wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Vermeyin kızla ilgili gaz yahu.. Almanyaya git bi çaresine bakarsınız kızla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 dreagloth said: said: 30 yaşına kadar aynı kızla beraber olabileceğini mi zannediyosun Olabilir, olmuşu var. Almaya`ya gitmesi için sebep eğitim, kızdan illaki ayrılacak olması değil. milyonda bir peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Farketmez, adam Almaya`ya giderken nasıl olsa ayrılacaktım kafasıyla gitmemeli, burada okursam hayatım çok daha güzel olacak diyerek gitmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Git berk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Gitme diyen yok bak dikkat ettiysen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 photographer said: a canım benim ya "kızı bırakamam" falan kaç yaşındasın sen 18-19 falanmı? Akıllı ol olm daha önüne ne kızlar çıkıcak 30 yaşına kadar aynı kızla beraber olabileceğini mi zannediyosun. Tamam gençsin kanın kaynıyo aşk herşeyden önemli diyosun ama o iş o kadar ucuz değil. ne saçma bi post bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Burda kalirsam benden ayrilmiyicagi kesin. Sabancida da ayni bolumu kazandim mannheimla munih sktiri cekti kibarca. Emin degilim cidden. Bi yil daha hazirlanmak zor geliyo ( bu yil hazirlanmamis olsam da). Kizin bencillik yaptigini biliyorum. Of cidden cok zor bi durum. Ama burda okursam da sefil bi hayat surmiyicem sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 olm berk aradan oku bu postu ibretlik olsun 18 yaşındaydım gençtim bir kızı sevdim %50 kızın etkisiyle okulu bıraktım türkiyeye geri döndüm şimdi full ingilizde endüstri müh bitirmiş diploma elimdeydi ama onun yerine kimyacı olcam şimdi ve 2 senem daha var. ibret at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 almanyaya git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 atma ibret. al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Ben iki senede kazandım.O ikinci sene de hiçbirşey planladığın gibi gitmiyor onu söyleyeyim.Bu sene gir bir yere.Almanya ya.Tekrar söylüyorum bak gitme diyen yok dikkat ettiysen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Orada daha güzelleri var go go go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 BabacumMostors said: ya da nilin kız arkadaşında gözü var.. sen gidersen bütün kız ona klalacak bunu istiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Bu düşündüğün, şey düşünmek gibi Berk, kız arkadaşının adını dövme yaptırmak ne kadar saçmaysa, kız arkadaşın için önüne çıkan bu fırsatı değerlendirmemen de o kadar saçma olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 bu arada artık berk akrdeşimiz ne demek istediğimizi anladığına göre konuyu trolleyebniliriz değil mi? abie vet bütün kız böyle "parfümü ne de güzelmiş mmmmhhhmmm" değil komple bütün kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 bırak git almanyaya tabiki ne kız arkadaşı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Sparkcaster said: photographer said: a canım benim ya "kızı bırakamam" falan kaç yaşındasın sen 18-19 falanmı? Akıllı ol olm daha önüne ne kızlar çıkıcak 30 yaşına kadar aynı kızla beraber olabileceğini mi zannediyosun. Tamam gençsin kanın kaynıyo aşk herşeyden önemli diyosun ama o iş o kadar ucuz değil. ne saçma bi post bu Tam bir anne konuşması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 üstelik orada kızlar beyaz tenli mavi gözlü sarışın erkeklerden bıktıklarından türk gördüklerinde hemen üstüne atlıyorlar türkleri orada kapış kapış gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Dartanian said: Sparkcaster said: photographer said: a canım benim ya "kızı bırakamam" falan kaç yaşındasın sen 18-19 falanmı? Akıllı ol olm daha önüne ne kızlar çıkıcak 30 yaşına kadar aynı kızla beraber olabileceğini mi zannediyosun. Tamam gençsin kanın kaynıyo aşk herşeyden önemli diyosun ama o iş o kadar ucuz değil. ne saçma bi post bu Tam bir anne konuşması. ama adam haklı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 said: Tam bir anne konuşması. bauhahahaha almanyaya git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Haksız demedim anneler de hep haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Bella said: ayrıca kız seni düşünseydi git derdi. hala var mı bunlardan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 sen zaten kararını vermişsin arkadaşım.sanırım içini rahatlatalım diye açmışsın topiği, ama yaptığın büyük bi hata. hatta şu postunu da şuraya ekliyim de kızla ayrıldığında yanlışın büyüğünü nasıl gözükapalı yapmışsın görürsün mulgear6 said: durumu özetliyim çok sevdigim bi kız arkadasım var almanya mannheim üni ye kaydım var ve türkiyede sabancıyı kazandım ailem yıllardır git almanyaya diyodu ben de peki filan diyodum ama emin degildim durumdan dün kız arkadasım için aileme kalıcam dedim ama durumu farklı bi şekilde anlatarak (zor olucak orda yasamak okul iyi degil vs) şu duruma geldi olay sonunda babam kalırsan hazırlanıp tekrar girersin diyo kız arkadasım da gidersen yürümez diyo bu sene hiç çalışmadan 17000. oldum çalışırsam ilk 5000e girerim rahat rahat sonra da burda üniyi bitirip mastera gidebilirim almanyaya o zaman ilişkimiz de daha iyi olur ve alman vatandası oldugu için kız arkadasım da gelebilir benimle almanyaya evet şimdi azıcık yardım lazım babama gidicem birazdan ve kararımı vermem gerek yolda telefondan kontrol ederim lütfen azıcık yardımcı olun cunku cok zor durumdayım teşekkürler tldr versiyonu kız arkadasım için burda kalabilirim ama 1 yıl daha hazırlanıcam o zaman össye yada almanyaya gidip orda okuyabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 bunlardan derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar