vernon_sullivan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 o değil de ev nerde tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 ahah yeni müşteri çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 yani bide apartmana gelen insanların sabitlenmemiş herşeyi beraberlerinde götürme gibi huyları olabilir apartman içinde, çocuk çoluğun bisikleti falan gibi, olay çıkması normal böle bişeyler oluyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Ya arkadasim birakin sacmalamayi. Acik acik da yazdim neseli bir modda degilim diye, resmen kasiniyorsunuz. Fuhus dedigimiz sey bir ozgurluk olamaz. Illa bu isi yapmak istiyorsa tip genel evler mevcut, bir CV gonderiversin. Devlet memuru olur hem(!). Yasak bu is, toplum tarafindan hos gorulmuyor ve biz de istemiyoruz. Normal bir insan evladinin her gun ayri bir kirigi olmaz. Her gun baska biriyle yatip sepetlemez. Ayda bir sevgili degistirse yine sorun yok. Yine kimsenin gozune batmaz. Her gun her gun tiplerin gelmesinden bahsediyoruz, siz toplum baskisi diye super gerzek yorumlar yapiyorsunuz. Eminim toplum baskisindan orospu olmustur bu kiz, kolay para kazandigindan, caninin her istedigini catur cutur almak kolay geldiginden degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 belki özel ders filan veriyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 çok iyi niyetliyim galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 fransız öpücüğü öğretiyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 ya işte nereden biliyorsun, polise bildiriceksin o zaman adamlar operasyon düzenlicek, müşteri olarak yaklaşıp yakalıcaklar başka nasıl ayırt ediceksin bu kadının ne amaçlı ne yaptığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 apartman toplantısında çıkan çoğunluk oy ile çıkartabilirler sanırım. ama sizin değil apartmandakilerin bakacağı iş o. bizim Bursa'daki evin alt katında da vardı bir ara, ben İstanbulday'dım gerçi o esnada. Hemde 1 değil 2 tane kalıyordu. Aynen dediğin gibi yanlış zile basmasa mallar kimse farketmeyecekti bile belki. Kendileri çıkıp gittiler sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Abi peki boyle bir durumda kira sozlesmesi fes edilmis mi oluyor yoksa kiraci haklarini kayip mi ediyor bir bilgin var midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 hani elinde delil de yok kadının bişey yaptığına yönelik, çöpçatanlık yapıyor bile olabilir, pipim kalkmıyor diyenlerin kurşun döktürdüğü bi yer bile olabilir yani diyosun ki ben evden atmak istiyorum komşular şöle şöle dedi ama yasal süreci de takip etmek istemiyorum gitsin sadece 3 ay boşta kalmasını istemiyorum vs e ben de diyorum ki önce uyarmayı denediniz mi, başına ne geliceğini biliyorsa bulur kadın yolunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Gidip dilekçe verin polise fuhuş yapılıyor diye, komşularda imza atsın baskın yapılır yada polisler evi gözlemeye alır. Suç üstü yapılırsa ihtarname çeker boşaltın dersiniz eğer boşaltmaz ise tahliye davası açarsınız. Ama pis iştir söylim uğraşırsınız bayağı, insanlarla uğraşmak zaten pis iştir. Polisle yada bölgeye jandarma bakıyorsa onlar girip hadi çık bakalım diyemez yukardakine benzer bir prosedür işler en iyisi avukata danışın o uğraşsın. Depozitoyu ise geri vermek zorunda kalırsınız dairede bir hasar yoksa veya ödenmemiş kira borcu yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Chemical said: hani elinde delil de yok kadının bişey yaptığına yönelik, çöpçatanlık yapıyor bile olabilir, pipim kalkmıyor diyenlerin kurşun döktürdüğü bi yer bile olabilir yani diyosun ki ben evden atmak istiyorum komşular şöle şöle dedi ama yasal süreci de takip etmek istemiyorum gitsin sadece 3 ay boşta kalmasını istemiyorum vs e ben de diyorum ki önce uyarmayı denediniz mi, başına ne geliceğini biliyorsa bulur kadın yolunu Abi duzgunce bi kere okusan bastan anlayacaksin zaten durumu. Kadinin tipinden killanmistim zaten. Kim ne derse desin kimin ne mal oldugu tipinden belli oluyor az cok. Ustune sikayetler aldik, emlakciyi aradik -zira adamin arkadasiydi bu kisi sozde- uyardik, kesinlikle yok oyle birsey, bakicam halledicem diye taahhut aldik ama emlakci bu. Yalan oldugu belliydi yani. Evi kiraya verme ve maddi konularda zor duruma dusuldugunden geldi olay buraya kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Aslında kirayı zamanında ödüyorsa bence hiç karışmayın, bırakın orada yaşayanlar ilgilensin. Biz çık dedik çıkmkyor diyin. Eve giren çıkan belli değilse onlar ilgilensin rahatsız olan onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 di said: Ayda bir sevgili degistirse yine sorun yok. evini fahişe kiralaması kötü bir durum olsa gerek, komşu baskısı vs vs onu geçtim tamam. ama bu ne demek allasen. yani ayda bir sevgili değiştiren namuslu, hergün değiştiren namussuz mu oluyor ? nası verdin bunun kararını merak ettim. 