Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Sigaranın tadında bir değişiklik var mı? İlk defa üzerinde resim olan paket aldım, sigara midemi bulandırıyor resmen. Gittim marlboro light aldım oda içmiyormuşum gibi oluyor. Ne yapsam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 icmemeyi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Camel eskiden cameldı, 1 gün bile geçse değişiyor tadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 bildiğin bitiremiyorum sigarayı. çok ilginç ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 yaz sıcağı sigara hiç keyif vermiyo ya, şöyle soğuk havada çiğerler açıkken sigara içmeyi özledim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 soğuk havada, yağmur yağarken sığındığın bina saçağının altında içmek gibisi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Camelın camel olduğu dönemlerde içmek lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 yazın sigaranın yarısını içeceksin, dolayısıyla zengin olmak lazım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Yazın sıcaktan içesim gelmiyor pek, kışın da soğuktan içesim gelmiyor. Kendi evim olmayınca da tabi kapı pencere açmadan içemiyorum. Baharlar gelse de sigaranın keyfine varsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Dandik bir yerden aldıysan sahte falan olabilir. Vaktinde benim de başıma gelmişti, aldığım sigara normal winston tadından inanılmaz farklıydı hatta arkadaşın winstonıyla denediydik direk sahte veya sorunluydu benim paket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 1999 da almıştım ilk defa camel 2 sene öyle gittim. Harikaydı o zamanlar sigaralar. Şimdi hiç bir halt anlaşılmıyor. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 liseli sigara geyiği :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 reröre!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 valla ben 94 de basladim sigaraya 15 yasinda bok varmis gibi 29 yasina kadar ictim. 10 sene camel ictim.. bi askerde marlboro ya gecmistim. ole de devam etmistim.. sonra evlendigimde biraktim sigarayi, 1.5 sene icmedim, 6 ay tekrar ictim. simdi tekrar biraktim.. birakin.. bosverin bu isleri.. pipo icin.. nargile icin.. daha keyifli.. camel sux.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Tenekeadam said: Sigaranın tadında bir değişiklik var mı? İlk defa üzerinde resim olan paket aldım, sigara midemi bulandırıyor resmen. Gittim marlboro light aldım oda içmiyormuşum gibi oluyor. Ne yapsam bilemedim. aceba sen sigara sevmiyor olabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 mavisini al paşa paşa en rahatı o bu sıcakta kışın tekrar box a geçeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 http://img687.imageshack.us/img687/7374/kemilf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar