Tralus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 bu nedir ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tralus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 bu arada sahteden kastım öyle oyunda işe yarıyomuş gibi göstermek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 98%, 5 Stars, blindfolded, and played on a "real" drum layout using a Roland TD-9 Electronic Drum Kit. Check out my channel for a video on how I set this up. I'm Jordan, the creator of http://www.aBetterOpinion.com, a website that is able to determine which movies, books and video games you will and will not like! I created this Youtube channel to promote my website with some sweet videos. Enjoy them, and please go to my site to meet people who share your same tastes in books, movies and games. On my blog I talk about how I got started with the drums, and more. Check it out... www.abo-blog.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 bakalım bugün ilk kim çıkıp bırak guitar hero'yu gerçeğini çalsana onun yerine diyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 artise bak bageti çevirmese olmaz vurmadan önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Electronic drumlar Guitar Hero oyunu ile uyumlu hale getirilebilior. Hatta bunun örnekleri bazı Guitar Hero Cafelerde vs.de mevcut. Hatta bu sekilde oynadıktan sonra ufacık dandirik baterisi ile oynanmıyor valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Bageti çevirip vurmak, gitarı kaldırıp dizime koyup solo atmam gibi dünya gereksizi yapmadım mı yaptım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 bırak guitar hero'yu gerçeğini çalsana onun yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 bırak guitar hero'yu audiosurf oynasana onun yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 ya ben böyle algılatamıyorum ha. aynen böyle vurmaya çalışıyorum da. bi de ben pedala basmaya üşeniyorum bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Fistan said: artise bak bageti çevirmese olmaz vurmadan önce U mad? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 çevirmeden olmaz ya. işin raconu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 bu olayı yapmak için yine gh'nin kendi davulunun kafasına ihtiyacımız oluyor malesef. yoksa bende de elektronik davul var ama tek başına olmüyür. bağlantısını anlatan bi site vardı oyunun davulunun beynini kendi elektronik davuluna bağlıyordun, bir de kontrolleri ayarlayan programı vardı oradan da hangi pad neyi işletecek belirliyordun falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar