adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 yalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 yine yeni bir aşk hezeyanı topicinde daha beraberiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 yok ya dinliyodum da aslında yalaaaaaa dedikleri aklıma geldi ama sonra dur yalan yziyim ben oraya çünkü artık peynir ekmek gibi adam banlıyolar 7. banımı almak istemdim vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Hani bensiz bir hiçtin Nefes bile almak zor derdin Ben senin herşeyindim Yalan... yalan Gözüm görmez başkasını Sen ve ben elmanın iki yarısı Bir ömür boyu beraber Yalan... yalan Simdi gördüm gerçek yüzünü 2X Güne açan çiçekler gibiyiz Yalan, yalan, yalan Öyle saf ki sevgimiz Yalaan... Ayıramaz bizi hiç kimse Yalan, yalan, yalan... Ölene dek beraberiz, Yalaan.. Hani bensiz bir hiçtin Nefes bile almak zor derdin Ben senin herşeyindim Yalan... yalan Gözüm görmez başkasını Sen ve ben elmanın iki yarısı Bir ömür boyu beraber Yalan... yalan Simdi gördüm gerçek yüzünü 2X Güne açan çiçekler gibiyiz Yalan, yalan, yalan Öyle saf ki sevgimiz Yalaan... Ayıramaz bizi hiç kimse Yalan, yalan, yalan... Ölene dek beraberiz, Yalaan.. Güne açan çiçekler gibiyiz... Öyle saf ki sevgimiz.... Yalaan... Ayıramaz bizi hiç kimse Ölene dek beraberiz, Yalaan.. 2X Güne açan çiçekler gibiyiz Yalan, yalan, yalan Öyle saf ki sevgimiz Yalaan... Ayıramaz bizi hiç kimse Yalan, yalan, yalan... Ölene dek beraberiz, Yalaan.. Hani bensiz bir hiçtin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 yalaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 yala. yalaaaağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ARmPw9wqWH0&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 adamlar hepsi dinliyor ya çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar