sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ekşiden said: cnn turk te neden "hayır" sorusuna cevaben cüneyt özdemir e yönelerek bu hükümet faşist bir hükümettir diyerek "şimdi bir soru soracağım ve cevabını veremeyeceksin, kanal olarak baskı altında mısınız değil misiniz?" cüneyt ö.: "ee, cevap vermeyeceğim" açtım cnn türk izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Müjdat'cığımı almasınlar içeri sonra.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 müjdat çok boş bağırıyor be bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 cüneyt özdemir'e yönelttiği soru güzelmiş. insanlarda cesaret kalmamış gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 hahaha, o nette dolaşan fıkra karışımı videoyu koydunuz sanmıştım tekrar ama çok iyimiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 gayet guzel demiş adam. daha ne desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Videosu lazım ya, ben de baya merak ettim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 yalnız bu zeynep tanbay ne boş bi insanmış yav. "evet çünkü özgürlük" papağan gibi bık bıktan başka bişey yok. ahaha vatandaşlardan bin kişi anayasa değişikliğinin tamamını okumuşsa bileklerimi keserim dedi müjdat amca. yayının tekrarı olabilir gece, olmazsa web'de arşivleniyor bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 http://video.eksenim.mynet.com/fotoromon/Tayyip-e-Laf-Koyma-Sanati-Mujdat-Gezen/484138 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 bence fazıl say - hakkı bulut tartışması daha iyiydi ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 müjdat gezen (tu) her türlü çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Bin kişi dediyse gitti bilek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 sg-1 said: ahaha vatandaşlardan bin kişi anayasa değişikliğinin tamamını okumuşsa bileklerimi keserim dedi müjdat amca. of of of adam o kadar haklı ki. dur ben de izleyeceğim. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 hangimiz okudu ki zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 doğru demiş, ben de hiç okumadım, o yüzden EVET! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 http://shelleytherepublican.com/wp-content/uploads/2009/11/yes-we-can.jpg http://4.bp.blogspot.com/_OinJw_l_2rA/S1uFlMBmm0I/AAAAAAAADLs/odfflot9dbY/S220/Tayyip.jpg o yzuden EVET! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 attention whoremuş müjdat ağğğbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 evet meselesi için ortada bi sürü attention whore dolanırken müjdat gezen'e attention whore demek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 attention whore abi yani hakli soze ne hacet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 gercekleri soylemekte ben dikkat cekeyim diyeyse ohooo ohooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Bone said: evet meselesi için ortada bi sürü attention whore dolanırken müjdat gezen'e attention whore demek... merak etme ben evet-hayır bıdıbıdısı yapanı faceimden bile siliyorum.. o denli gıcık oluyorum yani. oda aW buda Aw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Görüşleri ne olursa olsun fazla bağırınıyor. Sanatçı kimliği taşıyan bir insan siyaset bokuna çok bulaştığı vakit hoş olmuyor. Hatta müjdat öyle bi pozisyona geldi ki, nihat doğan'la yarışabilir. Ben bu tarz insanlar bi programa katıldığında, bi söyleşi yaptığında, bi konferans düzenlediğinde insanları sanatıyla yaptıklarıyla bilgilendirmeye çalışsın istiyorum, kişisel görüşüyle değil. Sadece müjdat dayı değil tabi, özellikle sanat camiasında herkesin böyle olması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 apolitik olmamak güzel, adam bir halttan haberi olmayan halkı uyandırmaya çalışıyor, boş da konuşmuyor haklı adam, herkes alışmış susmaya, gerçeklerin üzerini kapamaya. konuşsun işte ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ayrıca müjdat gezenle nihat doğan'ı bir tutmak, barış mançoyla ajdarı bir tutmak gibi birşey. tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 sanatçı dediğin nihat doğan gibi olacak çok haklısın seagle sana katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar