BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 diğer başlıktan olumlu yorumlar geldiğine göre yapalım bu turnuva işini diyor ve katılımları başlatıyorum o vakit; turnuva maçlarının tarihi olarak ctesi ve pazar uygun olur sanırım (diğer topicden konuşulur gerekli ayarlama yapılır gerekirse değiştirilir tabiki) maçlar eleme usulü olur ve yarı finele kadar 2 maçı kazanan turu geçer, yarı final ve finalde 3 maçı kazanan turu geçer. herkes bir ayak öncesi (çeyrek final,yarı final) oyanyacağı ırkı seçer böylece "ilk maç zerg beceremedim dur toss olayım" durumları olmaz. perşembe akşamına kadar katılacak olanlar burdan yazar. böylece cuma ogleden sonra da (kura ile, bu kura işi nasıl olacak bu konuda öbür topicden fikir lütfen) fikstür hazırlanır forumdan verilir herkes ctesi ve pazar hangi saatte kimle maçı olacağını bilir. maçlara 2 tane referee girip izler, ancak bu refereelerin de private message yoluyla şike yapmaması için bütün oyunculardan 1. kişi vizyonundan bütün maçların replayini almak gerekicek. bunun dışında da birşey kalmıyor sanırım ? katılacak olanlar lütfen katılırım desin sadece böylece topic temiz kalsın,her türlü tartışma diğer topicden devam edebilir. (organizasyon için ben atladım çünkü uğraşmak isteyen olur mu bilemiyorum, eğer ben daha iyi yaparım çekil ordan diyen varsa pm atarsa daha düzgün hale getirme amaçlı iyi olabilir tabi ki)
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ben commentate işini de fena yapmam hani oynamadigim maçlara o öyle yazılmıyor ya galiba
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Ben stream yapmak isterim yeterli alt yapi mevcut duruma göre oynarimda.
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 cumartesi pazar bodrumda olucam oynama imkanım olur mu bilmiyorum eğer olursa katılırım ben de ama şimdilik yok sayın. replayleri de iki taraftan birden alma olayı çok gereksiz zaten şike yapıcak olan adam gerekirse telefonla falan da konuşur birbiriyle, oyun içi mesajlaşma olması şart değil. MH olayı için ise tek kişinin replayi yeterli. ama iki önlem de böyle eğlencesine oynanıcak olan bir turnuva için gereksiz bence =)
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 bende oynarim. Sc1 bilgimle sc2 oynamaya calissamda denerim yani afsa. bide yanimda revenah ve bittersweet adli arkadaslarida sokayim turnuvaya.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 bu arada tek maç tek set eleme olursa oynamam en az 3 alan kazanır şeklinde olsun
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 bu haftasonu bana uymaz da, bastan soyliyim, su forumda sadece lamerlik olsun diye goruntulu arama yapip tuyo verecek adam bile var. nickinin bas harfi de fede
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Gelirim bende, ama ilk maçlar BO3, final serileri BO5 falan olsun. Ya da lig usulu yapalım. Tek maçta bir ton cheese görebiliriz.
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 İddam yok ama zaten zevk olsun diye katılabilirim.. Tarih net olursa iş saatimi ayarlarım.
DamienThorne Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 tarihe göre geyine bende katılırım.
Creus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 maksat kendimizi geliştirmek benide yazın abi.
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 simdilik katılanlar : baal fistan xunn Tyrannus _Spartacus_ cakeonroof MarinZ Vingthor pROpRObe Gangren zodiackiller Revangelis ozii_x Creus cuce tarih uygun olursa katılacaklar: DamienThorne Mum_Chamber tunca aquila
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 (diğer topicden görmeyenler olabilir diyerek) tarih olarak haftasonu mantıklı değil sanırım.halen yaz oldugu için insanlar haftasonu gezip tozma taraftarı. 3 hafta içi gününe yaysak. ptesi akşam,salı akşam ve çarşamba akşamı şeklinde herkes için uygun mudur acaba ? saat 8->12 arası olur maçlar.
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 scorch da katılır büyük ihtimal.
Öne çıkan mesajlar