shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 üzgün zaaaaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 zaaaaaaaaaaaaaa hepimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 shapshal said: üzgün zaaaaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 sizin sonuç ne alem bu arada, beynim eridi bizimki yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Beşiktaşa ve Bursaya başarılar, rezalet resmen 4 takım ön eleme oynuyor üçü eleniyor sonra Türk futbolu rerörö, elenilen 2 takım kasaba takımı,oynayan takımlarımızda sözde Türkiye'nin en büyük takımları hadi Galatasarayı anlıyorum ellerinde kadro denecek birşey yokta bir Fenerli olarak cidden üzüldüm o baroni ve dossantosu futbolcu diye sayanlara yazıklar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guti Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 yarın fotomaçın manşeti: "Fenerbahçe Diarra aldı" geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 SeaGle said: sizin sonuç ne alem bu arada, beynim eridi bizimki yüzünden bizim sonuç http://img835.imageshack.us/img835/1731/1282209886057.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Bir beşiktaşlı olarak üzüldüm gerçekten. Türk futboluna yazık. Mahalle takımına eleniyoruz. Ülke puanına yazık günah. Ama zaalamadan duramıycam. Aykut Ntvspora ne zaman transfer oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 d-smart patladı lan. hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 zaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 şimdi emreden hiç hazzetmem, alexe de özel bi sempatim yok ama sen takımın başına bu adam takımı tanıyor aga diye bi adam getirip sonra fenerin en önemli 2 oyuncusunu küstürürsen, oynatmazsan bu da yönetim hatasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Abi bu ne, skandal resmen teallah. http://media1.ntvspor.net//C/I/58/3_ZH30D_580x410.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 milyon dolarlar veriyoruz yıllardır. her alanda rezil rüsva olmalarını izliyoruz. ben 21 yaşındayım, o zamandan beri böyle. lyon, leverkusenli ş.ligi grup maçlarında çocuk halimle beni ağlatıyorlardı lan o zamanlar. ne hakkınız var a.k. nasıl bir amatör takım anlayışıdır ya, stoch'dan başka hırslı olan bi oyuncu olmaz mı, artık aynı şeyleri yazmaktan biz yorulduk. aziz nolur git artık, sal şu takımı. yollayın şu gereksiz oyuncuları. bana göre türk futbolu bitmiştir arkadaş. kendimizi bi bok sanmayalım, benim gözümde fenerin de galatasarayın da bundan sonra club brugge'den ya da maribor'dan bi farkı yoktur. artık futbol böyle. ulan oynayın da bari adam gibi oynayın öyle yenilin, ts'ye helal olsun bugün. beşiktaş'a da çok sevindim, bari onlar bir şeyler yapabilse de grupta, adam akıllı maçlar izlesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 anaa kendi üzüntümden bunların yunana elendiğini unuttum lan ben PÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ REZİLLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Arkasokak için özel. zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Yazıklar olsun, Yazıklar olsun Kaderin böylesine yazıklar olsun. Ben ne yaptım kader sağaaaaaaaaaaa mahkum ettin beni kıristianaaaaaaaa zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 şimdi eve geldim de içimde kalan tek ukte; her derbi, daha maç başlamadan, sırf biraz fazla bağırıyorlar saha sola laf atıyorlar diye türk polisinden bir araba dayak yiyen galatasaraylı arkadaşlarımızın kul hakkı yenmiştir. emniyet teşkilatının müthiş sabrına hayran kaldım. aynı mütevazi duruşu vatandaşlarımıza karşı da bekliyorum memur kardeşlerimden. tesellim galatasarayın elenişi. ligi çapulcu takımlara bırakmayıp, iki büyük takım olarak gerekeni geniş geniş yaparız umarım. lig bizimle güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Alcadras