wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Bilekleri kesip souk suya yat dendi mi? demiş olmam lazım ama üşendim bakmaya
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Daemonarch said: Ractamainus said: Oce4n said: Söylediğim yalanlar o kadar kalitelidir ki yeni bi dünya oluşuyor nerdeyse... Film olcak derecede kurgulu yalanlar sallayabiliyorum ben... Bişiy açıklama zorunluğum kalmıyor yani sonuç olarak. Herşeye bi kılıf bulacak seviyeye geldim ^_^ :P bu mesaj, sonuna ^_^ ve :P gelecek kadar sevimli değil. kiskanma olm dünya tersine döndü, kıyamet geliyor ha. değer yargıları allak bullak oldu. yalanın neyini kıskanıyım?
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Yalan değil yetenek :D Yapmadığım bitirmeyi bitirerek geçtim ben :D
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 fede said: ben şu dibi gördüm diyenleri anlamıyorum asıl. şükredin biraz lan. neler neler var. adam dersten kalmış çok üzgünüm dibi gördüm abi diyor. tam dayaklık. bu topik için demedim adamın hayatı o kdar mükemmelki ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyor.. daha önceden düşmemiş bu kadar.. kendi çapında düşebileceği en dip. ama etrafa bakınca görüyorsun. dip yok aslında.. beterin beteri var dipsiz..
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Oce4n said: Söylediğim yalanlar o kadar kalitelidir ki yeni bi dünya oluşuyor nerdeyse... Film olcak derecede kurgulu yalanlar sallayabiliyorum ben... Aha Costanza da patiymiş lan :D
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mr_Hand said: Oce4n said: Söylediğim yalanlar o kadar kalitelidir ki yeni bi dünya oluşuyor nerdeyse... Film olcak derecede kurgulu yalanlar sallayabiliyorum ben... Aha Costanza da patiymiş lan :D ahuahuahuahauedit:sayfa başı kalıp boşa gülmek.. =(
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 dasaaa said: Mr_Hand said: Oce4n said: Söylediğim yalanlar o kadar kalitelidir ki yeni bi dünya oluşuyor nerdeyse... Film olcak derecede kurgulu yalanlar sallayabiliyorum ben... Aha Costanza da patiymiş lan :D ahuahuahuahauedit:sayfa başı kalıp boşa gülmek.. =( adam demigod mıdır nedir yeni dünya oluşturuyor
Öne çıkan mesajlar