wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Bilekleri kesip souk suya yat dendi mi? demiş olmam lazım ama üşendim bakmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Daemonarch said: Ractamainus said: Oce4n said: Söylediğim yalanlar o kadar kalitelidir ki yeni bi dünya oluşuyor nerdeyse... Film olcak derecede kurgulu yalanlar sallayabiliyorum ben... Bişiy açıklama zorunluğum kalmıyor yani sonuç olarak. Herşeye bi kılıf bulacak seviyeye geldim ^_^ :P bu mesaj, sonuna ^_^ ve :P gelecek kadar sevimli değil. kiskanma olm dünya tersine döndü, kıyamet geliyor ha. değer yargıları allak bullak oldu. yalanın neyini kıskanıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Yalan değil yetenek :D Yapmadığım bitirmeyi bitirerek geçtim ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 fede said: ben şu dibi gördüm diyenleri anlamıyorum asıl. şükredin biraz lan. neler neler var. adam dersten kalmış çok üzgünüm dibi gördüm abi diyor. tam dayaklık. bu topik için demedim adamın hayatı o kdar mükemmelki ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyor.. daha önceden düşmemiş bu kadar.. kendi çapında düşebileceği en dip. ama etrafa bakınca görüyorsun. dip yok aslında.. beterin beteri var dipsiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Oce4n said: Söylediğim yalanlar o kadar kalitelidir ki yeni bi dünya oluşuyor nerdeyse... Film olcak derecede kurgulu yalanlar sallayabiliyorum ben... Aha Costanza da patiymiş lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mr_Hand said: Oce4n said: Söylediğim yalanlar o kadar kalitelidir ki yeni bi dünya oluşuyor nerdeyse... Film olcak derecede kurgulu yalanlar sallayabiliyorum ben... Aha Costanza da patiymiş lan :D ahuahuahuahauedit:sayfa başı kalıp boşa gülmek.. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 dasaaa said: Mr_Hand said: Oce4n said: Söylediğim yalanlar o kadar kalitelidir ki yeni bi dünya oluşuyor nerdeyse... Film olcak derecede kurgulu yalanlar sallayabiliyorum ben... Aha Costanza da patiymiş lan :D ahuahuahuahauedit:sayfa başı kalıp boşa gülmek.. =( adam demigod mıdır nedir yeni dünya oluşturuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 baslıgı atıp kacmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar