Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Netlimitsiz 8mbte kadar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ssuperonline fiber i döşüyor bizim buraya 99 tl ye 8mbit ttnet alacağıma aynı fiyata super fiber 10 mbit alacağım hemde bağlantılarda sorun olmaz. biran önce bitirirler umarım bu çalışmaları
Mesaj tarihi:
yok öyle bişi abi.
daha öncede 4 kere düşmüştü. 28inde yükseldiği olmuştu. 5 inde yükseldiği olmuştu.

ama komik olan 512 idi saat 4e kadar. bi res çektim anında yükseldi
Mesaj tarihi:
yok bundan sonra sistem otomatik devereye girecekmiş. milletin eylül ayı hızları çoktan düşmüş.

nerdeyse 1 yıldır bende hiç düşme olmadı. artık düzenli düşecek sanırım.
Mesaj tarihi:
2 ay önce konuşmuştum.

Niye düşmüyor. Düşmeyecek mi? Bu düşmeler santral yoğunluğu çok olursa mı yaşanacak? Yoksa her 15gb'yi geçen 512'ye mi çekilecek diye.

direk düşmesi lazım. Santral yoğunluğuyla bir alakası yok. Eğer düşmediyse bir problem vardır dedi.

Peki dedim
Mesaj tarihi:
Benimde düştü gittim online işlemlerden eski paketim olan 1mbps sınırsıza geçirdim.
Zaten sinyal zayıf geliyordu paket değişikliğinden sonra, bazen can sıkıcı şekilde git geller baymıştı.
Mesaj tarihi:
doping'te de Adil kullanım zımbırtısı var mı?

Sanıyorum tüm internet sağlayacıları BTK kararıyla bu adil kullanım şeyisini yapmak zorunda

bir de

Doping ADSL2+, bilinen tüm ADSL hizmetlerinin aksine kendisine ait ağ yapısını kullanarak, hızlı ve kesintisiz internet erişimini ADSL2+ teknolojisiyle sağlıyor.
Doping, yüksek hızlı kesintisiz internet erişimi ve tüketici merkezli kampanyalarıyla fark yaratarak kullanıcılarına Türkiye’nin en yaygın ve en hızlı ADSL hizmetini sunuyor.

ttnet'ten bağımsızlar o zmn?
  • Yeni Oluştur...