Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

patch 1.1

Cuce

Öne çıkan mesajlar

genelde terran oynuyom ama siege tank nerfini destekliyorum ayni zamanda. cunku harbi cok asiri kuvvetli bisi. upgrade lerini yapabilirsen siege pozisyonunda kimse gecemiyo.

ben base de girise 4 tane birakiyorum yaninda marine ler vs bi de turret koyuyom anti air, bayagi fazlasiyla unite aliyolar. biraz dengesiz olmus evet. ortalama oyuncu terran 5 dk dayanirsa base ine kimse kolay kolay giremez, early rushlar olursa gelisme yavaslarsa zaten gidiyo oyun uzadikca cok lehine isliyor oyun.

ben savunmaktan saldiramadiysam, ve saldiracaksam oyun biraz gectiyse zerg seciyorum ilk, ikinci olarak protoss lar en son terranlar cunku kapida siege varsa yaklasamadan yarisi gidecek unitelerin biliyorum. protosslar da vur kac taktigi yapabiliyosun mesela, zergler zaten hele siege moduna gecirirsen tankini adamin baseinin orada, gidici yani kurtulusu zor.
Sosyal ağlarda paylaş

nedanko said:

genelde terran oynuyom ama siege tank nerfini destekliyorum ayni zamanda. cunku harbi cok asiri kuvvetli bisi. upgrade lerini yapabilirsen siege pozisyonunda kimse gecemiyo.

ben base de girise 4 tane birakiyorum yaninda marine ler vs bi de turret koyuyom anti air, bayagi fazlasiyla unite aliyolar. biraz dengesiz olmus evet. ortalama oyuncu terran 5 dk dayanirsa base ine kimse kolay kolay giremez, early rushlar olursa gelisme yavaslarsa zaten gidiyo oyun uzadikca cok lehine isliyor oyun.

ben savunmaktan saldiramadiysam, ve saldiracaksam oyun biraz gectiyse zerg seciyorum ilk, ikinci olarak protoss lar en son terranlar cunku kapida siege varsa yaklasamadan yarisi gidecek unitelerin biliyorum. protosslar da vur kac taktigi yapabiliyosun mesela, zergler zaten hele siege moduna gecirirsen tankini adamin baseinin orada, gidici yani kurtulusu zor.

nasıl cümle kuruyorsun? okurken başım ağrıdı.
Sosyal ağlarda paylaş

proxy rushcılara iyi oldu bu nerfin kaynağı dediğim gibi 1v1 değil 2v2 ve 3v3 tarzı maçlardaki zealotun OPliğinden kaynaklı... 3v3 te gelipyakına proxy gate way atım yemeden icmeden allah ne verdiyse zealot basan insanlar var... bunu taktik diye savunanlar da var bu saçmalığın önüne geçmiş oluyor bi nevi iyi oldu bence hic üzülmüyorum.

örneğin zerg de roach e gecmeden hic bir sey yapamıyor reaper e yada hydraya geçmezse marauderler tarafından telef ediliyor. aynı duruma düstü bi nevi protoss simdi, zealot zaten iş yapmıo terran bioballına karşı (iyi micro ile kite edildiğinde)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...