Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ozur Dilemek

reyou

Öne çıkan mesajlar

Ozur dilemek zor istir azizim zor..
"Karaburunda bir balikci"

valla bencede zor bir istir, en son kimden ne icin ozur dilediniz?
yada dileyebildinizmi?

tabi yolda giderken birinin omzuna carptiginizda donup arkaniza pardon demenizden bahsetmiyorum, ciddi anlamda birini karsiniza alarak ozur dilemenizden bahsediyorum.

dokun icinizi pati halki.
Sosyal ağlarda paylaş

evet bence de en büyük sorun kabullenmek. özellikle öyleysine özür dileyemeyen biriyseniz daha da zor. Bazıları kendinin de haklı olduğunu düşünse de durumların yatışması için kafasına takmadan özür dileyebiliyor. ben öyle özür dilemeye çalıştığımda çok belli ediyorum özür dilemediğimi sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Nesi zordur özür dilemenin? Bu kadar mı şişik yani egonuz. "BENN ÖZÜR DİLEMEMMM ÇÜNKÜĞ BENNN HATAĞĞĞ YAPMAĞĞĞMMM" adamları mısınız? Üzücü bir durum ama bundan kurtulmanızı öneririm.

Özür dilerim, evet, çok normal, hatalar yapıyorum, insanları kırıyorum üzüyorum, maddi ve manevi zararlar verdiğim oluyor ve telafisini içten bir özürle de yapmaya çalışıyorum. Ne olacak yani. Bir şey eksilmiyor ki benden, belli hatalıysam özür dilenir.

Ama şu var. Affetmek mevcut durumun seve seve kabullenilmesidir. Bu hakkaten çok doğru bi tespit :)
Sosyal ağlarda paylaş

Benim ağzımdan özür dilerim kelime öbeği çok zor çıkıyor. Neden tam bilmiyorum küçüklükten abimle yaşadığımız kavgaların bir sonucu galiba. O bana zorla özür diletmeye çalışırdı ben de dilemezdim.

Bir hata yaptığımda pardon veya afedersin diyebiliyorum rahatça ama özür dilerim çok çok zor çıkıyor ağzımdan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...