nicolaskaan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 23 yasındayım 18 yasından beri kendim calısıp kendim yiyorum.. köşede bucakda 5 kurusum yok.. aysonu yaklastı cebimizde yine bozuk paralarla doldu.. kredi kartı hesap kesimide oldu telefon faturasınında bugun kesim tarihi.. bende oducek para var ama odeyince bana ne kalıcak? hiç bişiy.. 1 ay calıs 1 rakı içöeye bile gideme.. ben böle hayatın içine edim.. görende oo bu cocuk sabah gidip aksam geliyor calısıyor para kazanıyor der.. nerde?? kim alıyor bu paraları?? askerden geleli 8 ay oldu koseye hiç birsey koyamadım..sonra işler bukadar kotu giderken benim gibi gunu birlik ilşkiler yasayan adam aşık oldu. işte o andan beri içe doru zıcıyorum.. hatun izmirde bide. bende istanbulda. gecen gittim dedim bi 4 günüm var onu goreyim.gitmez olsaydım daha dumur oldum. ucağa zor bindim 4 kere cıkmak istedim havaalanından istanbula donemem ben dedim.. agustosun 2 sinden beri göremiyorum onu ve hergüne pişmanlıklarla uyanıyorum.. kalkıp gelicem diyorum hatunada ekimde oraya yerleşicem diyorum.. ama gittim diyelim tamam konaklıcak yerim var sıkıntı yok.. ama iş yok cepte para fazla yok.şimdi uzakdan ok aşkım cicim de orada böyle olucakmı.. ya valalhi hayat zevkim kalmadı.. biryandan borc ode, bir yandan hatun(bazılarınız aman abi bırak kızı mızı yalan seler diye yorum yapmasın bende cok yapardım öle yorumlar başınıza gelirse anlarsınız ne lanet bişiydir bu aşk), gelecek korkusu, para, aile var oğlu var anasını satım.. bıktım ya vallahi bıktım. şöle azıcık aşım belasız başım olsuun ya ufacık bir evim her aksam içebilecek kadar kucuk rakım balığım olsun ya.. kimse aramasın sormasın, telefon kullanmım televizyon kullaanmım.. haberleri gazetlerden okuyayım.yanlız kalım. yanlız oturup içeyim yanlız yaşım ve yanlız öleyim.. sanırım ozaman daha az dusunur daha az stresli olurum.. cok daraldım arkadaşlar cooookk.. ben nebok yiceğimi bilmiyorum ve hayat cok hızlı geçiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 hayat hızlı geçiyorda sende yavaş yaşa 23inde hatun için şehir değiştirmek.. büyük risk. tek tabanca takılıyorsan kolay gelebilir ama duygusal ve maddi açıdan çok büyük sorunlar doğura bilir ayrıldıktan sonra hani ilişki yaşarken tamamda ayrıldıktan sonrası dert... herşeyi tart et öyle gel geliceksen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicolaskaan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Llama said: hayat hızlı geçiyorda sende yavaş yaşa 23inde hatun için şehir değiştirmek.. büyük risk. tek tabanca takılıyorsan kolay gelebilir ama duygusal ve maddi açıdan çok büyük sorunlar doğura bilir ayrıldıktan sonra hani ilişki yaşarken tamamda ayrıldıktan sonrası dert... herşeyi tart et öyle gel geliceksen hacı zor oldugunu biliyorum.. hatta hakketen bu genc yasımda cok zorlanıcağımı cok cok iyi biliyorum. benim bastan bir hayyatı kendm kurmam lazım. aslında ilk olay bu.. hatunun izmirde olması izmiri secmeme vesile oldu.. artık istanbulda olmuyor abi cok pahalı yetmiyor yettiremiyorum.. cok yorucu kalabalık streeslli.. ya iş stresini geçtim otobuste bile strese girer oldun biri eller bitarafdan yankesicileri kontrol et cüzdanını yooklayıp dur bi fren olur bayana carparsın istemeyerek sapık damgası yersin..kısacası benim yeniden sıfır taptaze bir hayata baslamam lazım. ben oraya gelip kendi duzenimi kurarsam eğer sonrasını daha net dusunebileceğim.. az kazanırım belki ama hiç olmazsa yasarım be abi ya.. çok dusundum cok detayına indim akıl danıstım. ama ne yaparsam yapayım içimdeki ses hep git diyor.. sonunu bilmiyorum bu yolun ama son cıkısı kaçıralı epey oldu be dostum... bakalım neler olucak.. ekimde izmirde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Sen iş görüşmeleri yapmıştın olumlu bi gelişme yok mu? Hatta ciddiydi biri tabi maaşı falan nasıl senin geçimini sağlar mı bilmem ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 e tamam çözmüşsün işte problemini :) plan yapmışsın yani hiç değilse geldikten sonraki 3-5 ayda düşünürsün şimdi iyi gidiyoz da ayrılırsam nolur falan diye bakarsın o arada kurulu düzenin yerleşir gene biri gider diğeri gelir veya bakarsın evleniyormuşsun haha hayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 izmir dediğin ortam için iyi seçim, fakat olayı bayan arkadaş yönüyle endeksleme. Ayrıca 23 yaş, kazandığından kenara koymana el verebilecek bi yaşam standartına sahip olabileceğin yaşlardan biraz uzak, en azından genel anlamıyla. Dolayısıyla şu an için kendini idame ettirebilip hasbelkader de sosyal yaşamına vakit ve bütçe ayırabiliyorsan kâfi. Tabi izmir'de iş konusunda ne yapacaksın bi fikrim yok ancak izmir'de yaşamanın istanbula göre ucuz olmasına karşın iş bulmanın da aksi yönde bi o kadar zor olduğunu unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Ek iş bro. Şanslı değilsin işte. Ya hayıflanıcaksın yada katlanıcaksın bu böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicolaskaan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Dartanian said: Sen iş görüşmeleri yapmıştın olumlu bi gelişme yok mu? Hatta ciddiydi biri tabi maaşı falan nasıl senin geçimini sağlar mı bilmem ama vallahi adamlar gel goruselim diyorlar.. az oncede aradılar hatta. ama işte benim şuanki nefret ettiğim işten ayrılma surecim var.. cunki bir anda gidemem oraya en azından 2 ay işşiz kalabileceğimi dusunerekden yanımda bi miktar para olmalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 özet var mı özet pek bi uzun olmuş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicolaskaan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 wastyrx said: özet var mı özet pek bi uzun olmuş :/ Hayat boktan.. para yok.. izmire tasınacağım. işim yok. aşk var.. ama sıkıntı cok.. genel itibariyle hersey cok boktnnn.. özeti bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicolaskaan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 yav said: e tamam çözmüşsün işte problemini :) plan yapmışsın yani hiç değilse geldikten sonraki 3-5 ayda düşünürsün şimdi iyi gidiyoz da ayrılırsam nolur falan diye bakarsın o arada kurulu düzenin yerleşir gene biri gider diğeri gelir veya bakarsın evleniyormuşsun haha hayat hahaha kardeşim.. evlilik cok zor be. uzun zaman var.. ama güüldürdün beni ya saol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 gül diye demiştim zateh eheheh "bakarsın çocuğun olur!" - ay ben gülerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 abi konuyla biraz alakasız kusruma bakma ama bence sevdiğin kıza hatun demeyi bırak. Daha hoş birşeyler bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 niye ki bence hatun güzel bir kullanım bu tip biyerde aşkım izmirde sevgilim izmirde çok gay bunlar bak ama sevdiğim kız izmirde denilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicolaskaan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Rasmon said: izmir dediğin ortam için iyi seçim, fakat olayı bayan arkadaş yönüyle endeksleme. Ayrıca 23 yaş, kazandığından kenara koymana el verebilecek bi yaşam standartına sahip olabileceğin yaşlardan biraz uzak, en azından genel anlamıyla. Dolayısıyla şu an için kendini idame ettirebilip hasbelkader de sosyal yaşamına vakit ve bütçe ayırabiliyorsan kâfi. Tabi izmir'de iş konusunda ne yapacaksın bi fikrim yok ancak izmir'de yaşamanın istanbula göre ucuz olmasına karşın iş bulmanın da aksi yönde bi o kadar zor olduğunu unutma. rasmon guzel acıklamıssın tesekkurler... biraz zor iş bulmak ama gozum korkmuyor.. daha şimdiden basvurdum birkaç yere telefon geliyor gorusmek için. gelince liste yapıp gerekirse tek tek gider gorusurum.. illaki bulunabileceğini dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 yav said: niye ki bence hatun güzel bir kullanım bu tip biyerde aşkım izmirde sevgilim izmirde çok gay bunlar bak ama sevdiğim kız izmirde denilebilir Hatun çok kaba geliyor bana. Sanki nesneymiş gibi böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicolaskaan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 yav said: gül diye demiştim zateh eheheh "bakarsın çocuğun olur!" - ay ben gülerim hehehe e baba evlenirsem cocuğum olur yaw:) kaan ben bu arada.. neredensin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Hayat yakani birakinca olmus oluyosun zati. Cok makul bi istek degil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicolaskaan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Eralp said: yav said: niye ki bence hatun güzel bir kullanım bu tip biyerde aşkım izmirde sevgilim izmirde çok gay bunlar bak ama sevdiğim kız izmirde denilebilir Hatun çok kaba geliyor bana. Sanki nesneymiş gibi böyle. eralp kardeşim.. ben biraz odunum ya öle aşkım bebeğim sevgilim beni biraz geriyor.. hatun demek bence daha sahiplenici oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicolaskaan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 di said: Hayat yakani birakinca olmus oluyosun zati. Cok makul bi istek degil =) :) mecazi bi anlam olduğunu dusunuyorum.. hayattaki tersliklerin benden uzaklasması anlamında:D hehe nediyorum ben ya neyi acıklıyorum :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Estağfırıllah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicolaskaan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Eralp said: Estağfırıllah yok yok odunluk var bende kabullenirim yani.. nerden eralp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 izmir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Eralp said: yav said: niye ki bence hatun güzel bir kullanım bu tip biyerde aşkım izmirde sevgilim izmirde çok gay bunlar bak ama sevdiğim kız izmirde denilebilir Hatun çok kaba geliyor bana. Sanki nesneymiş gibi böyle. Sokucam alginiza, alayinizi dovcem bi gun. Arabayla gircem buyuk pati bulusmasinda ortaniza =) Degil abi iste. Sartlandirmayin kendizi boyle. Sonra bayan degil kadin diye yirtinan tipler cikiyor aranizdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 nicolaskaan said: yav said: gül diye demiştim zateh eheheh "bakarsın çocuğun olur!" - ay ben gülerim hehehe e baba evlenirsem cocuğum olur yaw:) kaan ben bu arada.. neredensin? yav izmirden asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar