Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik kendi çapında 1v1 turnuvası vol.1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
diğer başlıktan olumlu yorumlar geldiğine göre yapalım bu turnuva işini diyor ve katılımları başlatıyorum o vakit;

turnuva maçlarının tarihi olarak ctesi ve pazar uygun olur sanırım (diğer topicden konuşulur gerekli ayarlama yapılır gerekirse değiştirilir tabiki)

maçlar eleme usulü olur ve yarı finele kadar 2 maçı kazanan turu geçer, yarı final ve finalde 3 maçı kazanan turu geçer.

herkes bir ayak öncesi (çeyrek final,yarı final) oyanyacağı ırkı seçer böylece "ilk maç zerg beceremedim dur toss olayım" durumları olmaz.

perşembe akşamına kadar katılacak olanlar burdan yazar. böylece cuma ogleden sonra da (kura ile, bu kura işi nasıl olacak bu konuda öbür topicden fikir lütfen) fikstür hazırlanır forumdan verilir herkes ctesi ve pazar hangi saatte kimle maçı olacağını bilir.

maçlara 2 tane referee girip izler, ancak bu refereelerin de private message yoluyla şike yapmaması için bütün oyunculardan 1. kişi vizyonundan bütün maçların replayini almak gerekicek.

bunun dışında da birşey kalmıyor sanırım ?

katılacak olanlar lütfen katılırım desin sadece böylece topic temiz kalsın,her türlü tartışma diğer topicden devam edebilir.

(organizasyon için ben atladım çünkü uğraşmak isteyen olur mu bilemiyorum, eğer ben daha iyi yaparım çekil ordan diyen varsa pm atarsa daha düzgün hale getirme amaçlı iyi olabilir tabi ki)
Mesaj tarihi:
cumartesi pazar bodrumda olucam oynama imkanım olur mu bilmiyorum eğer olursa katılırım ben de ama şimdilik yok sayın.

replayleri de iki taraftan birden alma olayı çok gereksiz zaten şike yapıcak olan adam gerekirse telefonla falan da konuşur birbiriyle, oyun içi mesajlaşma olması şart değil. MH olayı için ise tek kişinin replayi yeterli. ama iki önlem de böyle eğlencesine oynanıcak olan bir turnuva için gereksiz bence =)
Mesaj tarihi:
simdilik katılanlar :

baal
fistan
xunn
Tyrannus
_Spartacus_
cakeonroof
MarinZ
Vingthor
pROpRObe
Gangren
zodiackiller
Revangelis
ozii_x
Creus
cuce

tarih uygun olursa katılacaklar:

DamienThorne
Mum_Chamber
tunca
aquila
Mesaj tarihi:
(diğer topicden görmeyenler olabilir diyerek) tarih olarak haftasonu mantıklı değil sanırım.halen yaz oldugu için insanlar haftasonu gezip tozma taraftarı.
3 hafta içi gününe yaysak. ptesi akşam,salı akşam ve çarşamba akşamı şeklinde herkes için uygun mudur acaba ?
saat 8->12 arası olur maçlar.
  • Yeni Oluştur...