reyou Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Ozur dilemek zor istir azizim zor.. "Karaburunda bir balikci" valla bencede zor bir istir, en son kimden ne icin ozur dilediniz? yada dileyebildinizmi? tabi yolda giderken birinin omzuna carptiginizda donup arkaniza pardon demenizden bahsetmiyorum, ciddi anlamda birini karsiniza alarak ozur dilemenizden bahsediyorum. dokun icinizi pati halki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 hatali oldugunu bildikten veya farkettikten sonra özür dilemek zor degil. ama bi türlü kabul edemiyorsan, o zaman farkli tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 halısahayı kaçırdığım için gidenlerden diledim ama forumdan, görüşürsek ağlayarak fonda duygulu müzikle dilicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 evet bence de en büyük sorun kabullenmek. özellikle öyleysine özür dileyemeyen biriyseniz daha da zor. Bazıları kendinin de haklı olduğunu düşünse de durumların yatışması için kafasına takmadan özür dileyebiliyor. ben öyle özür dilemeye çalıştığımda çok belli ediyorum özür dilemediğimi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 stajda beraber staj yaptığım biriyle beraber işleri karıştırdık. 3 4 kişinin başı belaya girmişti bizim yüzümüzden. baya bi kişiden ozur dilememiz gerekmişti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Genelde özür dilerken karşı tarafa ayıp olduğunu düşünerek diliyorum. Kırılması falan genelde umrumda olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 2 ay önce tanıdığım çoğu kişiden özür diledim edit : neden olduğuda sorulmuş / yaşattıklarım için diledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 vaniLLe said: hatali oldugunu bildikten veya farkettikten sonra özür dilemek zor degil. ama bi türlü kabul edemiyorsan, o zaman farkli tabi. bazı tipler var hatalarını anladıkları halde dik başlı tavırlarda falan oluyorlar.ilginç triplere devam ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 jacabo said: 2 ay önce tanıdığım çoğu kişiden özür diledim edit : neden olduğuda sorulmuş / yaşattıklarım için diledim benden de özür dilemelisin, çok sert davranıyorsun bugünlerde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 hayatımda özür dilediğim insanların sayısı 5-6 tanedir herhalde, genelde insanlara sataşmak gibi bir huyum olmadığından %70 kabahatli onlar olur ve çoğunlukla bunu çekemezler. çok yakın dostum diyebileceğim birisi yok işte bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Nesi zordur özür dilemenin? Bu kadar mı şişik yani egonuz. "BENN ÖZÜR DİLEMEMMM ÇÜNKÜĞ BENNN HATAĞĞĞ YAPMAĞĞĞMMM" adamları mısınız? Üzücü bir durum ama bundan kurtulmanızı öneririm. Özür dilerim, evet, çok normal, hatalar yapıyorum, insanları kırıyorum üzüyorum, maddi ve manevi zararlar verdiğim oluyor ve telafisini içten bir özürle de yapmaya çalışıyorum. Ne olacak yani. Bir şey eksilmiyor ki benden, belli hatalıysam özür dilenir. Ama şu var. Affetmek mevcut durumun seve seve kabullenilmesidir. Bu hakkaten çok doğru bi tespit :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 özür dilerim ama özür dilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 cemss said: vaniLLe said: hatali oldugunu bildikten veya farkettikten sonra özür dilemek zor degil. ama bi türlü kabul edemiyorsan, o zaman farkli tabi. bazı tipler var hatalarını anladıkları halde dik başlı tavırlarda falan oluyorlar.ilginç triplere devam ediyorlar. dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Özür dileyecek kadar bişey yapmadım çok uzun süredir. Önceden de anneme babama karşı yanlışlarım oldu onlarda özür diledim. Kusura bakma olayları oluyor tabiki ama özür dilemek çok kolay bişey de olmamalı bence. Yapıp yapıp özür dilemek kadar kötü bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 özür dilemenizi gerektiren hareketler yapmayın sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Momma jokelarım fazla ileriye gittiğinde eski sevgilimden özür dilemiştim. Hala büyük olgunlugumdur diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 abi eğer bi insana değer veriyorsam haksızda olsam özür diliyorum çünkü hayatımda olmasını istediğim insanlara değer veriyorum tavsiye ederim.zaten oyle biri de hayır ben hatalıyım diyerek özürle cevap veriyor 90% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 karşımdaki özür bekliyosa trip filan atıyosa hiç çekinmeden dilerim özür. nolacak lan elime mi yapışacak sonra bida yaparım özür dilediğim şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 fede said: özür dilemenizi gerektiren hareketler yapmayın sorun olmaz hatalar bilerek yapılmaz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Benim ağzımdan özür dilerim kelime öbeği çok zor çıkıyor. Neden tam bilmiyorum küçüklükten abimle yaşadığımız kavgaların bir sonucu galiba. O bana zorla özür diletmeye çalışırdı ben de dilemezdim. Bir hata yaptığımda pardon veya afedersin diyebiliyorum rahatça ama özür dilerim çok çok zor çıkıyor ağzımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ben özür dilemem, bir hata yaptıysam hatta zeytinyagi gibi üste çıkarım, karşımdakini özür dilettiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ozur dilerim, bir daha yapmamaya ozen gosteririm. aliskanlik haline gelmemesi gereken iki cumle oldugunu dusunurum, biri "ozur dilerim" dir.. aliskanlik haline gelmemesine calisirim :D fede hakli.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 diğeri nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar