Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günün Adamı: Müjdat Gezen

sg-1

Öne çıkan mesajlar

(Edit: @abvblizzard bu arada)

da işte sorun burada bu eylemlerde bulunanların, karşı tarafın elini güçlendirmeleri. karşısına sağlam bir liberal çıkınca bağırmaktan başka bir şey yapamıyor bu aydın abilerimiz, ablalarımız bilgisizliklerinden dolayı. içi boş söylemler her zaman havada kalıyor.

Bu adamlar, kadınlar 7/24 televizyona çıksa, karşı tarafın hiç propaganda yapmasına gerek kalmaz, direkt %70-80 arası evet çıkar zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

http://www.youtube.com/watch?v=ZlaCUGTbgIc&feature=related

boyle yapmasi lazim

abi müjdat gezen konusuna nihat doğan soktun, oldu mu bu..

Bide hala bazı şeyleri ifade etmeye çalıştığımda tabucu kesim birşeyler atlıyor ya, gülemiyorum da. MÜJDATLANİHATDOĞ. of.

said:
adam korkmadan tavrını ortaya koyuyor. helal olsun.
sanatçı diye iktidara mı yaltaklansın, susup otursun mu.

bella şu kısımda haklı olduğunu ben de biliyorum, umarım sen anlayabilmişsindir en azından, apolitik olmalarından ziyade doğru yerde politika yapmalarını istediğimi.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Bella said:
adam korkmadan tavrını ortaya koyuyor. helal olsun.
sanatçı diye iktidara mı yaltaklansın, susup otursun mu.

bella şu kısımda haklı olduğunu ben de biliyorum, umarım sen anlayabilmişsindir en azından, apolitik olmalarından ziyade doğru yerde politika yapmalarını istediğimi.

işte ben ona katılmıyorum maalesef, sanat icra ediyor diye susup outrmasını gerektirecek bir durum yok zira tanınmış olmaları sayesinde medyayı daha iyi kullanabilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

ne diyor şekspir, bağırmayacaksın! siz bağırmayı iyi bilirsiniz!

bu lafı sana söylemiş dasaaa

SeaGle said:

Politikayla sanatı karıştırma noktasına gelmişsin bella işte, olay bu. Baştan okursan belki daha iyi anlayabilirsin.

politikayla sanat birleşir, politik mizah çıkar. müjdat gezen'in yeni değil, çok eski eserleri de var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...