Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ulaşım v 235235

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Uzun zamandır okuyorum patiyi ancak ilk defa yazmam gerekti. :) Çoçukluğumda Ankarada okudum 7 senedir Çanakkaledeydim (ortaokul lise vs), Bu senede odtüyü kazandım, babamın zoruylada proficiency testini atlamadan önce odtüdeki kursa zorla yolluyorlar, işin hikaye kısmını geçersek.

Hani haftaiçleri orada bi hocayla gidiyorumda hafta sonları kendim gitmem lazım. Hani dönüş kolua kızılay-balgat-güven park minibüslerine atlayip güven parkta inip ardından 413 veyahtu herhangi başka kupulu park in ordan geçen bir toobüse biniyor, kuğulu parkta inip hilton un orda eve kadar yürüyorum. Ancak gidişte bu sabah bunun tersini deniyim dedigimde (Karumun ordan binip güven parkta iniym ordan odtü gideyim gibi) beceremedim. Ya bana güven parkta sbah gitmek için kaçta hangi arabaya biencegimi söyleyiverin yada galiba tunustan mı ne sabahalrı odtü servis kaldırıyormuş bir bilginiz varsa onu paylaşıverin. Teşekkürler.
Mesaj tarihi:
Odtü`nün otobüsleri Tunus`tan kalkıyor evet. Yeni yapılan göz hastanesinin hemen yanında. Karum`dan Tunus`a doğru yürü, benzinlikten 100 m. sonra otobüs durakları var, Bilkent vs. de oradan kalkıyor.
Mesaj tarihi:
tunalıda okul servisleri vardı da,
otobüsle gitmek istiyorsan güvenpark'a gitmen gerek.
odtü otobüsleri en son bilkent durağından kalkıyordu, ama halen aynı durağı mı kullanıyor emin değilim, bir süredir görmedim odtü otobüslerini.
Mesaj tarihi:
karumun önünden bindiğin her otobüs kızılayda duruyor, güvenparkın karşı tarafında indiriyor, bazen biraz geride indiriyorlar meşrutiyet caddesini hemen geçince fln, alt geçitleri kullanarak güvenpark ın istediğin kısmına çıkabilirsin.
Mesaj tarihi:
Güvenparkin bir tarafian gitmek zorun degilde, odtüye giden otobüsler güven parkın neresinden kalkıyor bilememek/bulamamak sorun :)

Birde TUnus tarafı aklıma yattıda oradaki servis haftasonlarıda kalkıyormu (ve 30 ağustosta, evet sevdigimin proficiency kursu 30 ağustosta bile var)
Mesaj tarihi:
Birde hazir gelmişken ayri topic açmıyım, Tunalı-Karum-Hilton civari düzgün bir internet cafe biliyorsanız söyleyin, simdi tunalıda bi pasajda maraton diye bir mekandayımda, makinalar falan süperde, bağlantı berbat ötesi, güzel bi yer söylerseniz anında gideceğim.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Sevgili Paticik gene bir yol sorusuyla karşınızdayım :)

Aştiye gitmem lazımda (otobüsüm 19:30 da) Kızılaydan aştiye direk servis/otobüs/minibüs vs var mı? Varsa kaç lira, trafikge takılıp otobüsümü kaçırmamak için kaç gibi kızılaydan otobüs/servis/minibüs binmeliyim onu sorucaktım.

Birde ekşisözlükte aşti-kızılay metro var diye okudumda ankarada metroyu giç kullanmadıgım icin hani kart alıp mı biniyoruz falan hiç bir fikrim yok, o konudada bi bilgilendirirseniz sevinirim.
  • Yeni Oluştur...