said: milyon dolarlar veriyoruz yıllardır. her alanda rezil rüsva olmalarını izliyoruz. ben 21 yaşındayım, o zamandan beri böyle. lyon, leverkusenli ş.ligi grup maçlarında çocuk halimle beni ağlatıyorlardı lan o zamanlar. ne hakkınız var a.k. nasıl bir amatör takım anlayışıdır ya, stoch'dan başka hırslı olan bi oyuncu olmaz mı, artık aynı şeyleri yazmaktan biz yorulduk. aziz nolur git artık, sal şu takımı. yollayın şu gereksiz oyuncuları. bana göre türk futbolu bitmiştir arkadaş. kendimizi bi bok sanmayalım, benim gözümde fenerin de galatasarayın da bundan sonra club brugge'den ya da maribor'dan bi farkı yoktur. artık futbol böyle. ulan oynayın da bari adam gibi oynayın öyle yenilin, ts'ye helal olsun bugün. beşiktaş'a da çok sevindim, bari onlar bir şeyler yapabilse de grupta, adam akıllı maçlar izlesek. türk futbolu senle galatasaraydan ibaret olduğunu düşündüğün için zaten bu haldesiniz. türk futbolu gayet yükselişte, siz iki kötü takım çöküştesiniz toparlanmanızda 5 yılınızı falan alır benden söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 türk futbolu yükselişte değil. aksini söyleyen yanılıyor. tartışmaya luzum yok bu konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Arkasokak said: şimdi eve geldim de içimde kalan tek ukte; her derbi, daha maç başlamadan, sırf biraz fazla bağırıyorlar saha sola laf atıyorlar diye türk polisinden bir araba dayak yiyen galatasaraylı arkadaşlarımızın kul hakkı yenmiştir. emniyet teşkilatının müthiş sabrına hayran kaldım. aynı mütevazi duruşu vatandaşlarımıza karşı da bekliyorum memur kardeşlerimden. tesellim galatasarayın elenişi. ligi çapulcu takımlara bırakmayıp, iki büyük takım olarak gerekeni geniş geniş yaparız umarım. lig bizimle güzel. AHAHAHAHAHAHAHAHAA abi ya bari bi susun ne biliyim en azından takımınızı bi kötüleyin de daha fazla rezil olmayın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ne yükseliş ne yükseliş.. barbu said: türk futbolu yükselişte değil. aksini söyleyen yanılıyor. tartışmaya luzum yok bu konuyu. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Yükseliş? Ya merak ediyorum şu lige kim 3milyar dolar değer biçiyor? Hangi akla hizmet. Ulan ligin en büyüklerinden birini Karpaty Lviv gibi adı sanı duyulmamış bir takım diğerini de yunanistan gibi gereksiz bir ligin takımı olan Paok eliyor. İnanılmaz bir şey. Milyon dolarlar harcanıyor. Bugün mustafa doğan baltası söyledi de çok haklı. bundesliga, premier, la liga, serie a bu liglerde çok değerli ve bu liglerinde önde gelen takımları eleniyor avrupa'dan ama en kötü gruplara kadar çıkabiliyorlar. Türk futbolu gerçekten vahim durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 daverc said: Abi bu ne, skandal resmen teallah. http://media1.ntvspor.net//C/I/58/3_ZH30D_580x410.jpg utanın utanın utanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 lan adamın elinde taş var. sen koş ona doğru o zaman. saçmalıyosunuz bazen cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 sinad said: Arkasokak said: şimdi eve geldim de içimde kalan tek ukte; her derbi, daha maç başlamadan, sırf biraz fazla bağırıyorlar saha sola laf atıyorlar diye türk polisinden bir araba dayak yiyen galatasaraylı arkadaşlarımızın kul hakkı yenmiştir. emniyet teşkilatının müthiş sabrına hayran kaldım. aynı mütevazi duruşu vatandaşlarımıza karşı da bekliyorum memur kardeşlerimden. tesellim galatasarayın elenişi. ligi çapulcu takımlara bırakmayıp, iki büyük takım olarak gerekeni geniş geniş yaparız umarım. lig bizimle güzel. AHAHAHAHAHAHAHAHAA abi ya bari bi susun ne biliyim en azından takımınızı bi kötüleyin de daha fazla rezil olmayın ya. Adam hırs ve sinirden Gs & Fb dayanışmasına girmiş fghjklg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar