arian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: Dralnu, 17 Ağustos 2004 00:36 tarihinde demiş ki: charley gelio charley .. :lol: o an o lafı öyle bir söylediğini hayal ettim ki gülmekten öldüm ya...(bu arada hiç tanımıyorum arkadaşı)[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Ya kardes bilgi veriyosunda hangi sehir oldugunu da soylede biz de bilelim Ankarada da fırtına koptu sular seller goturdu sehrı sen bılgı verıyosun ama nere olduguu soylemıyosun ya
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 onumuzdeki bikac gun evden cıkmamayı dusunuyorum walla ınŞ yemek stoku bitmez=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ank ve ist te boyle ne gusel yagmur flm izmir de a$ırı sıcaklar gercı hava az esmeye megilli ama esemiyor peh.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 deprem olcak bence de ama yağmur olayı abartılmış... gece yağdı mı? 2.30 da yattım yağmamıştı hiç[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Öldüm valla ne fırtınaymış öyle kafama kovadan su boşaldı. Vay vay vay uçuodum bööle havalarda döndümde geldim. Allam yaa.. Yalan haberler yüzünden erken dönmek zorunda kaldım eve. Bildiğin yağmur kardeşim.
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 hee bildigin yagmur lol=) walla su an yagmior hatta hava actı bıle denebılır ama bellı olmaz doga ana bu=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Ulan yağmur seyredicexz özledik diye THARKAS la saat 5 e kadar bekledik.. bu arada üst üste de 4 film falan seyrettik sora sızdık.. yağmak için bizim dışarı çıkmamızı bekliyor.. Zira bugün tam dışarı çıkınca beynimize bindi bi anda....[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 İyi ki fırtınaymış ha. 2 3 ciseledi.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Biraz abarttılar yağmuru ama genede yüzlerce insanın evini su bastı, yazık.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 antalya yanıyo ne iş anlamadın adalatine çelme taktığımın dünyası[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i]
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ne dedim lan ben şimdi ?[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i]
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 dün hiperdi de bugün hiç bişe olmadı yerler de kupkuru[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 abim uçtu.[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ya gece 12 ye doğru durdu bidaha hiç yağmadı zaten 6,30 da yattım hiçbişi olmadı yani kolpaaaa[signature][hline]çiptek: ne içtiniz? arkada$: herşeyiöarghhh
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ya harbiden bi allahın kulu izmire bi damla bıraksın ya ühü:( ya da sadece allah mı deseydim?!?![signature][hline]Carve your name into my arm. Instead of stressed, I lie here charmed. Cuz there's nothing else to do, Every me and every you.
chrounos Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 şu an göztepe de pırıl pırıl sıcak bi hava var. =)[signature][hline]kronik yorgun
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 way anasını haberlerde gördüm amma sel fln olmuş nehir gibi akıodu su[signature][hline]
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 fena çarpmış walla arabalar suyun üstünde yüzüoudu su boşaldıında üstüste çıkmış arablar way anasını habercilerde o suların içende geziolar yazık[signature][hline]
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Şimdi haberlerde seyrettim de endonezya gibi olmuş istanbul
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 olm bnde gordum ntvde fl n yazık o ınsanlara ya...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 O kadr büyük afet gibi birşey değildi. Her sene olur 2 sene öncede gök kıpkırmızı olmuştu ve acaip yağmıştı geçen senede yağdı. Olay bu her yaz bir kere yağıyor.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Burası felaket sıcak beyler bekleriz.. "Antalya" :tebrikz:[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye
sokak_kedisi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ya sel basan yerler var ama anadolu yakasında hiçbişi olduu yok nerdeyse dün saat 6 da başlıcak dediler 15.00 gibi başladı daha fazla abartmadan evde olıyım dedim eve geldiimde(16.45) dindi bi daha da damla düşmedi. ne gıcık iştir. hadi bnm için nese de natural kardeşimiz için bayaı gıcık bi durum oldu dün. özür dileriz abimizden ;)
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 bi daa olmasın affetmem:-)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Öne çıkan mesajlar