Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 discovery var lan bi kere dsmartta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 D-smarta aylık ücret ödemiyorum Fx ve belgesel kanalları var ve bana yetiyor. Digitürke aylık 50tl gibi birşey ödüyorum Fx ve belgesel kanalları kapalı. Sadece N.Geographic var. Lig tatildeyken Tvyi bile açmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 eheh, digiturk ezer gayet ya :) ayrıca dsmarttan maç almaya gerek yok, internet denen bir şey var artık maçları oradan izleyebiliyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 abi streamden fakir fakir maç izliceğime hiç izlemem daha iyi bi ara izliyordum.sora dellendim gittim aldım işte dsmart cart curt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 lig maçlarını alana kadar aydın doğana tek kuruş koklatmam. Bir eve iki dijital platform zaten fazla, premier lig de digiturkteyken hiç şansı yok dsmartın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 her ikisinede kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 beyler dsmartta hd erotik kanalı var hemde bedava yetmez mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 erotik ne ya.. konulu ama arada yastık var, hd brazzers stream koysunlar dsmarta, parası neyse verir alırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 düğün tv var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 gerdek tv olaydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 history channel yeter tek başına digiturk ha en son 2 ay önce oturup tv izlemişimdir o da babamla sohbet etmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Red said: beyler dsmartta hd erotik kanalı var hemde bedava yetmez mioha 2 yıl kullandım ama hiç görmedim.nerde lan o kanal.yoksa şifreli kanallara şifre ile girince beleş izlenebiliniyormuydu o zman dsmart>5*digiturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 hd4men 12 den sonra erotik.pin kodunu yazıodun sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 oha dsmart en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 nileppezdel said: lig maçlarını alana kadar aydın doğana tek kuruş koklatmam. Bir eve iki dijital platform zaten fazla, premier lig de digiturkteyken hiç şansı yok dsmartın +ilker yasin ve minionları hiç çekilmiyor,ligtv'ninkiler kötünün iyisi kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Red said: hd4men 12 den sonra erotik.pin kodunu yazıodun sadece Hiç dikkat etmemişim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 knox said: ilker yasin ve minionları asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Esnaf said: her ikisinede kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 nileppezdel said: lig maçlarını alana kadar aydın doğana tek kuruş koklatmam. Bir eve iki dijital platform zaten fazla, premier lig de digiturkteyken hiç şansı yok dsmartın bu yazının altına parmağımı atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 aman basarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Esnaf said: ulan bendede dsmart vardı ama taşındığımız yerde kullanılmıyormuş :( ayda yılda bi boka yarayacaktı onuda kullanamıyorum :( digiturk ede kafam girsin.süper lig neysede adamlar yüzünden ingiltere ligini izliyemiyorum lan. ingiltere'yi neden izleyemiyorsun anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar