Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

asp yi php ye çevirme ve .gov.tr

Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

Selam,
Şimdi öncelikle pek anlamamakla beraber NPAE'nin sitesine el atmış bulunmaktayım. NPAE
Siteyi daha önceden enstitüde çalışmış bi eleman hazırlamış ama buradan gidince biraz piç gibi kalmış burası.
Sistem asp ve ben asp den php den anladığımdan daha az anlıyorum. Netice itibari ile ne hazır kod entegre edebiliyorum nede siteyi istediğim kadar düzeltebiliyorum. Bannera ekleme yapıyorum eklemeler ekranın dışında kalıyor falan gibi abuk subuk sorunlar yaşıyorum. Ben gittikten sonra adamlar göt gibi kalmasın diye sistemi daha basit ve kullanışlı bir şekle sokmaya karar verdim ve hazır platformlara bakıyorum ama hangisini kuracağıma karar veremedim.
Adamların benden istediği Anasayfa-haber girişi ve bunun şık bir şekilde görünmesiyle bu haberleri kolayca girebilme imkanı. Personel kısmı, projeler ve çeşitşer kısımlarından ibaret birde bunların ingilizceleri olacak. Bunun için hangi hazır sistemleri önerirsiniz kullanımı ve kurulumu basit ama çok amatörce görünmeyecek?
Adamlar sitenin görünüşünden ve interaktif olmayışından şikayetçi. Zaten şu hali ile gayet amatörce site. Burada ne netten nede bilgisayardan anlayan bir allahın kulu olmadığından abuk subuk alakasız siteler gösterip aha böyle olsun diyebiliyorlar.
Önerilerinizi bekliyorum umarım anlatmak istediklerim anlaşılmıştır.

//Birde devlet dairelerinin site şekil ve hede hödelerini kapsayan ve bunu tasnifleyen bir kanun kural varmı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...