moncici Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 kurban'a çok yakın tarzda müzik yapan gruplar olarak; kırkaltı, malt ve buz diyebilirim. ben pek beğendiğimi söyleyemem ama bunları. kurban'ın basçısı kerem'in şimdi çaldığı grup nekropsi ise kurban'a çok benzememekte fakat kesinlikle tavsiye edebileceğim bir grup. http://www.myspace.com/nekropsinekropsi (hoş gerçi catafalque denmiş ceza bile diyebilirim bu durumda fdsafsd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Ersen ve Dadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 dreagloth said: Kurban iyidir, yaşın yetmiyodur belki eski hallerini dinlemeye. evet, çok yerinde bir post olmuş bu. Kurban çok iyidir. güzel başka grup olarak Malt önerebilirim. Gren var ama daha sert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Valla ben Turk grubu olarak Hucumkedi'yi tek gecerim, tabi ayri bi konsept yani kendi sarkilari falan yoktu coverdi hep, varsa da ben dinlemedim hic yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Gren iyidir hakkaten myspace Lyra Vals son dönem bayağı bir dikkat çekti: myspace Kül diye bitakım ankaralı insanlar var. Albümleri çıkacak yakında ki şöyle bi kulak kabarttım henüz çıkmamış albümlerine gerçekten çok ciddi güzel bir albüm olacak: myspace The Climb bilinir muhtemelen burdaki çoğu insan tarafından. Eşdeğer kalitede az iş çıkabildi hala memlekette: myspace Meriva diye bi grup var. Daha post bi sound ama yine alternatif rock. Seviyorum bunları da. myspace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 gren i sonisphere da izledim gerçekten güzeldi Lyra Vals a bi göz attım da onları da beğendim yalnız vokal bi garip geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Athenanın bir önceki albümü güzeldi Burak Gürpınar vardı davulda yine biraz kurban gazı katmıştı Athenaya bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 şu threadi okudum ve tek anladığım noopynin karaktersiz bir müsvedde olması lol sdfsdgsdg :):):):):):) :P:P:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 athena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 zaten Sakin ve Malt önerilmiş bu ikisine ilave olarak İhtiyaç Molası iyidir. Anima, 5.element, Haydut, Marsis, Sarp falan dinlenebilir gruplar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 ya bu türk gruplarında bişi var çözemiyorum ama hepsi aynı bişeyleri kullanıyolar ve ondan ileri gidemiyolar nedense. kurban ve malt benim gözümde bundan sıyrılmış güzide gruplar. bu arada vega da gayet güzel "müzik" yapıyorlar gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 bi kaç grup dışında hepsi emre aydın ayarında rock yapıyor da ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 _noopy said: kurban ve kaliteli sdf sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 rashit var ilk Türk punk grubu, iyidir. Radical Noise var. Sonracıma... aslında pek fazla da bişey yok veya aklımda yok =) Onu bunu bırak da kaç kere söledik biz çocuk sana, hiç kulak asmadın lafımıza... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 DeaN said: rashit var ilk Türk punk grubu, iyidir. Radical Noise var. Sonracıma... aslında pek fazla da bişey yok veya aklımda yok =) Onu bunu bırak da kaç kere söledik biz çocuk sana, hiç kulak asmadın lafımıza... Ah bee, direkt aklıma Güven Erkin Erkal'ın radyo D de geceleri sundugu program geldi. Ben de bu cizgide Kramp'i onerebilirim. Ornegin Lan N'oldu harika bir parcadir. Videonun girisinden tirsmayin, death metal falan degil. Ayrica Kurbana daha yakın olarak Mavi Sakal'i onerebilirim. Onlardan ayri olarak da Nekropsi ve Replikas güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar