Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik kendi çapında turnuvası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Desu said:

abvblizzard said:

tunca yı kimse yenemez bence

geniş bak biraz bence

tunca bu forumda ilk iyi bildiğiniz oyuncu olabilir,
türklerde gördüğüm en iyi zerg de olabilir, ama buraya üye olan ve onun kadar iyi oynayan adamlar var.

turnuva işte, he-man mi döver spider man mi olayına girmeyin.
organizasyon olmasının zevki başkadır. diyelim ki patiye DiMAGA üye olsun, turnuva yapmicak mıyız yani.

böyle şeyleri teşvik etmek lazım, böyle yaklaşımla bi yere varamayız

abi sakin tamam çok özür dilerim
Mesaj tarihi:
foruma üye olan (sürekli takip etmese girip çıkmasa da) bloody var ben çağırınca gelicek turnuva için :d
diamond liglerden birisinde 3. lükte, terran oynuyor 150 win 110 loss falanlarda. oyman eger benim 2000 de bildigim sc1 zamanlarındaki gibi oynuyorsa o götürür zaten.
onun dışında var bir sürü iddaalı adam gene. ben de kendi çapımda iddalıyım :d 8 senedir strateji oynu oynamamanın verdiği bi apm düşüklüğü olsa da platinde pataklıyorum çatır çutur :d

iyi o zaman açıyorum bir topic daha katılacaklar adını yazsın. burdan da tartışmaları fikir öne sürmeler falan devam etsin.
en kötü olasılıkla tunca - oyman herkesi yener turnuva biter yani nedir. :d
Mesaj tarihi:
ya tuncayı ben yeniyordum sc1 de
sc2 de çok fazla oynamadım ama yine de yeterli tecrübem var
tuncayı falan alırım zerg vs zerg
kendisi alamazsın falan der ama 3-4 macta görür gününü
BENCE
Mesaj tarihi:
1v1 kesin olmalı. 2v2 3v3 ise siz bilirsiniz. 1v1 bitince yapılabilir. Ancak önemli nokta varki turnuva her ligin oyuncuları kendi arasında olsun. Benim gibi practice ligteki biri ile diamon ligteki birini eşleştirmenin bir anlamı yok ki. Adama süper loto tutmuş gibi birşey olur :)
Mesaj tarihi:
ahaha yanlız tuncanın şu avantajı var herif cirkef oynuo 6 pool, harrass , reaper rush, proxy vs aklına gelecek her türlü kirli çıkıyı yapıyor oyunlarında ;p

gözümle şahitim inkar etme
Mesaj tarihi:
Bu tarz bir turnuvanın double elimination olması gerekiyor. Huun sana zahmet bir chart hazırlasana. Bir de Diamond ayrı Gold ayrı vs zaten zor olan organizasyonu imkansız hale getirir. Zaten turnuvanın amacı oyuncuların kendini tartması. Diamond adama yenildin diye canın sıkılacaksa asla seviye alamazsın.

16 ya da 32 lik kontenjan açılır (64 dolmaz diye söylüyorum) herkes adını yazdırır kuralar çekilir eğlence başlar.

- 3 maçın 2 sini alan tur geçer.
- Yenilen Loser's bracketa düşer. 2. kez yenilen elenir.
- Oynanacak ilk harita ortak ve yaygın olarak bilinen bir map olur (Lost Temple gibi), 2. ve 3. mapleri kaybeden seçer.
- Bu tarz turnuvalardaki en büyük sıkıntı insanların zamanlarının uyuşmaması. Farklı farklı zamanlarda yapıldığı zaman ucunu bucağını toplamanın imkanı olmuyor. O yüzden bir gün kararlaştırılıp (Cuma-Ctesi akşam 7:00 gibi ideal misal) turnuva bitene kadar kimsenin offline olmaması gerekiyor. Çıkan da elenmiş sayılır.
  • Yeni Oluştur...