1 haftada bir değiştiren ve 2 haftada bir değiştirenler hakkındaki yorumunu da bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Kira işleri zor gerçekten. Bence avukata gitmeden önce gidip konuşmak en iyisi ama. Özel ders gibi bir şey de olabilir gerçekten her ne kadar çok iyimser bir bakış olsa da bu. Fuhuş olsa da - ki öyle görünüyor - gidip bir ay içinde çıkın demek daha iyi, hukuk işleri 2-3 aya kadar uzayabilir rahat ki o sırada kira da alamazsınız büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 tipi nasıldı ki? merak ettim, ciddi soruyorum. bu arada hukuki işlem başlatırsan süreç uzar bence orta yolu bulmayı deneyin, bi kiracımızla mahkemeliğiz kaç aydır adam çıkmıyor kira da aksıyor. önce bir konuşun bence güzelce. tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkarır =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Chemical said: ya işte nereden biliyorsun, polise bildiriceksin o zaman adamlar operasyon düzenlicek, müşteri olarak yaklaşıp yakalıcaklar başka nasıl ayırt ediceksin bu kadının ne amaçlı ne yaptığını bana şu en mantıklısı gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Bella said: tipi nasıldı ki? merak ettim, ciddi soruyorum. gideri varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 di said: Masquerade said: di said: Simdi boyle bir durumda yapilacak akillica hareket ne olur ? Jandarmaya sikayet edip cikarttirmak bir secenek ama bu yapilirsa daire sonraki 3 ay kiraya verilemiyormus ve cinsel hastaliklara karsi dezenfekte edilmesi gerekiyormus. Iyi bir secenek degil. Ediverin dezenfekte? Doğrusu o değil mi zaten... O sorun degil abi, olay sonrasinda dairenin 3 ay boyunca kiraya verilemeyecek olmasi sorun. Esas sorun o da değil. Kolay kolay kimse tutmak istemicek o evi, bir önceki kiracının orayı fuhuş evine çevirdiğini duyan herkes huylanacaktır. 3 ay değil 3 sene kiraya veremezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 GERGE said: Özel ders gibi bir şey de olabilir gerçekten ahaha bu çıkarsa çok gülerim lan. consa gülerim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 http://www.aydinca.com/depo/fuhus_fahise.jpg Böyle dolaşıyordur belki :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Law said: Aslında kirayı zamanında ödüyorsa bence hiç karışmayın, bırakın orada yaşayanlar ilgilensin. Biz çık dedik çıkmkyor diyin. Eve giren çıkan belli değilse onlar ilgilensin rahatsız olan onlar. ben de böle düşünüyorum şahsen, kadına direk ulaşıp rahatsızlık durumunu anlatıp, şikayet devam ederse çık diyip, çıkmazsa "çık dedik çıkmıyor" ben evi kiraya veren niye bu kadar sorumluluk altında kalıyor onu anlamıyorum, senin polise jandarmaya şikayet etmen ile, komşularının şikayet etmesi arasında bir fark var mı onu bilmek gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Fark yok ama belki yasadışı bir olay kira kontratını iptal ediyor olabilir. Avukata sormak lazım detayını, benim hukuk bilgim yüzeysel sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 BaaL said: di said: Ayda bir sevgili degistirse yine sorun yok. evini fahişe kiralaması kötü bir durum olsa gerek, komşu baskısı vs vs onu geçtim tamam. ama bu ne demek allasen. yani ayda bir sevgili değiştiren namuslu, hergün değiştiren namussuz mu oluyor ? nası verdin bunun kararını merak ettim. 1 haftada bir değiştiren ve 2 haftada bir değiştirenler hakkındaki yorumunu da bekliyorum. Yanlis anlamak icin caba gosteriyorsun resmen. Isteyen istedigini yapar lakin her gun farkli KISILERLE yatip kalkmak orospuluk oluyor. Evi genelevin minyatur sekline cevirmek oluyor. Her gun baska birine veren arkadaslariniz, tanidiklariniz mi var ki bu kadar tepki gosteriyorsunuz anlamiyorum ki ? Kaldi ki normal birsey degil. Hic bir insan icin degil. Libidosu en yuksek birey bile haftada bir iki gun ara verir ki hepsi farkli kisiler olmaz. Bu isin bir de duygusal yonu var. Olayin bariz oldugu da ortada. Bosuna satasiyorsunuz, bosuna acik ariyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar