Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Netlimitsiz 8mbte kadar

SevimliEjderha

Öne çıkan mesajlar

Bak aynı mesajı ben atsam "burası Türkiye, sus çok konuşma, hayal düyanda yaşamıyoruz" derler :D

Haklısın ama sonuna kadar, lakin özelleştirirken ayrıca kendi eş dost sermayeleriyle iş dostlukları falan da kuruyorlardır muhtemelen. Bu yüzden de denetleyip adamların canını sıkmak işlerine gelmiyordur. Yada basitçe üşeniyorlardır
Sosyal ağlarda paylaş

bu adamlar (ttnet) ne yapmaya çalışıyor o zaman

geçen ay öyle bi düşürelimde gözdağı mı verelim dediler
yada çok fazla netlimitsiz oldu biraz azaltalım bunları bazıları sınırsıza geri mi dönsünler die yaptılar :D

geçen ay herkesinkini kestilerse şuandada kesebilirler yani kesmiyolar

garip ya
Sosyal ağlarda paylaş

3 aydır 15i geçmeme rağmen bu ay olmadı :( 512 ile sürünüyom arkadaş.
bu ne rezalettir... uyuz ttnet.
güya sınırsız ama 15gb'ı geçince sokyuğu hale bak.

*sakin*

arkadaşlar şimdi 8mb'e kadar olup da gerçekten sınırsız yapan bi firma varsa oraya geçicem. zaten 5mb'i göüyodu benim ev. yani oyle 4mb'lik bi tarife var mı içinde çakallık olmayan?
başka firma olursa daha iyi olur. ttnet'e bi çay koy demek istiyom hattımı kapatırken :D :D
Sosyal ağlarda paylaş

mardox said:

arkadaşlar şimdi 8mb'e kadar olup da gerçekten sınırsız yapan bi firma varsa oraya geçicem. zaten 5mb'i göüyodu benim ev. yani oyle 4mb'lik bi tarife var mı içinde çakallık olmayan?
başka firma olursa daha iyi olur. ttnet'e bi çay koy demek istiyom hattımı kapatırken :D :D

doping adsl var 63 liraya limitsiz 4mbps ,78 liraya 8 mbps, hız düşmesi filan da yok.

http://www.doping.com.tr/kampanyalar.asp

ttnet'in altyapısını da kullanmıyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

Anubisath said:

mardox said:

doping adsl var 63 liraya limitsiz 4mbps ,78 liraya 8 mbps, hız düşmesi filan da yok.

yok ole bi dunya
Sosyal ağlarda paylaş

mardox said:

8 mbit sınırsız da var ttnet'te. ekonomik durumun varsa geçebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Benimkini de düşürdüler bugün ya. Sizin yüzünüzden hep! sdfsdf biri demişti 24ünde kontrol oluyormuş falan diye, onu atlatacaktım baktım yine 80gblar 100gblar havada uçuşuyo aman dedim indireyim, düşürdüler işte. Sanırım yani, speedtest'te 1mbiti göremiyorum kaç saattir. 2 aydır 45er gb gidiyodum ne güzel =(
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

Anubisath said:

mardox said:

yok ole bi dunya
var?
http://www.doping.com.tr/sss.asp?id=6
Sosyal ağlarda paylaş

altyapi telekom altyapisi.

kendi altyapimiz diye adlandirdiklari sey xdsl hizmetini adsl 2+ seklinde veriyorlar. su an telekom hatti uzerinden ttnet adsl ve vdsl protokollerini kullaniyor.

adsl2+ in avantaji su uzak santral geyigi ve yuksek hizlarda cikiyor.

oncelikle adsl nin limiti 8, adsl2+ in 24mbit.
adsl2+ in oncelikli amaci ayni sinyal seviyelerinde mesafe uzaklastikca adsl de olusan kaybi en aza indirgemek ve mesafeyi adsl in siniri sayilabilecek 8mbit seviyesinde yok saymak. bunun ustunde yine aynen standart mesafe eziyetlerinden muzdarip yine.

adamlarinda biz ttnet veremese de 8mbit veririz ayaklari bu yuzden. yoksa kablo ayni kablo , merkez routerlar ayni , ilce routerlar ayni hersey ayni. sadece il bazinda kendi regulasyonlari ve routerlari vardir adsl2+ icin, oda zaten cukurova holding dolayli superonline telcom hedeleridir. kullanan varsa trace atsin emin olalim.
Sosyal ağlarda paylaş

telekom ile ttnet i ayniymis gibi dusunmuyorum zaten. mesajda goruldugu gibi altyapi telekom altyapisi yazmistim.

kendi altyapimiz denince insanlar yeni kablo gelecek , su anda aldiklari hizmetten daha iyi bir hizmet alacaklar, ttnet deki bakimlardan etkilenmeyecekler falan zannediyorlar. oyle bir dunya yok yani onu belirttim.

ki bana kalirsa sitelerinde bas bas bizim alakamiz yok diger smile, biri, hede hodo lerden, altyapimiz farkli demeleri bi yerde kandirmacadir.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu tarifeye geçerken bana adil kullanım hedesinden fln bahsetmediler,zaten yoktu öyle birşey 6 7 ay önce. şimdi gelmişler boyle bi kural vardı ama uygulanmıyordu diyolar. e ben bu tarifeye geçerken en az 3 kere sordum telefonda kadına hızım stabil olucak mı, limitsiz kalıcak dimi bağlantım diye. kadının cevabı hep evet oldu. telekoma şikayet bıraktım pazartesi günü 2 gün içerisinde dönücez size dediler ve hala bekliyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...