cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 şimdi efem durumu şöyle özet geçiyim. hayatımın büyükçene kısmını izmirde geçirdikten sonra muallimelik hayatımın başlamasından kelli geri dönmeyi çok istememe rağmen dönemiyorum artık bi hayal. çakılı kardo olarak çoruma atandım:S yer değiştirme şansım yok evlenmedikçe ki öyle de bi niyetim yok. çakılıdan kurtulmak için önümde bi seçenek var ama biraz zorlu erzincan,mardin,bitlis,van gibi yerleri yazarak bi ihtimal oralara gidebilirim.(ailem de pek yanlı diil)buralarda bi süre görev yaptıktan sonra istediğim yere yerleşebilirim hani çorum da çok süper sayılmaz ama arada kaldım kalmak mı yoksa doğuda bi süre görev yapıp istediğim yere gitmek mi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 necisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ne kadar süre mesela? 2 sene filansa gidilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 fede said: ne kadar süre mesela? 2 sene filansa gidilir sanırım min 3 yıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 doguda kalman gereken süre ne kadar? 1 sene? 3 sene? edit: 3 seneyse gidilir bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 3-4 yıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 3 sene çok uzun değil ya. gidilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 cinsiyet ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 dişi sdgsgdsgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vernon_sullivan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ailen izmirde mi yaşıyor? yaşıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 evlen bi an önce o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 çankırı çorumda geçmez hayat ya. bence de 3-4 yıl doğu en mantıklısı. terörün az etkili olduğu bir doğu ili seçip gitmek lazım ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ha oldu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 moncici said: çankırı çorumda geçmez hayat ya. bence de 3-4 yıl doğu en mantıklısı. terörün az etkili olduğu bir doğu ili seçip gitmek lazım ayrıca. evet işte bozkır da fena..doğudan korkum yok ama hiç bilmiyorum onun telaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 bide dogunun her yeri ayni degil. malatyaya git mesela temiz yerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 malatyayı öpüp başıma koyarım ya .oralar gelicek olsa hiiiç düşünmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 van da çok güzel. kahvaltı filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 kahvaltı:S yani genel görüş de gettt doğuya şeklinde sanırım.röyaya mı yatsam ne:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 van kahvlatısı ünlüdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 doğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 vay be bak öğrendim. sanırım gitmeliyim.daha öğreniceğim çok şey var oralardan=P mardin de yazıyorum bu arada pek gaza geldim sdsdghshds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 mardinde bişey yok. taş toprak hertaraf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 cerebralis said: vay be bak öğrendim. sanırım gitmeliyim.daha öğreniceğim çok şey var oralardan=P mardin de yazıyorum bu arada pek gaza geldim sdsdghshdsistanbul da doğu hizmeti sayılmıyor mu? istanbul yaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 kahvaltılığı da ben götürüveririm giderken:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar