Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Selam, Şimdi öncelikle pek anlamamakla beraber NPAE'nin sitesine el atmış bulunmaktayım. NPAE Siteyi daha önceden enstitüde çalışmış bi eleman hazırlamış ama buradan gidince biraz piç gibi kalmış burası. Sistem asp ve ben asp den php den anladığımdan daha az anlıyorum. Netice itibari ile ne hazır kod entegre edebiliyorum nede siteyi istediğim kadar düzeltebiliyorum. Bannera ekleme yapıyorum eklemeler ekranın dışında kalıyor falan gibi abuk subuk sorunlar yaşıyorum. Ben gittikten sonra adamlar göt gibi kalmasın diye sistemi daha basit ve kullanışlı bir şekle sokmaya karar verdim ve hazır platformlara bakıyorum ama hangisini kuracağıma karar veremedim. Adamların benden istediği Anasayfa-haber girişi ve bunun şık bir şekilde görünmesiyle bu haberleri kolayca girebilme imkanı. Personel kısmı, projeler ve çeşitşer kısımlarından ibaret birde bunların ingilizceleri olacak. Bunun için hangi hazır sistemleri önerirsiniz kullanımı ve kurulumu basit ama çok amatörce görünmeyecek? Adamlar sitenin görünüşünden ve interaktif olmayışından şikayetçi. Zaten şu hali ile gayet amatörce site. Burada ne netten nede bilgisayardan anlayan bir allahın kulu olmadığından abuk subuk alakasız siteler gösterip aha böyle olsun diyebiliyorlar. Önerilerinizi bekliyorum umarım anlatmak istediklerim anlaşılmıştır. //Birde devlet dairelerinin site şekil ve hede hödelerini kapsayan ve bunu tasnifleyen bir kanun kural varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 wordpress, joomla ve drupal'e bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Wordpress'i ve Custom Fields özelliğini iyice araştır, sonrası gelir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cpp Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 bir zamanlar php-nuke kurardık ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 wordpress kullanıcam büyük ihtimalde flashla giriş sayfası hazırlayacam şimdi. Bu database i çekip aynı şekilde aktarmam mümkünmü peki personel ve haberleri falan yoksa tek tek elle mi atmam gerekiyor. Öyle olacaksa eski site diye ayırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Elle atacaksin. Bir de o hosting'e bi php dosyasi yukleyip bak bakalim calisacak mi. Su sekilde deneyebilirsin; Bir dosyanin icine; yazip test.php gibi bir isimle at FTP'den. Sonra cagir bakalim browser'dan ne gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 doruknet zaten hosting pakette destekli görünüyor ya dediğin doğru deneyeyim ben bikere daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Tim ftp hesabı aktif değilmiş meretin onu aktive edicemde eski siteyide göçertmeyeyim sonra onu yapacam derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Onu aktif etmek nedir bilmiyorum esasen =) Normalde hep acik olur onlar. Hesap silmek ve tekrar yaratmak degilse kasit birsey olacagini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Dragonfire said: ...flashla giriş sayfası hazırlayacam şimdi... dur! aman diyeyim dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Ractamainus said: Dragonfire said: ...flashla giriş sayfası hazırlayacam şimdi... dur! aman diyeyim dur. yapma hayrettin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 http://angryaussie.files.wordpress.com/2009/07/flash.jpg?w=499&h=434 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Background yapasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Yanardönerli flash introları özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 roket adam'ın verdiği diyagram güzelmiş, haha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Sağlık sebepleri ile ertelendi o site işi çarşambaya kadar ondan sonra aynen devam. Ancak intro yapmıcam banner kısmına küçük bir flash animasyon istiyorlar onu yapacağım o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar