Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 İstanbul'u öpün başınıza koyun. http://newsfeed.time.com/2010/08/23/epic-traffic-jam-in-china-enters-its-9th-day/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 şaka gibi, cidden time'ın başlığındaki gibi "epic" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 "alo hayatım, trafiğe takıldım.. ... ..biraz geç kalıcam evet.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 İstanbuldada olacak günün birinde benzer birşey. Koprulerden birinde kaza olacak o anda diger koprude de kaza olacak 2 serit bi karşılıklı karısacak TATAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 The original jam was caused by roadside construction work tabire bak haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 yok artık ahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 2 gün sonra arabadan vazgeçer, eve giderim. Artık çekerlermi patlatırlar mı bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 zaytung haberi gibi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 hani çinde herkes bisiklet kullanıyordu lan!! sinirlendim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 yıl 2010 hala çin'le japonya'yı karıştıranlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Çin ilginç bi yer ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 gecko said: zaytung haberi gibi lan ahaha yemin ederim zaytung haberi sandım ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 şimdi 1 milyar çinli aynı anda zıplasa ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Instant Noodle ı 4 katına satıyorlarmış trafikte kalanlara, ahhahah:) bu ne yahu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Instant Noodle ı 4 katına satıyorlarmış trafikte kalanlara, ahhahah:) bu ne yahu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 double post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Tamam sakin, geçti.. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ahaha harbiden epic.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Absolut said: İstanbuldada olacak günün birinde benzer birşey. Koprulerden birinde kaza olacak o anda diger koprude de kaza olacak 2 serit bi karşılıklı karısacak TATAAAAAAAAAA 9 gun harbi epicmis. Istanbul'da ben 9 saat takilmistim koprude trafik kazasi olmustu. Sehirler arasi yolculuktan gelirken otobuste beklemistik valideyle. isin kotusu inip devam edemedik bi ton esya oldugundan oyle bekledik. inen olmustu bayagi gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 staj'dan(beylikduzunden) eve donerken(kadıkoy) 6 saat kadar trafikte takılmıstık. kopru gişelerinde inip leventteki arkadaşa gitmiştim o gun asdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 allah metrobüsü başımızdan eksik etmesin arabayı da düşmanımın başına lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 mümkünse yüksek lisans başvuruları bitene kadar sürsün o trafik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 istanbul trafiğinin ince detayları var mesela sabah 6.50 de köprü boş iken 7.00 da 1 saat trafiğe giriyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar