Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

böyle kurban gibi türk gruplar arıyorum

Tralus

Öne çıkan mesajlar

kurban'a çok yakın tarzda müzik yapan gruplar olarak; kırkaltı, malt ve buz diyebilirim. ben pek beğendiğimi söyleyemem ama bunları.

kurban'ın basçısı kerem'in şimdi çaldığı grup nekropsi ise kurban'a çok benzememekte fakat kesinlikle tavsiye edebileceğim bir grup. http://www.myspace.com/nekropsinekropsi (hoş gerçi catafalque denmiş ceza bile diyebilirim bu durumda fdsafsd)
Sosyal ağlarda paylaş

Gren iyidir hakkaten myspace

Lyra Vals son dönem bayağı bir dikkat çekti: myspace

Kül diye bitakım ankaralı insanlar var. Albümleri çıkacak yakında ki şöyle bi kulak kabarttım henüz çıkmamış albümlerine gerçekten çok ciddi güzel bir albüm olacak: myspace

The Climb bilinir muhtemelen burdaki çoğu insan tarafından. Eşdeğer kalitede az iş çıkabildi hala memlekette: myspace

Meriva diye bi grup var. Daha post bi sound ama yine alternatif rock. Seviyorum bunları da. myspace
Sosyal ağlarda paylaş

DeaN said:

rashit var ilk Türk punk grubu, iyidir. Radical Noise var. Sonracıma... aslında pek fazla da bişey yok veya aklımda yok =)

Onu bunu bırak da kaç kere söledik biz çocuk sana, hiç kulak asmadın lafımıza...

Ah bee, direkt aklıma Güven Erkin Erkal'ın radyo D de geceleri sundugu program geldi.

Ben de bu cizgide Kramp'i onerebilirim. Ornegin Lan N'oldu harika bir parcadir. Videonun girisinden tirsmayin, death metal falan degil.

Ayrica Kurbana daha yakın olarak Mavi Sakal'i onerebilirim. Onlardan ayri olarak da Nekropsi ve Replikas güzeldir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...