BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 bir ikinci konu da müjdat gezenin sanatçılığının hemen ardından aktivistliği gelir.. belirli bir sanatçı kişiliği ve bilinirliği var onu kullanarak siyasi söylevlerini veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ZlaCUGTbgIc&feature=related boyle yapmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 O zaman okulunda hadisenin konuşmacı olarak katıldığı söyleşilere git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 (Edit: @abvblizzard bu arada) da işte sorun burada bu eylemlerde bulunanların, karşı tarafın elini güçlendirmeleri. karşısına sağlam bir liberal çıkınca bağırmaktan başka bir şey yapamıyor bu aydın abilerimiz, ablalarımız bilgisizliklerinden dolayı. içi boş söylemler her zaman havada kalıyor. Bu adamlar, kadınlar 7/24 televizyona çıksa, karşı tarafın hiç propaganda yapmasına gerek kalmaz, direkt %70-80 arası evet çıkar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 seagle sana senden başka hak veren yok şurda hala kimse beni anlamıyor bak gene ayıkamadınız ben böyle diyorum diye yırtınıyosun sdf yat uyu abi sabah okuduğunda napmışım ben diyorsan umut var demektir(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 abvblizzard said: konserinde ekmek konu hakkında en ufak bi bilgin var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 müjdat gezenin aktivistliği son 7-8 yılda sanatçılığının önüne geçti bu arada.. herifi dleirtti bu hükümet.. hani futboldan konuya girilse adam yien siyasetten çıkıyor bayaa dolu açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 abi konser orda mesajı sanatın içerisinde vermek için bi örnekti sadece ya ciddi ciddi soruyo musun bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Viktor said: http://www.youtube.com/watch?v=ZlaCUGTbgIc&feature=related boyle yapmasi lazim abi müjdat gezen konusuna nihat doğan soktun, oldu mu bu.. Bide hala bazı şeyleri ifade etmeye çalıştığımda tabucu kesim birşeyler atlıyor ya, gülemiyorum da. MÜJDATLANİHATDOĞ. of. said: adam korkmadan tavrını ortaya koyuyor. helal olsun. sanatçı diye iktidara mı yaltaklansın, susup otursun mu. bella şu kısımda haklı olduğunu ben de biliyorum, umarım sen anlayabilmişsindir en azından, apolitik olmalarından ziyade doğru yerde politika yapmalarını istediğimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 oha çok iyi mesut yılmaz da varmış ehehe adamın konuşması hızlannmış bu arada adam o kadar iyiydi ki başbakanlık konuytuna GS bayrağı fln çektiriyordun AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 nihat doğan'ın rakibi olsa olsa bu olur lan.. http://www.youtube.com/watch?v=pgIaYS75vjY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 karı gibi çene yaptın müjdatçım ahhh ah. barınaktan mı aldılar seni naptılar böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 SeaGle said: Bella said: adam korkmadan tavrını ortaya koyuyor. helal olsun. sanatçı diye iktidara mı yaltaklansın, susup otursun mu. bella şu kısımda haklı olduğunu ben de biliyorum, umarım sen anlayabilmişsindir en azından, apolitik olmalarından ziyade doğru yerde politika yapmalarını istediğimi. işte ben ona katılmıyorum maalesef, sanat icra ediyor diye susup outrmasını gerektirecek bir durum yok zira tanınmış olmaları sayesinde medyayı daha iyi kullanabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Boşu boşuna konuyu saptırma seagle. ki ayrıca çok doğru yerde politika yapmış. Ve sorduğu soruda nokta atışı. Gerçektan baskı altında değilmi baskı altındamı sunucu neden cevap vermedi. Bu bile doğruyu söylediğini belli etmiyormu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 dasaaa said: ne diyor şekspir, bağırmayacaksın! siz bağırmayı iyi bilirsiniz! bu lafı sana söylemiş dasaaa SeaGle said: Politikayla sanatı karıştırma noktasına gelmişsin bella işte, olay bu. Baştan okursan belki daha iyi anlayabilirsin. politikayla sanat birleşir, politik mizah çıkar. müjdat gezen'in yeni değil, çok eski eserleri de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 bence nihat doğan daha üretken biri müjdattan, hem gey diyorlar onun için. gey adamı sevmem ben. o yüzden EVET! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Ya herkes müjdat gezenin istediği kaynaktan değişikliklerin tamamını okumak zorunda değil, ayrıca ben değişikliklerin tamına vakıf oldunu zaten sanmıyorum. Herkes gibi yorumumu gayet yapıyor. Üslup olarak Bahçeli ile fazla farkları yok. edit: yorumumu ne yorumunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Ayrıca Doğan Medya'nın her kurumu zıvanadan çıkıp hükümet adamlarına iş yaptıracağına daha beter baskıda olsun inşallak. Kanal D'de arkadaşıma bunu söyleyince bana dalıyor gerçi , o da paticik takip eder ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 balon said: Ayrıca Doğan Medya'nın her kurumu zıvanadan çıkıp hükümet adamlarına iş yaptıracağına daha beter baskıda olsun inşallak. Kanal D'de arkadaşıma bunu söyleyince bana dalıyor gerçi , o da paticik takip eder ama sdf çok demokrat bir yaklaşım bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 BabacumMostors said: oha çok iyi mesut yılmaz da varmış ehehe adamın konuşması hızlannmış bu arada adam o kadar iyiydi ki başbakanlık konuytuna GS bayrağı fln çektiriyordun AHAHAHAHA okuyunca aklıma geldi :) GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 dasaaa said: nihat doğan'ın rakibi olsa olsa bu olur lan.. http://www.youtube.com/watch?v=pgIaYS75vjY korku filmi olum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar