Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 maviş'i yokeder, gene natsu döver. makarof bile dövemedi daha kimseyi. yaşlıların en zayıf olduğu seri herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 cidden yaşlanan güçten düşüyor jura bile fos çıktı :P veledlerde ümitsiz baya ya. based natsu tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 erza'da var ya. 10 sage kadar kuvvetli olurdu falan filan. Mavis ciksin ya cok sevimli kerata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Yok abi, Natsu only degil bu. Hatta bir shounen icin cooook az one-character-only. O nedenle biraz da en saglam uzun soluklu battle-shounen'lerden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Arc başkötülerinin hepsi natsu'dan dayak yedi. Natsu ekibindeki herkes savaş kaybedebilirken sadece natsu hiç savaş kaybetmedi, kaybedenlerin rakiplerini gitti dövdü. Daha nasıl natsu odaklı olabilir hikaye bilmiyorum doğrusu. :p cildartso'nun elini öptü bir kere, orada manga adam olacak sandım ama sonra geçti ehu. Daha çok güç gerektiği zaman uğraşıp yeni teknik öğrenme filan da yok, öyle poposundan MOETAKİTAZOOOO diye bağırıyor tamam. Arada alev yutuyor varsa mana deposunu doldurup spame devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 aynen daha güçlü rakip geldiğinde yeni move yada train yerine nakama powa spamliyorlar. main karakter hele en leşi bir tane savaş kazanamadı daha sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Bana serinin odağı hep Lucy gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 ty captain sherlock main karakter olduğu için olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Fin said: ty captain sherlock main karakter olduğu için olabilir mi ? Np canım. Ben Sam'e yazmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 359 laxus'a tek atanlara karşı bölün daha da ekibi, daha da kolay dayak yesinler ehu. 1vs1 yaptıracaksın tamam da bizimkilerin hepsi gg olacak belli. mirajane de artık demon vs demon yapar artık, bu sefer ezdirmesin artık onu. her maçı kaybeden eskuyğ kılas onu atadı mangaka. neyse minerva'yı harcamamış. bu arada serinin yaşlıları cidden sıfır ya. hiç hürmet yok yaşlıya. lvl1 resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Nerde o eski yaslilar :D Fairy tailin yarisida tirt zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 fairy tail'in gücü bireylerden değil, aralarındaki bağlardan geliyor. arkadaşlarımı koruyacağım veya intikamlarını alacağım demese, natsu rakiplerinin hangisini indirebilirdi. güçsüz üyelerinde, böyle bir işlevi var. crime sorciere'nin böyle bir sorunu yok. çünkü güçlü ex-kara büyücülerden kurulmuş. şu anda 6 yeni üyenin katılmasını bekliyorum. birde ultear geri dönse, crime sorciere vs tartaros'a zemin yaratılmış olurdu. ama manganın ismi crime sorciere olmadığı için, böyle bir eşleşme imkansızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Lan tam natsu oldu derken yine yattara. faith nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Bu bölüm güzeldi baya. Bu arc iyi olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 hpler bir doluyor bir boşalıyor; dövülen adam hasarsız kalkıyor, döven düşüyor filan dimaj almış olmanın hiçbir anlamı yok şu mangada. yazar kalk derse kalkıyorsun o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 power overwhelming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 ölüler diriliyo bide sdf çok klasik işte HQ ararken hepsi bi tanesiyle bi kere kapışıp yenilecek erza ve gray belki taktik kasar bişi yapar ama kalan gerizekalılar ağlayıp sızlayıp saiyan modunda kazanacak bide natsu gelip liderlerini dövecek belki bi unison atarlar o fail olur başta fds hadi arc bitti bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 360 o kadar basit değil. jackal dokunduğu yeri patlayıcıya çeviriyorsa, ona dokunana da aynı şey olması mantıklı geliyor. jackal bu yüzden ciddi dövüşmemiştir. acilen bir uzak dövüşçünün el atması gerekiyor. bana göre en iyi aday meredy olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 juvia güzel döverde böyle cc ice&water tomb manyağı yaparaktan ama karıya okyanusta bile duel kaybettirdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 juvia ft'nin flanders'ı oldu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 1-2 ay mı ne oldu, sözde animesi başlıyacaktı:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 362 ödüm patladı bir an da happy nasıl kurtuldu anlamadım. neyse üzümünü yiyip bağını sormayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Manly man afro happy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 363 elfman & lisanna gg ama mirajane & erza duo.. http://pic.ask-book.com/pic/640/701935t139731810.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 364 adına yaraşır bir bölüm çıktı. günahkar büyücülerden oluşan crime sorciere ve oracion seis karşı karşıya geldiler. cobra'nın brain'a yaptıklarını iade etmesi ile crime sorciere'a katılacakları sinyalleri veriyor. bu son transferleriyle, crime sorciere tartaros'a tek başına girecek, güce ulaşacak gibi görünüyor.. fairy tail ilk zaferini alsa da, s sınıfı büyücülerinden ikisinin esir düşmesiyle kan kaybetti. diğerlerinden laxus kımıldayamayacak durumda ve gildartz'ın yeri bilinmiyor. son dakikada bir yardım gelmezse, 2 üyelerini dah kaybedecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar