KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 ssuperonline fiber i döşüyor bizim buraya 99 tl ye 8mbit ttnet alacağıma aynı fiyata super fiber 10 mbit alacağım hemde bağlantılarda sorun olmaz. biran önce bitirirler umarım bu çalışmaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 adamlar resmen yükseltmemiş hala lan. ne zamana düzelir de insan gibi kullanmaya başlarız biz şindi bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 ne yükseltmesi benimki kanser oldu nete bile zor giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 ahahauahuauah beyler 512 idi. yukardaki mesajı okudum modeme resi çektim 7 mbite yükseldi. deneyin sizde dsfjksf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 ayın 1'i illaki yükseltmeleri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 yok öyle bişi abi. daha öncede 4 kere düşmüştü. 28inde yükseldiği olmuştu. 5 inde yükseldiği olmuştu. ama komik olan 512 idi saat 4e kadar. bi res çektim anında yükseldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 13gb a gelmişim 1 günde. yakında 512 ye düşer yine. böyle giderse 2mbit e geçerim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 oda doğru deil. tamamen random bi olay var. haziranda 128 gb dl var düşmedi. ağustosta 50 gb var 22 sinde falan düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 yok bundan sonra sistem otomatik devereye girecekmiş. milletin eylül ayı hızları çoktan düşmüş. nerdeyse 1 yıldır bende hiç düşme olmadı. artık düzenli düşecek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 oha ciddimisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 2 ay önce konuşmuştum. Niye düşmüyor. Düşmeyecek mi? Bu düşmeler santral yoğunluğu çok olursa mı yaşanacak? Yoksa her 15gb'yi geçen 512'ye mi çekilecek diye. direk düşmesi lazım. Santral yoğunluğuyla bir alakası yok. Eğer düşmediyse bir problem vardır dedi. Peki dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 ahah niye sordun ki. senin yüzünden ne hallere düştük :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 8mbit netlimitsizi bu sabah düşürdükleri 512den 8mbite geri getirmişlerdi ancak şuanda 1mbit var sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 ya, 15'i geçen biri bi bilgilendirsin, ben yarın 15'i geçerim muhtemelen de düşer mi ki cidden geçtiler mi oto sisteme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 bugüne kadar dü$medi bende. ilk günden geçtim gene 15 i ; nazar değmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 bazılarının düşmüş bazısı düşmedi diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 abi otomatiğe bağlandıysa sıçtık zaten. inşallah doru deildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Benimde düştü gittim online işlemlerden eski paketim olan 1mbps sınırsıza geçirdim. Zaten sinyal zayıf geliyordu paket değişikliğinden sonra, bazen can sıkıcı şekilde git geller baymıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 benim hız düşmedi hala,15gbı fazlasıyla geçtim. bekliyorum bakalım. düşer düşmez ttneti kapattırıp doping'e geçicem. 4mbit limitsiz 63 lira mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 söylenmiş zaten :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 doping'te de Adil kullanım zımbırtısı var mı? Sanıyorum tüm internet sağlayacıları BTK kararıyla bu adil kullanım şeyisini yapmak zorunda bir de Doping ADSL2+, bilinen tüm ADSL hizmetlerinin aksine kendisine ait ağ yapısını kullanarak, hızlı ve kesintisiz internet erişimini ADSL2+ teknolojisiyle sağlıyor. Doping, yüksek hızlı kesintisiz internet erişimi ve tüketici merkezli kampanyalarıyla fark yaratarak kullanıcılarına Türkiye’nin en yaygın ve en hızlı ADSL hizmetini sunuyor. ttnet'ten bağımsızlar o zmn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 tarife geçişinizi yapabilirim ben memnun değilseniz. TTNET bayisiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 evet, doping çukurova grubunun. Turkcell gibi bi marka olabilirler bence zaman içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 ttnet bayisiymiş. Saldırın!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 doping heryerde var mı, heryerde yoksa nerelerde var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar