Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ucuz mu ucuz güzel mi güzel uçak bileti alma.com

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ocak ayı icin simdiden bilet almanı onermem. ben 3 ay onceden aldıgım biletin daha ucuzunu 3 hafta kala buldum bu sene. kıs sezonuna girdigimizde tekrardan bak bilet fiyatlarına.
Mesaj tarihi:
evet eylul gectikten sonra dusuk sezon olur. gerci senin ucacagın tarih zaten dusuk sezon ama dedigim gibi ben 3 ay onceden aldıgıma pisman oldum. ucak biletleri borsa gibi, ne zaman inip ne zaman cıktıgı belli olmuyor. ucuz bilet arayanlar icin gecerli tabi bu. yoksa thy gibi buyukbaslarda fazla degismez.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
AeroSvit Airlines'ın 497 dolara Kiev Borispol aktarmalı New York(JFK) biletini buldum ama nasıl bir firmadır, hiç bir bilgim yok. Daha önce bu adamlarla uçan var mı?

Bunu dışında 883 dolara THY'nin direk uçuşu var.

Bu ikisinden birini tercih edeceğim ama 385 dolarlık fark için THY tercih etmemeye değer mi sizce?

Bir de bu cheapoair sitesinden bilet alırken falan sorun çıkmaz heralde demi? Direk ordan kredi kartıyla alınca bileti almış sayılıyoruz değil mi?
Mesaj tarihi:
Manve_13 said:

AeroSvit Airlines'ın 497 dolara Kiev Borispol aktarmalı New York(JFK) biletini buldum ama nasıl bir firmadır, hiç bir bilgim yok. Daha önce bu adamlarla uçan var mı?

Bunu dışında 883 dolara THY'nin direk uçuşu var.

Bu ikisinden birini tercih edeceğim ama 385 dolarlık fark için THY tercih etmemeye değer mi sizce?

Bir de bu cheapoair sitesinden bilet alırken falan sorun çıkmaz heralde demi? Direk ordan kredi kartıyla alınca bileti almış sayılıyoruz değil mi?

Paran varsa direk thy olani sec kafan rahat olsun.Aktarma biraz sikintili is bir de gercekten thynin ucaklari hizmeti mizmeti farkediyo baska firmalara binersen aktarmayla ugrasirsan gorursun
Mesaj tarihi:
bavul kaybolma olayından çekincem var. Nasıl çok dandik bir firma mıdır bu? 1 saat 45 dk aktarma için süre var. Çok değil sıkılmam hani de bazı ülkeler aktarma sırasında kendi ülkeleri için de vize istiyor, bunu Ukrayna yapıyor mu?
Mesaj tarihi:
Manve_13 said:

bavul kaybolma olayından çekincem var. Nasıl çok dandik bir firma mıdır bu? 1 saat 45 dk aktarma için süre var. Çok değil sıkılmam hani de bazı ülkeler aktarma sırasında kendi ülkeleri için de vize istiyor, bunu Ukrayna yapıyor mu?

Çok iyi bir firma değil. Başka seçeneklerim varsa tercih etmem. Uçakları yeni değil. 737-8 bile yeni sipariş eden bir firma.
Avrupa üzerinden aktarma yapmanı tavsiye ederim. Ya da paran varsa THY.
Mesaj tarihi:
Corendondan bahsediyorsan evet. 2005de havacıığa giriş yaptı ancak emin olun birçok rakibinden iyi. Çalışıyorum şuan, ama çalıştığım için değil, yolcu olarak binsem, ilk tercih edeceğim low cost olacağı için yazıyorum.

Bavulda kaybolmuyor ayrıca. Yok öyle hurafeler. Bavul kaybolursa zaten havayolu şirketinden değil, ya havaştan(türkiyede ise) yada flightcare gibi firmalardan. Bunun zararıda hertürlü karşlanıyor...
Mesaj tarihi:
Rotweiler said:

Corendondan bahsediyorsan evet. 2005de havacıığa giriş yaptı ancak emin olun birçok rakibinden iyi. Çalışıyorum şuan, ama çalıştığım için değil, yolcu olarak binsem, ilk tercih edeceğim low cost olacağı için yazıyorum.

Bavulda kaybolmuyor ayrıca. Yok öyle hurafeler. Bavul kaybolursa zaten havayolu şirketinden değil, ya havaştan(türkiyede ise) yada flightcare gibi firmalardan. Bunun zararıda hertürlü karşlanıyor...

AeroSvitten bahsediyordu yukarda :). Corendon iyidir, hatta geçen okumuştum filo genişletme çalışmalarına başlamışlar, 100m $$ ciro yapıyorlarmış bu sene.
Mesaj tarihi:
Doğrudur. 2005 bazlı olmasına rağmen bahsettiğim gibi 7 adet uçağı var. 1 adet 300(ki bu bravo registerationlu olan şuan brükselde bizi uçuran) charlie delta echo ve foctrox 4 tane 400,
Golf ve hotel 2 adet 800 var. Toplam yedi uçak. Sene sonunda 2 uçak daha katmayı planlıyolar.
  • Yeni Oluştur...