Bordomavi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 tam turnuva saatlerinde yemeğe davetli olacağım. eve kaçta dönerim belli olmaz. beni de saat uygun olursa diye not alırsanız sevinirim.
cengznucel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Bende katılıyorum. Turnuva orjinal battle.net serverlerinde yapılıyor dimi? Oyun içi kullanıcı adım: Star Bu arada nicki satın almak isteyen çok oluyor o sebeple nick için fiyat verecekseniz önce şurayı okuyunuz: http://www.wowpazar.com/index.php?option=com_kunena&Itemid=48&func=view&catid=98&id=1656#1674
Behlul Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 50k euroya böbreklerin dahil mi ?
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Behlul said: 50k euroya böbreklerin dahil mi ? ahhahahah.
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 (bu topic kirlenmesin lütfen) simdilik katılanlar : baal fistan xunn Tyrannus _Spartacus_ cakeonroof MarinZ Vingthor pROpRObe Gangren zodiackiller Revangelis ozii_x Creus cuce scorch seele _ILuVaTaR_ deadwoll Thraine_Numeheru oradaburada spawn77 bittersweet (Vingthor ekletti kendisi birşey yazmamış) lyrent (Vingthor ekletti kendisi birşey yazmamış) bloody SenariouS Sarsuaki Mosquito inyourmind bordomavi Dennis cengznucel (nicki 50k euro ediyor) tarih uygun olursa katılacaklar: DamienThorne Mum_Chamber tunca 32.
cengznucel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Behlul said: 50k euroya böbreklerin dahil mi ? Hocam oyuna başladığımdan itibaren nicki almak için oyun içinde sürekli özel mesaj alıyorum. bıktırdılar :) Bende en sonunda 50k dan aşağı vermem dedim. Ya bide 5000 euro falan komik rakam bunlar. :)
cengznucel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Bu arada daha sonraki turnuvalara sponsor da olabilirim. Jinx starcraft 2 thshirleri üretmiş. Sipariş verdik bekliyoruz, 1 aya anca gelirler. Gelsinlerde; İlerde turnuvalar olduğunda ödül olarak veririz.
inyourmind Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Bana çok saçma geldi.Şimdiye kadar hiçbir yerde, forumda vb. ortamlarda nick satıldığını görmedim.Bu tür oyunlarda zaten kendine has olan nick ile ünlü olursun.Star Gosu Pro GG vb. nicklere 50k€ verecek ne olur nede çıkar.......
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 adama 50k teklif gelmemis zaten basindan atmak icin ole demis. Sacma gelecek bisi yok. Ben zamaninda 5 haneli icq numarasi sattiysam ole bi nickte satilir
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Wow'da Death ve Nightmare nicklerini 20 şer bin Eurodan satmış teyzem. Doğru bu arkadaşlar.
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Oyun Nick: DeathWarrioR Code: 806 Katılıyorum, tarihleri kesin belirlerseniz iyi olur..!
vayapp Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 bende katılmak isterim nick: zero kod: 179
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Memph 527 tunca katılırsa onu elemek icin katılırım yoksa katılmam
MarinZ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Son başvurularda bittiğine göre 33-34 kişi falan olduk hadi hayrlısı, herkese başarılar.
inyourmind Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Vingthor said: adama 50k teklif gelmemis zaten basindan atmak icin ole demis. Sacma gelecek bisi yok. Ben zamaninda 5 haneli icq numarasi sattiysam ole bi nickte satilir Arkadaşım işin polemiğe gitmesini istemiyorum fakat bu domain mi insanlar o kadar para önersin ve ve herşeyi geçtim aynı nicki alabiliyorsun zaten.Atıyorum arkadaşın nick:Star id:999 olur benim nickim de Star olur ama id:594 olur gibi...
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 @inyourmind adam haklı beyler nick.ID boşuna yok ulan nası sallıyor millet yok böle bişi bakkın north america da idra diye arattık kaç adam çıktı http://sc2ranks.com/search/us/idra#character0:1 al bu da star vay anasını 2 tane varmış o kadar da dandik nick yani kimse almamış :D:D http://sc2ranks.com/search/eu/star#character0:1 ekleyin beni de turnuvaya
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 kendi çapında dedik, 10 tane yeni üye geldi, hayırlısı.
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 inyourmind said: Vingthor said: adama 50k teklif gelmemis zaten basindan atmak icin ole demis. Sacma gelecek bisi yok. Ben zamaninda 5 haneli icq numarasi sattiysam ole bi nickte satilir Arkadaşım işin polemiğe gitmesini istemiyorum fakat bu domain mi insanlar o kadar para önersin ve ve herşeyi geçtim aynı nicki alabiliyorsun zaten.Atıyorum arkadaşın nick:Star id:999 olur benim nickim de Star olur ama id:594 olur gibi... yok canim ne polemigi ne guzel anlatmissin atarlanmadan polemiklik bisi yok bilmiyodum ID muhabbetini ogrenmis oldum.
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 aquila said: kendi çapında dedik, 10 tane yeni üye geldi, hayırlısı. harbiden. Memphis said: Memph 527 tunca katılırsa onu elemek icin katılırım yoksa katılmam tunca'dan ses çıkmadı tarihler belli olduktan sonra. simdilik katılanlar : baal fistan xunn Tyrannus _Spartacus_ cakeonroof MarinZ Vingthor pROpRObe Gangren zodiackiller Revangelis ozii_x Creus cuce scorch seele _ILuVaTaR_ deadwoll Thraine_Numeheru oradaburada spawn77 bittersweet (Vingthor ekletti kendisi birşey yazmamış) lyrent (Vingthor ekletti kendisi birşey yazmamış) bloody SenariouS Sarsuaki Mosquito inyourmind bordomavi Dennis cengznucel (nicki 50k euro ediyor) DeathWarrioR vayapp tarih uygun olursa katılacaklar: DamienThorne Mum_Chamber tunca Memph (tunca katılırsa katılcak)
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Abi fixtur ü hazırlarsan rakiplerimizi görelim.. belki pareylan felan alırız maçı :)
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Bu kadar kalabalık turnuva zor iş. 2 günde de bitmez, ayrıca pazar tüm öğleden sonra da kötü fikir :p
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 cumartesi aksamı tatile baslıorum 2 hafta evdeyim öküz gibi eşyaları taşıdıktan sonra hic bi işim kalmıo ahah eve taşınma işi çıkmazsa organizasyona yardım edicek bolca zamanım olur lig usulü yaparız gerekirse eşleşmeden ziyade bayaa ilgi var cünkü.
Öne çıkan mesajlar