godmin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 http://www.vimeo.com/14297306 Bunalıma giren lastiklerin konu olduğu filmde Recep İvedik 2'de oynayan Japon Inamoto Kurosawa rolünde oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godmin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 ben de izlerken baya eğlendim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 çoooook kötü viral arkadşaım sene 2010 yapmayın artık viral ya. lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 allah belalarını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 pas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 prodüksiyon başarılıydı yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 aksine prodüksoyunu başarısız japonu başarılı buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 işi bilen bir ekip tarafından yapılmış, profesyonel ışıklandırma, düzgün sayılabilecek(pahalı) kamera kullanılmış. Yönetmenlik izleride mevcut yer yer, oyunculardan anlasılıyor. gayet iyi prodüksiyon. sıkmayacak kadar kısa olmasıda iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 bana daha çok youtube'deki videoları almışlar gibime geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 educatedear a benziyor ama ? o kadar abartmamıştır heralde:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 ilk adamın "ızdırabını ...." kısmına güldüm okadar. diğerlerini genelde youtube dan araklamışlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 cok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Izdırabını kısmı ve lastikler saldırganlaşıyo dedikten sonra lastiğin birinin benzincideki adamı yere sermesi kısımları iyiydi baya lakjsfhasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 ardayı çağırın , onun uzmanlık alanı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 biri bu konsept'i çalıp, reklam yapsa kimse hak iddaa edebilirmi ? Atıyorum A reklam firmasi calısanı izledi sonra bi lastik firmasına reklam film'i cekse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 of çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aldehit Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Bunalıma giren lastiklerin sırrı çözülmüş. http://vimeo.com/16089865 Japon bilimadamı dünyadaki bunalıma girmeyen lastiği bulmuş.video da açıklıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 biriciston Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 bence viral olduğu çok belli bir viral reklam olduğu için skeç tadında izlenebilitesi yok değil. evet yorumum budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar