abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Desu said: abvblizzard said: tunca yı kimse yenemez bence geniş bak biraz bence tunca bu forumda ilk iyi bildiğiniz oyuncu olabilir, türklerde gördüğüm en iyi zerg de olabilir, ama buraya üye olan ve onun kadar iyi oynayan adamlar var. turnuva işte, he-man mi döver spider man mi olayına girmeyin. organizasyon olmasının zevki başkadır. diyelim ki patiye DiMAGA üye olsun, turnuva yapmicak mıyız yani. böyle şeyleri teşvik etmek lazım, böyle yaklaşımla bi yere varamayız abi sakin tamam çok özür dilerim
fede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 bana ödünç acc verirseniz ben de oynamak isterim
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 dimaga üye olsun ya ne güzel olur
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 fede said: bana ödünç acc verirseniz ben de oynamak isterim aoe ye go sen. hem huun seni uyarmamış mıydı burda görmicem diye :D
Creus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 hadi el atın stream felanda yapanlar var onlarda kendi maçları dışındakileri izletir bize gibi gibi güzel olur işte.
fede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 abi oynuyorum ben oyunu iki şaka yaptık diye kaka yapmayalım. ayrıca tunca 1. olur ben 2. olurum. iddialıyım
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 foruma üye olan (sürekli takip etmese girip çıkmasa da) bloody var ben çağırınca gelicek turnuva için :d diamond liglerden birisinde 3. lükte, terran oynuyor 150 win 110 loss falanlarda. oyman eger benim 2000 de bildigim sc1 zamanlarındaki gibi oynuyorsa o götürür zaten. onun dışında var bir sürü iddaalı adam gene. ben de kendi çapımda iddalıyım :d 8 senedir strateji oynu oynamamanın verdiği bi apm düşüklüğü olsa da platinde pataklıyorum çatır çutur :d iyi o zaman açıyorum bir topic daha katılacaklar adını yazsın. burdan da tartışmaları fikir öne sürmeler falan devam etsin. en kötü olasılıkla tunca - oyman herkesi yener turnuva biter yani nedir. :d
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ama tek race seçilsin, herkes onu oynasın, sonra adam op race aldı ondan yenildim draması dönmesin. sdfa
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 cüce 4v4leri de sen organize ediyosun abi,bu organizasyonun adresi bence sensin.
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Abi Cüce'nin otuzbiri ne zaman biterse başlayan oyunlar olmasın turnuvada lütfen.
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mum_Chamber said: maclar 1v1 ya da 2v2 olsun olursa yahu. 3v3 ya da 4v4 kim kime dum duma oluyor. +1
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 fede said: abi oynuyorum ben oyunu iki şaka yaptık diye kaka yapmayalım. ayrıca tunca 1. olur ben 2. olurum. iddialıyım abi allah billah askina cik git surdan.
fede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ya oynuyorum abi oyunu neden üstüme geliyosunuz bu kadar
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ya tuncayı ben yeniyordum sc1 de sc2 de çok fazla oynamadım ama yine de yeterli tecrübem var tuncayı falan alırım zerg vs zerg kendisi alamazsın falan der ama 3-4 macta görür gününü BENCE
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 bana mı dedin? tunca konussun o zaman gercekleri.
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Tunca ne diyor bu? Ne diyor bu Tunca?!
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 bende oyniyim bi tane marine verin kontrol ediyim
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 fistan'ın beni sc2de yenme ihtimali ekmek'in yenme ihtimaline baya yakın =P
MarinZ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 1v1 kesin olmalı. 2v2 3v3 ise siz bilirsiniz. 1v1 bitince yapılabilir. Ancak önemli nokta varki turnuva her ligin oyuncuları kendi arasında olsun. Benim gibi practice ligteki biri ile diamon ligteki birini eşleştirmenin bir anlamı yok ki. Adama süper loto tutmuş gibi birşey olur :)
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 bw'de gayet iyi oyuncuydu fistan dediği gibi de alırdı genlde beni ama sc2'de benim deneyimime ulaşması için çook oyun atması lazım
pROpRObe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 hey gidi günler diyorum, medic zamanları tanıdık isimler duyuyorum oyman fln diye, zaphod da burda mı ? ? ?
zodiackiller Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 xunn said: Abi Cüce'nin otuzbiri ne zaman biterse başlayan oyunlar olmasın turnuvada lütfen. cücenin afkları artık sc2 nin geleneği oldu :)
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ahaha yanlız tuncanın şu avantajı var herif cirkef oynuo 6 pool, harrass , reaper rush, proxy vs aklına gelecek her türlü kirli çıkıyı yapıyor oyunlarında ;p gözümle şahitim inkar etme
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Bu tarz bir turnuvanın double elimination olması gerekiyor. Huun sana zahmet bir chart hazırlasana. Bir de Diamond ayrı Gold ayrı vs zaten zor olan organizasyonu imkansız hale getirir. Zaten turnuvanın amacı oyuncuların kendini tartması. Diamond adama yenildin diye canın sıkılacaksa asla seviye alamazsın. 16 ya da 32 lik kontenjan açılır (64 dolmaz diye söylüyorum) herkes adını yazdırır kuralar çekilir eğlence başlar. - 3 maçın 2 sini alan tur geçer. - Yenilen Loser's bracketa düşer. 2. kez yenilen elenir. - Oynanacak ilk harita ortak ve yaygın olarak bilinen bir map olur (Lost Temple gibi), 2. ve 3. mapleri kaybeden seçer. - Bu tarz turnuvalardaki en büyük sıkıntı insanların zamanlarının uyuşmaması. Farklı farklı zamanlarda yapıldığı zaman ucunu bucağını toplamanın imkanı olmuyor. O yüzden bir gün kararlaştırılıp (Cuma-Ctesi akşam 7:00 gibi ideal misal) turnuva bitene kadar kimsenin offline olmaması gerekiyor. Çıkan da elenmiş sayılır.
Öne çıkan mesajlar