kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 x5 ile q5 de iyiymiş yakıştıramadım sana para :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Selam, Otomobillerin isim taşıdığı zamanları özledim resmen :) Paso kodlama doldu ortalık. Bence Audi Allroad'lar daha güzel araçlar. Hantal durmuyorlar. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 kaşkaii'den uzak dur da yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Valeron said: şu yazdıkların arasındaki tek araç direk Q5'tir bence. biraz bayan arabası gibi ama şahane araç bence. hani param olsa alırdım. yani q5 alma fırsatın varken qashqai falan bakma bile. aynılarını yazıcaktım bende tam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Rasmon said: kaşkaii'den uzak dur da yeter. bu neden, bizimkiler de kaşkai deyip duruyorlar, herhalde gidecekler yakında nissan bayiine. neden uzak duralım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 qashqai haricinde belirttigin crossover' lar 60k euro' dan başlıyor. Elma armut kalmış yanlarında. Böyle bir bütçen var ise bekle yeni X3 geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 "roket adam" said: Rasmon said: kaşkaii'den uzak dur da yeter. bu neden, bizimkiler de kaşkai deyip duruyorlar, herhalde gidecekler yakında nissan bayiine. neden uzak duralım? birincisi aracın kasa tasarımı şahsi fikrim olarak kötü. ikincisi iç işçiliğini çok zayıf buldum ki sadece işçilik olsa yine iyi, kullanılan malzemeler de hoş değil. Motor sesi olmasından çok içeriye giriyor ve sanki araç sadece şasiden ibaret üzerinde kutu var gibi bir sürüşü var. Kullananların genel sorunudur kapı dilleri bi süre sonra broadwayden farksız halde açılıp kapanmaya başlıyor. Ön koltuklar fena değil fakat arka koltuklar orta sınıf ve binek aracın arka koltuklarından farklı değil. Eski kasalarının vazgeçilmez süspansiyon sorunu, amortisörlerinde ses var kime sorsan bilir. Müzik sistemi default halindeyken çok kötü. Topakta bahsi geçen diğer araçlarla aynı kategoride değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 qashqai ile volvo xc60 aynı cümlede geçemez arkadaş. xc60 parasına zorlasan 3 tane nissan alırsın. böyle bi tabloda volvo alabilecek adam neden nissanı seçsin ki... ayrıca top gear x1 i beğenmemiş diye hatchback 1 serisini izlemişsin. bence sen araba seçme işini babana bırak kasma hiç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Qashqai'nin yeni makyajlı kasası çok hoş yalnız.. Fakat arabanın motoru falan Megane'ın 1.5 dCi motoru :) Ayrıca 4x4'te değil bir çoğu 4x2 zaten. 4x4 olanları ise 80 bin TL civarına vuruyor ki bence piyasada 45 bin TL'den başlayan bir araba için fazla bir ödeme anlamına geliyor bu. 45 bin veren de aracın içindeyken aynı afrayı tafrayı yapıyor, dolayısıyla bu kadar para verip size özel kendinizi özel hissettirmeyecek bir 4x4 almış olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 baslikta sayilanlardan ikisi suv, digerleri crossover. o yuzden cok adil bir karsilastirma olmayacak. acikcasi baslikta sayilan araclardan qashqai, xc60 ve x1 uclusunden birini oneririm. yani crossoverlardan birisini. yeni x3, 5 serisi ile ayni ic mekani paylasiyor olmasinin avantaji sonucu sonunda sinif atlamis olsa da verilen paraya hala degen bir araba degil. q5 e hakettiginden cok daha fazla para isteniyor. gecen sene bana iki paket beraber q5 e 70k para istediler, yuh dedim direk. ben 1 serisi uzun sure kullanmis birisi olarak X1 i cok begeniyorum. ancak 1 serisini hic begenmezken x1 e mukemmel yazan forum yorumculari ve dergi editorlerinin hipokraside sinir tanimamalari beni bir hayli sasirtiyor. ic mekan desen, yeni kasa x3 un ic mekani x1 den baz hali ile bile daha iyi. malzeme kalitesi desen burun kivirdiklari 1 serisinin aynisi plastigi, ahsapi, deri kaplamasi. pasif guvenlik desen 1 serisi ile x1 arasinda xdrive disinda dogru durust bir fark yok. kasa desen onu, basi, kici her yeri 1 serisi hatchback i andiriyor. donanim desen, direk birebir ayni donanim katalogu 1 serisi ile. (x1 daha dolu donanim geliyorsa borusanin is guzarligi) "1 serisi alinmaz haci, bmw 3 ten baslar" diye kampanya yapan dangalaklarin tamaminin cesitli dergi ve araba forumlarinda "X1 super olmus beyler!" falan gibi abudik yorumlar yapmasi garibime gidiyor. yerden yuksek 1 serisi iste lan. 1 i begenmiyordunda x1 mi birden cigir acti zevk alginda? yukarida fiyat performans avantaji en iyi qashqai de gibi duruyor. ozellikle kasa yenilendikten sonra. ama sorunu nedir, kullananlar memnun mu bilmem. xc60 ise aslinda tam bir suv olmamasina ragmen cok guzel. test surusu yaptim, hastasi oldum. sehir icin nefis. paraya kiyilacaksa cok guzel bir secim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 pejo 3008 :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar