stingbull Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 bu gidip gelmeler ben aramadıkça düzelmicek allah bin bir türlü belanı versin ttnet bi kere de kendiniz düzgün yapın bişeyi illa arayıp şikayet etmemiz gerekiyo harbiden allah belanı versin inş ananı avradını al işte aradım ttneti karı "şu anda teknik bir bıdı bıdı var ilerleyen saatlerde tekrar arayın lütfen" dedi. ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 _Tora_ said: 8mbite kadar sınırsız kullanıyorum bir bilgilendirme yapmak istedim. Yaklaşık 2 aydır internet hızım 200kb ile fln çekiyordu en yuksek, duzelir fln dedim geciştirdim. Dun gece en sonunda cıldırdım, aradım her zamanki gibi hiç bir şeyden haberi olmayan bir kız koymuslar oraya hız testlerinde "1,563 çıkıyor diyorum" kız "e normal" dedi ben de "ananın ... normal" dedim. O zmn arıza kaydı almaya karar verdi :S. Bugun aradılar servisden adamlar, benim hız sağlayıcımı 2mbite düşürmüşler şimdi şikayetimden dolayı 8mbite yine çıkarmışlar, ve bana dediği "şu anda 12 mbite kdr hizmet sağlıyabiliyoruz bu serverlarda ama sizinkini 2 mbite dusurmusler ben onu duzelttim" dediler. Eğer sizde de benzer sorun varsa siz de ağrıza kaydı bildirin düzeltsinler o olayı... Aynı sorun bendede var. Aradım az evvel tekrar. Mehmet bey cıktı über bilgili insan.dedim "sizin sitenizdeki hzı testine 1,583Mbit cıkı dedim hız arıza kaydı yaptırmak istiyorum sorun sizde mi bende mi die" bi s bakıorum dedi baktı adam sora şöle dedi "siz şu anda 2,5mbit alıosunuz 1,583 yaklaşık 2,42mbit olarak algılanır zaten 0,758mbit=1mbit e denktir vs.vs.vs. süper bi matematiksel hesap yaptı. Velhasıl ben hatalı cıktım saolsun. "e kardeşim adam yan dairede 6mbit kullanıo onun hesabı nasıl yapılıoyor" deyince "O zaman ben Arıza kaydı alayım" dedi. öyle bağladık mevzuyu beraberlikle hayırlısı bakalım artacak mı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 ohoooo aradım böyle böyle dedim herif 4te sabitledi hacı buldum da bunuyorum aslında ama 680le indiriyodum bi aralar :D neyse en azından kopmalar olmadan 4mb alacaz inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Dün gece 900'le falan indirdim bi ara, çok güzel dakikalardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Ben 10mbit+ çekiyorum bu naneyle xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 1mbit sınırsıza düşürdüm, 100kb üzeri takılıyor hız genelde var bi dengesizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 ttnet yine milleti aramaya başladı. 3 günde 4 kere aradılar. ilk 5 ay 27TL olcakmış. ama sonra 55 TL ödeyecekmişim. 24 ay taahhütlü olcakmış. 1 fatura kara geççekmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 yanlış mı yaptım bilmiyorum bu yüzden fikir danışmak istiyorum. taşınma vs derken yeni bağlantı almıştım 1mbit limitsiz istememe rağmen netlimitsiz bağlamışlardı.ilk hafta çok sorunluydu akşamları inanılmaz lag/kopma vs derken 8-10gün sonra bir bakmışım 750-800 arası dl yapıyorum 23-24. gb da düştü hız ekim oldu yine 25 gb dl yaptım yine düştü 1-2 gün torrent te falan 30 un yukarısını göremedim. geçen gün yeter diyip 2mbitlimitsiz e geçtim.şimdi ne kopma ne de lag sorunu var yağ gibi full hızda akıp gidiyor net.ama kafama takıldı bu netlimitsiz işi.3-5 kişiye sordum cevaplar şöyle "1-2 gün kopar lag olur sonra düzelir modemle ilgili sorunun vardır senin.bağlantıyı kaldıramamıştır belki..." "bende netlimitsizim geçen ay (eylül) 80 gb dl yaptım düşmedi şans işi düşenlerde var düşmeyenlerde.1-2 gün 30 la 40 la dl etmen normal bana da aynısı oldu sonra yine 700+ lara çıktı." gibi cevaplar aldım.bu ay değiştiremem tarifeyi de.. tekrar denesem mi diyorum netlimitsizi? ben 15-20 günde 50+ gb yükledikten sonra kafalarına estiğinde 512 e düşüreceklerse benim için hiç sorun olmaz çünkü.ama şansıma 2 ay üst üste düştü :/ diğer bir tarafta da artık sistem oturuyor 1-2 ay içinde 15 gb ı geçtiğin an düşer hızın diyenler var.ttnet satmak için(24 ay ı bağlıyorlar ya) görmezden geliyormuş ta diğer firmalar rekabet kuruluna başvurmuş vsvs..kararsız kaldım :( o hızı gördükten sonra 2mbit inanılmaz yavaş geldi internet ten soğudum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 ben iş yerinde vdsl2 32 mbit kullanıyorum evde 1mbit. ben direk uzay gemisinden kaplumbağaya biniyorum eheh. gerçi evde bişey yaptığım yok ne varsa iş yerinde download ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Temmuzda bağlattım ben o zamandan beri en düşük dll 60 Gb filan. Hızım hiç düşmedi, arada piyango çakıyor bazılarına, sen de o şanssızlardansın demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Daha evvel yazdığım gibi 1,5mbit vardı şikayet edip arıza kaydı yaptırmıştım.3,5mbit e çekmişler, lan ne adamlar illa dehlicen arkadaş yapsana şunu adam gibi baştan papaz olmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 teknolojiyi oturtmalarıyla alakası yok olayın bence.kendimden örnek vereyim,1mbit sınırsız kullanıyodum,ardından netlimitsize geçmeye karar verdim.online işlemlerden hallettim.işlem sırasında onaylıyormusunuz tarzı bir yazı çıktı,evet butonuna bastığım anda internetim koptu ardından geri gelince 8mbit bağlantım oldu.yani aslında ellerinde bu teknoloji zaten var,yoksa iki tıkla anında yükselsin yapamazlardı.yükselten insan anında düşürmesinide bilir.2.5 ay falan oldu bu tarifeye geçeli ve her ay minimum 200gb falan down yapıyorum,daha hiç düşme yaşamadım. ortalıkta dolaşan ayrı bi hurafe ise ilk 3 ay birşeyin olmadığı,öbür ay düşürmeye başladıkları falan filan.ama bana kalırsa kota aşımında göstermelik bazılarının hızını düşürüyolar,gerisini ellemiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 zaten bu gidişle kasımda tekrar deniyecem netlimitsizi.şanslı olursam bende ayda 100gb + dl yapanlardan biri olurum.çünkü o hızın verdiği zevk ve heyecanı bilgisayar kullanırken hiç birşeyden almadım.10 küsür yıldır internet kullanırım internetle yeni tanışmış gibi oldum. 7-8 dk da inen dizi bölümleri, ne olduğunu anlamadan dizinin bir sezonunu indirmeler, film izlemek istediğimde en düşük BRrip indirmem,bir gecede 2 oyun indirme gibi bir tecrübe yaşamam.anlatırken bile heyecanlandım :) ki bunlar 25 gb ın yaşattığı tecrübeler.hızda da sorun yoktu 700-800kb/sn idi.sorun bazen bağlantının kopması ve kota sorunuydu. keşke karar vermek için 3-5 gün daha bekleseydim.belki yeter dediğim günün sabahında tekrar 700+ ları görücekti hız.şimdi bu gazla kasımda geçicem netlimitsiz e bendeki bu şansla 15.00001 . gb da iner 512 e :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 hız kopması senin telefon hattının kalitesi ile alakalıydı sanırım.bazı hatlar 8mbiti kaldırmadığından bir süre sonra onlar senin hızını 3-4mbite falan sabitliyorlar.tarife değiştirdiğinde tekrar,baktın yine sürekli bağlantı kopması oluyor o zaman arayıp durumunu anlatırsın,onlarda belirli bir hıza sabitlerler.hatta rica edersin,kademeli düşürerek bulurlar kaça sabitlemeleri gerektiğini,çünkü genelde uğraşmamak için 2mbite sabitleyip bırakıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 ben 6-7 mbit arası alıyorum mesela hızı ama kopma nadir oluyor ve santrale baya baya uzağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Öğrendiğim kadarı ile hızı düşürmeyi merkezi bir sistemden yapmadıkları. Bulunulan santraldeki yoğunluğa göre hız düşürümü yaptıkları yönünde. Gerçi sistemi oturtuyorlarmış 1-2 aya rayına oturacak diyorlar ama bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 downloadla mutlu olan insanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 bugün dünyanın en kötü internetini kullanıyorum. sabahtan beri max 20 dakika bağlı kalabildim, belki 200 300 kere yeniden bağlanmışımdır. ayrıca yarım saate varan bağlanamama süreleri de oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 benzer sorun yaşayan yok mu bi bende mi mallık var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 bende tertemiz / ist-üsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 siktrettim 1mbite düşürdüm geri, (onu da arkadaşı arayarak yaptırdım yoksa sonsuza kadar bağlanamıcaktım) destek hattını arıyosun, beş aşamadan geçip elemanla konuşmaya başlıyosun ki "efenim sorun var bilgilerinizi göremiyoruz daa sorra tekrar arayın". son olarak zaten açan falan yoktu direk, akşam 7den beri net yok, bi o yana bi bu yana kıvranıyorum. baştan bant kaydı falan koymayın da iki dakika daha olsun telefonla konuşalım. işte bunlar böyle firmalar. böyle isp olmaz olsun. telekoma inat kablonete geçiyorum ulan! isterse daha beter olsun. yağmur yağdı diye net kopuyor neredeyse. altyapı anca 1mbitte stabil. telefonu açınca gene gidiyor zaten, sanırsın 56k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 8 mbit 10 olmuş bugün itibarı ile. en azından şuan dl 1mb/sn. sizde bi kontrol edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 8 i göremedik ki 10 u görelim. yurt içi serverlarda bile 100 pingle oyun oynatıyor akşamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasti Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Geçen yazdan beri 8 mbte kadar olan internet paketini kullanıyorum ben ama son 3 ayda acımadan düşürüyorlar internet hızımı kotayı aştığım anda. Evden 3 bilgisayar aynı anda internete girmeye çalışınca da 56k modemle bağlanma nostaljisi yaşatıyor bize sağolsun. torrent falan hayal oluyor zaten, ben de ay başında indirdiğim dosyalara kalıyorum kota yenilenene kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 evt benim de 10mbit hatta max 20 mbit gösteriyor torrentte 950kb görüyorum süpeer ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar