Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Al; Helsinki - Beşiktaş | 26 Ağu | 19:45

Llama

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaşlar.
Dünkü maçla ilgili birkaç izlenimi paylaşmak isterim orda izleyen biri olarak.
1.Soğuk ve de yağışlıydı ama stad rahattı.Paticik pankartı aç dediniz de açamadım kusura bakmayın acayip soğuktu.
2.İnsanlar eşleri çocukları torunlarıyla gelmiş eğlenceli bir ortamvardı zaten çok fazla da tezahurat etmediler öyle izlediler efendi bi şekilde.Maçtaki tek olay bizim biraz alt tarafımızda 6 7 avrupada yaşayan Türk genci belli Helsinki renklerinde boyanmış geldiler.daha sonra terörist bayrağı açtılar boyandılar renklerine, bir grup insan bunlara bayrağı indir dedilerse de indirmediler sonra hepiniz izlediniz herhalde olan oldu zaten hemen polis dışarı çıkarttı bunları sınra 3 4 ü nü geri getirdiler bunlar da ne komiktir BJK yı desteklemeye başladı. Trajikomik bişi demiyorum halkımız cezasını veriyor zaten.
3.Çok seviyeli bir taraftarı var biz helsinki tarafına almışız bileti yanlışlıkla.BJk taraftarı da vardı ama %10 a 90 gibiydik yani.
Gollarde sevindik ataklarda üzüldük adamlar sadece alkışlıyo rahattı yani.

4.Goller çok güzeldi.Resimler çektim inşallah bilgisayar a indirince paylaşıcam.

Kaybeden takımlara üzüntülermi sunar , ilerleyen takımlara kulvarlarında başarılar dilerim.

Sevgiler..
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Fener nasıl damga vurdu son yıllara bir anlat nolur? Fenerliden duymak çok güzel olur yapılan yanlış anons rezaletini, kendi elinizle verdiğiniz şampiyonlukları, ön eleme turlarında veda ettiğiniz UEFA ve Champions League maçlarını, yapılan sükseli transferlerinizi, Daniel Guiza'yı, DiaSA'yı, Stok fazlası oyuncularınızı, 30 seneye yaklaşan Türkiye kupası hasretinizi anlat bi. Fenerli olarak sen anlat. :D

Verdiğimiz geçici olmayan hafızalardan silinmeyecek rahatsızlıktan dolayı çok gülüyoruz. Dünün çoku ha... Ezikler...

rampage
Sosyal ağlarda paylaş

Tenekeadam said:

Ben orada olsam, o bayrağı yedirirdim açanlara. Aşağılık pislikler, anca sağda solda artislenirler. Haysiyetsiz köpekler.

zaten açmaya başladıktan 3 5 dakika sonra hemen yanlarındaki 4 5 kişilik grup müdahale etti bunlara. yanlız bu kişiler geldiklerinde belliydi helsinki gibi boyanmış bayrak getirmiş sataşıcak yer arıyorlardı gittikleri oturma bölümünde.olaylar yatıştıktan sonra devre arasında bu dayak yiyip dışarı atılanlar Türk seyircilere küfretmeye tehdit etmeye başladılar.ne yazıkki Türkçe konuşutorlardı bazen düşünüyorum bunları hiç iplemesek takmasak sönüp gidicekler ama işte adamlar canımızı alıyolar müdahale etmemek mümkün değil. ne yazıkki öyle...

neyse kutlarız BJK nice HJK elemelerindeörüşmek dileği ile :D
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

hakettiniz artık kac senedir biraz yuksege cıkmaya FB ve GS den :)

Kaç senedir bu böyle yanlız, 3 büyük takımda dökülüyor, 2 sene önce biz kötünün iyisiydik 3 klüpte anadolu seviyesinde olmadıklarından biz aldık. Ama o seviye farkı kapanmaya devam ediyor geçen sene 3 takımda rezalet olunca (Daum'un 1-0'a yatışlarını iyiye yoramıyorum) Bursa sıyrılıp aldı. Şimdi fener gs aynı tas aynı hamam devam ediyor biz kadro/oyun olarak şimdilik iyi gidiyoruz ama bakalım anadolu klüplerine yetecek mi =P Yoksa bu sene Trabzon felan şampiyon olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...