sizi her şekle sokarlar. Anneniz babanız bile inanabilir buna hatta. Git abi konuş kadınla sizle ilgili gürültü şikayeti alıyorum de, en üstüruplu söylemesi bu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Abi bişey sorucam cahilliğime verin, aids duvarlarla mı bulaşıyor, denazfekte etmek nedir? Evi niye dezanfekte etmek zorundasınız ki, nasıl bişey o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 duvarlar yabış yabış oluyo hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Dezenfekte etmek değilde okutmak lazım bence. Cünup olmuş oluyo ev aidsli değil. Etraftaki meni kokusu içinde camlar açılsa bi de oda spreyi sıkılsa tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 bitek aids var çünkü insandan insana geçen hastalık, ne kadar adam ölüyorsa aidsden ölüyor eheh mantar var en basitinden da 3 ay karantina abartı tabi bence buffer süresi o eski müşterilerin duruma uyanması için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 O insanlarla aynı otobüse biniyosun iniyosun aynı havayı soluyosun. Otobüsü de dezenfekte ediyomusun dostum. Yaşlı teyzeler gibi ağız maskesiyle ve plastik eldivenlerle dolaşıyomusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Abi grip mrip diyosanız o normal kiracıyla da bulaşır da, olay cinsellikse ne bileyim nasıl bulaşacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Gerçi şey diye herhalde, çok kişi girip çıktığı için küçük büyük her hastalığın yayılma riski arttığından herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 otobüste tuvalete giriyoruz çıblak ayak dolaşıyoruz donumuzu sağa sola bırakıyoruz çünkü en basitinden evde klima varsa kullanılan, onu hakkaten dezenfekte etmezsen zatürre bile olursunuz da 3 ay abartı tabi, 5 günde cillop olur herhangi bi ev gayet müşteri unutsun süresi bence o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 müşteri unutsun olayıdır harbi. Bizim eski evin karşısındaki apartmanda bi dairede de 3 kadın kalıyordu, genç. Ama eve kimse gelmezdi hep onlar akşam saatlerinde çıkarlardı, gece yarısı falan lüks arabalar bırakırdı. rahatsızlıkları yoktu öyle, kimse de şikayet etmemiştir muhtemelen. Ama ev sahipleri yakınlarda oturuyordu, dikkatini çekmişti falan galiba, çıkartmışlardı. Rahatsızlık vermeyeni de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 duvarların da anlatacakları vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 fede said: duvarlar yabış yabış oluyo hep dezenfekteyle gitmez lan o anca 2 kat boya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 okusanıza lan yazdım o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar