Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Fairy Tail

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Arc başkötülerinin hepsi natsu'dan dayak yedi. Natsu ekibindeki herkes savaş kaybedebilirken sadece natsu hiç savaş kaybetmedi, kaybedenlerin rakiplerini gitti dövdü. Daha nasıl natsu odaklı olabilir hikaye bilmiyorum doğrusu. :p

cildartso'nun elini öptü bir kere, orada manga adam olacak sandım ama sonra geçti ehu. Daha çok güç gerektiği zaman uğraşıp yeni teknik öğrenme filan da yok, öyle poposundan MOETAKİTAZOOOO diye bağırıyor tamam. Arada alev yutuyor varsa mana deposunu doldurup spame devam.
Sosyal ağlarda paylaş

359

laxus'a tek atanlara karşı bölün daha da ekibi, daha da kolay dayak yesinler ehu. 1vs1 yaptıracaksın tamam da bizimkilerin hepsi gg olacak belli.

mirajane de artık demon vs demon yapar artık, bu sefer ezdirmesin artık onu. her maçı kaybeden eskuyğ kılas onu atadı mangaka.

neyse minerva'yı harcamamış.

bu arada serinin yaşlıları cidden sıfır ya. hiç hürmet yok yaşlıya. lvl1 resmen.

Sosyal ağlarda paylaş

fairy tail'in gücü bireylerden değil, aralarındaki bağlardan geliyor. arkadaşlarımı koruyacağım veya intikamlarını alacağım demese, natsu rakiplerinin hangisini indirebilirdi. güçsüz üyelerinde, böyle bir işlevi var.

crime sorciere'nin böyle bir sorunu yok. çünkü güçlü ex-kara büyücülerden kurulmuş. şu anda 6 yeni üyenin katılmasını bekliyorum. birde ultear geri dönse, crime sorciere vs tartaros'a zemin yaratılmış olurdu. ama manganın ismi crime sorciere olmadığı için, böyle bir eşleşme imkansızdır.
Sosyal ağlarda paylaş

ölüler diriliyo bide sdf
çok klasik işte HQ ararken hepsi bi tanesiyle bi kere kapışıp yenilecek erza ve gray belki taktik kasar bişi yapar ama kalan gerizekalılar ağlayıp sızlayıp saiyan modunda kazanacak bide natsu gelip liderlerini dövecek belki bi unison atarlar o fail olur başta fds hadi arc bitti bb.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

364

adına yaraşır bir bölüm çıktı. günahkar büyücülerden oluşan crime sorciere ve oracion seis karşı karşıya geldiler. cobra'nın brain'a yaptıklarını iade etmesi ile crime sorciere'a katılacakları sinyalleri veriyor. bu son transferleriyle, crime sorciere tartaros'a tek başına girecek, güce ulaşacak gibi görünüyor..

fairy tail ilk zaferini alsa da, s sınıfı büyücülerinden ikisinin esir düşmesiyle kan kaybetti. diğerlerinden laxus kımıldayamayacak durumda ve gildartz'ın yeri bilinmiyor. son dakikada bir yardım gelmezse, 2 üyelerini dah kaybedecekler.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...